"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 552
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Браво на Албенка, майчето и Андро! Много ми се искаше да дойда с вас, но ангажиментите не ми позволиха. Разбрах, че е имало подаръци от доста дарители днес, в един русенски сайт четох за тържеството.
Балатум не се произвежда в региона доколкото ми е известно, но на промоция в "Практикер" примерно може да излезе изгодно мисля /идея си нямам всъщност колко струва/.

За срещата аз нямам претенции за часа. С Калоян мога да дойда към 16.30 -17часа, а ако е по-рано ще намина да ви видя сама, а ще оставя мъжете на самоотглеждане за малко, ако съпругът ми е свободен.

Иве, много добър избор на количка и кошара си направила. Поставката за ваничка също е много удобна , но имай предвид, че в заоблените коритца от "Бертони", които най-масово се продават по бебешките магазини, стойката не пасва много добре, но на нас и така ни свърши работа. За превръзките за родилки вече са ти писали, но и аз да кажа  Mr. Green може да провериш и на склада на "Маргот".

Лека вечер на всички, аз май ще полегна с малкия тази вечер, че бях много ангажирана днес и съм скапана.

# 211
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Иве, да ти кажа, мила, че имаме от тази поставка за ваната и на мен въобще не ми е удобна! Има едни, които са по-хубави, но май са и скъпички! Ние ползвахме възглавничка и ми беше по-удобно. Иначе кошарката е хубава и ние ще взимаме сега такава само че с едно ниво, за почивки и игра. Количките са хубави, но първо бутни, че на мен тези ми се видяха адски тежки като ги бутнах!
Успех в покупките!  Peace

# 212
Аз пък обратно на МАйчето ще ти кажа,че избора ти е чудесен.
КОличката леко се бута,вероятно е по-тежка от някои други,но...българска майка юнашка носи на всичко.ЗА мен беше адски важно да имам голям багажник и обръща се дръжка..КОшарките също са много удобни,а шезлонга за вана ми позволяваше да къпя сама детето от първия ден.
За срещата викам да е сутринта,към 11.00.Ама то като гледам май да попитам някой кани ли се да идва с детето си на среща?То май отива към да си намерим барче за по кафе.Аз и Бубето също ще сме без деца.

# 213
Майче аз четох отзиви специално за тази марка и много майки я похвалиха, че била лека и лесно маневрена. Аз ще пробвам де. Ако е тежка наистина няма смисъл. А тази кошара ми допадна, че мога да си я нося с мен където и да идем. Да си призная отначало изобщо не го харесвах. Ако знаете каква логика вкарах на моя мъж не е истина даже че ми се върза. казах му че с тия мрежи ще духа на детето, все едно решетките на дървените легла ще спрят течението  hahaha hahaha hahaha Ама и той милия не посмя да ми каже нищо. Ама сега колкото повече ги гледам толкова по ми харесват. И тази е в комплект с дъска за повиване и играчка. Обаче верно дюшека е много твърд и трябва да купим друго матраче. Брей че много написах този път. Heart Eyes
Абе вие де се запиляхте пак тази вечер. Няма никой. Албенка виснала там горе не смее да пише един ред.  Mr. Green

# 214
А Албенка писала заедно с мен. Бен, мила извинявай ето че си слязла от балкона   bouquet
За мен няма проблем часа, аз тъкмо до 10ч спя, после да се облека и търкул надоло тъкмо навреме. Ама се разберете вие с децата. На вас да ви е удобно. Но си мисля че 16:30ч е малко късно, всмисъл че се стъмва рано. Ама както го измислите  Hug

# 215
Аз имах такова "нещо" за ваничка и ми беше удобно. Peace

# 216
Аз имах такова "нещо" за ваничка и ми беше удобно. Peace

На мен също страшно ми беше удобно,бебето не се плъзга, можеш и сама да го къпеш, да се обърнеш да вземеш сапунче,хавлийка...няма да му влезе в очичките вода или в ушетата.
За количката-аз имат точно такава,но с четири единични гуми. Количката е страшно здрава, зимата гази, коша е широк. Проблем е,че е тежка, и също така трудно се събира в багажник. Иначе като материя и качество абсолютно нямам забележки. Моята е изгледала две бебета, а и аз накрая я продадох, купих си друга, само седнало положение, тъй че гледа и друго бебе, надявам се успешно.
За кошарката-с теб говорихме, удобна е, ще става и за игра,пък и не заема много място.

