"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 548
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро. Споко мацки тука съм още. Няма да се дам лесно аз, ще стискам кълки. За сега не ме боли нищо. От снощи как ме заболя повече не ме е боляло. Ама след малко отивам да си взема направлението да си е в мене.
Танче мерси за кафето.  Hug

# 196
Ох, олекна ми, бях се закахърила вече къде се загуби.

# 197
Ох, олекна ми, бях се закахърила вече къде се загуби.
И аз!
Момичета,днес с Мая и тате Андрей ходихме на тържеството на децата от Дома в Просторно.Дечицата се бяха подготвили и всичко беше много мило.Големи сладури са.По детски чисти,не ги вълнуваше кои са скъпите гости,а искаха да бутнат елхичката.
Показах на Майчето столовата,както и спалните,които са в този си вид благодарение на Вас!Оставих част от любимците си да и се порадват.Много ме беше яд,че в бързината забравих да занеса един от часовниците,защото десетина дечица всеки път,когато ме видят молят за часовник,но...следващия път ще им го занеса.Днес получиха от нас пасти,банани и сокчета.
Тъй като имаше много гости не успяхме да говорим с директорката точно какво ще купим с паричките,но вероятно наистина ще е балатум за физкултурния им салон.Така,че можете да започнете с идеите от къде да пазаруваме.Все си мисля,че има фирма в региона за такива изделия,но май безсънито ми идва в по-вече и....
Бързо казвайте кой ви е удобен час за срещата и Танчето да притичка да запази.,че току виж Ивчето ни изненадала.

# 198
На мен ми е удобно по всяко време. Нямам никакви претенции.
Кажете ми от коя аптека да си купя превръзки за родилки, понеже в Марешки не бяха чували и за такива.  ooooh!   

# 199
На пазара на линията на цветята има едно магазинче, отпред има саксии, вътре има всякакви работи, вкл . и такива превръзки,или поне по-рано съм виждала.

# 200
  • Разград
Здравейте!  Hug
Първо да кажа че много се радвам че отидохме с Албенка. Децата са големи сладурчета! И въпреки всичко ми стана мъчно, и сега още повече отпреди, искам да помогнем и още повече, за да са те малко по-щастливи. Всички дечица искаха или чисовник или радио, но за всяко детенце по отделно! Големи сладурчета са. И само как тичкат към Албенка и я гушкат!
Бен, ти си най-невероятният човек, с когото имам честта да се познавам последно време!   love001
А сега и аз да кажа че за събота ако нямаме работещи и се организираме ще дойда, а пък може и в родилното да си спретнем срещичката!  newsm53

# 201
  • Разград
Тъй и аз доживях да се включа  ooooh!

Приспах децата, свеки гледа ТВ в другата стая, а аз релаксирам пред копма  Wink

За срещата както вече казах съм ЗА. Ще дойда при всички положения стига и другата ми гледачка да не е на работа, че сам човек трудно се справя.

Иве, превръзки за родилки съм си купувала от аптеката, която е на гърба на киното (ама и аз как обясних  Embarassed, ако не си разбрала питай  Peace)

Макс- мама , много неприятна случка дано не се повтаря   bouquet.

# 202
Аха смейте се вий, ама аз няма да се дам толкова лесно.  Mr. Green Иска ви се среща в родилното, ама няма  smile3533  Ох пак нещо изпростях, ама днеска много рано. Както и да е.
Майче като те слушам (чета) и аз се надъхвам да им помогнем. И те заслужават малко щастие милите.
Бубе аз ще проверя тука на бебешкия магазин в орел Анито ми каза че имало и тогава ще видя доло. Айде изчезвам на Варна малко на разходка с мъжо, може и да купим нещо днеска.

# 203
  • Разград
Привет. Hug
Днес денят е по-добър.ходихме до Шумен,оставихме бабата(без малко да се разминем пак,че нямало свободни легла),минах и през Кауфланд(любимата ми верига) и се прибрахме благополучно.
Днес ми се ще пак сладки да направя,но не съм измислила какви.Ако нищо не измисля меденки ще бъдат пак.
Иве,такива превръзки съм виждала в Щастливото бебе.
Много се радвам за децата в Просторно.Аз пък си мислех,че храни не могат да се носят.

# 204
Здравейте и от мен милички!
Много се радвам за децата,а за срещата когато кажете аз съм сагласна по всяко време.
Иве като идеш до варна да не отидеш по рано в болницата от толкова път.

# 205
Иве , ей го линка  Embarassed
ето още един-този е за неща които могат да изчакат .
Макси ,с бабетата е така  Wink.Важен е крайния резултат  Hug

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 16:01 от polly

# 206
Бен,барво  smile3501.
За часовника не се ядосвай - ще им го оставиш другия път.
Сега са имали и други радости - елхи,пасти , сокове .....

# 207
  • Разград
Браво, Бен!   bouquet

Мацки, току що проверих в "Мечо Пух" е свободно през целия съботен ден засега. Само кажете час и да отиди да им кажа.

# 208
Тук съм. Благополучно се прибрахме, не родих по пътя  hahaha споко.  Ох смея се аз ама .... Днеска си вземах направление за хоспитализация и съм вече на полусъединител. Във Варна нищо не харесахме, всмисъл ходихме до Хипо Ленд ама там много скъпо бе. Тука в Щастливото бебе по-евтини кошарите, а в  Русе дето гледахме количката с 200лв по евтина. Показах на моя мъж това онова и той знае вече какво да ми купи  Joy И така. Айде махам се за сега, че ми дава зор да си догледал някакъв филм. После ще се вясна пак.
Аз за час нямам претенции, каквото решите вие. Съобразете се с дечицата кога спят.  Hug

# 209
http://www.shtarkel.com/image/mag/magEnglPrincessDuoBig1.jpg   Ето това е количката, която съм си харесала, само че е в друг цвят
http://www.pakostnik.com/bg/pics/d_2021665473.jpg а това е кошарата
http://www.pakostnik.com/bg/pics/s_0464695025.jpg Бубе за това ли ми говореше дето се слага във ваната?

Общи условия

Активация на акаунт