Относно час за среща-за мен няма значение, тъй като вероятно ще дойда без децата този път, Дани ще е на градина. Като казаха Дани, тази вечер бяхме на гости и той много лошо падна и се удари по лицето точно между веждите- в основата на носа. Сега направо е ужасно подут, морав, бе направо е ужас Cry Вероятно ще посрещне празниците във всички цветове на дъгата, отсега е синьо-лилаво, представям си какво ще стане по-нататък.

# 217
Момичета аз искам да питам за една рецепта за торта. То май не е много торта ама  newsm78 ще се помъча да обясня. Майка ми правеше едно "нещо" от бисквити с крем под формата на триъгълник. Не се сещам точно как го правеше, не намираме и рецептата та реших да питам тука. Ако някой ме разбра какво исках да обясня (  hahaha )  нека ми даде рецепта. Повтарям : от бисквити закуска, подреждаше ги като дълъг триъгълник с крем някакъв. Ох май никой няма да ме разбере ами да и давам зор да я  търси по внимателно. Айде мерси все пак, отивам да гледам някой филм.   love001

# 218
Ох горкото. Ама Диде полека със зетя де. Повреди се детето. А сега сериозно - слагай му лед на нослето и между веждите. Милото кой знае как се е уплашило. Ух имаше и едно мазило ама сега като не се сещам как се казваше. Дано успея да се сетя преди да му мине на детето, че да му помогне.
И определено ще вземем такава количка  Peace

# 219
Иве, туй чудо Мирето го правеше май, със сирене крема май ставаше newsm78, сега ще се разтърся из готварския, дано го открия.

Сложихме му веднага лед, а после и го мазах с олио...ама да видим.

А, забравих и да добавя-измери си асансьора за да разбереш дали ще влиза количката вътре.

# 220
  • Разград
Аз ще съм с Макси на срещата,нали знаете ние сме свързани.
Иве,търси в готварския Покрив със крема сирене на Наталина,може да влезеш и в личната й тема,ако има такава,де,че не съм обръщала внимание.
Бубе,чувала съм,че подутото се мажело със зехтин.Ужас,сигурно много плака,милото. Sad
Иве,даже набързо намерих и рецептата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137279.0

# 221
Това го видях ама майка не го прави с крема сирене. Поне така си мисля де. Това ми се е прияло. Аз като седя само се чудя какво да ям.

# 222
О, аз тъкмо я намерих, и макси ме е преварила..нищо де. Впрочем Мира беше казала,че става хубаво.
Сега отивам да го намажа и със зехтин, тъкмо е заспал и няма да мърда много.

# 223
  • Разград
tania2007, Mama na Gabi, бен, ivenceto25 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Ама сме много тук. И то толкова късно.

# 224
Ивче на първо четене измислям най-бързата рецепта.Взьемаш пакетче бисквити закуска.Топваш бисквитката в прасно мляко,сок или кола( каквото си избереш) и редиш.После правиш по упътването от опаковката едно"парфе на доктор Йоткер"и мажеш върхи бисквитките.Ако решиш че е малко количеството повтаряш процедурата още веднъж.
Бубе,дано бързо му минни на Дани!
Никой не казва удобен час за среща.Ние с Бубето ще сме без децата,така,че ми е все тая.КАзвайте вие.
СЕга видях линка от Лидчето и се светнах за какво иде реч.Спомням си го тоя сладкиш,ама как с прави не се сещам.

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 00:05 от бен

Общи условия

Активация на акаунт