"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 553
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ГАБИ !!!

# 226
  • Разград
Хайде аз да предложа час щом никой не казва - 13.00 - 13.30. Харесва ли ви? Сега кажете и колко от нас ще бъдат с деца защото "Мечо Пух" ще отпадне като вариант май.

# 227
Момичета, днес Дани има Имен Ден, по този случай за негово здраве да почерпя

# 228
Мен ме притеснява само това че се прави с крема сирене и ... де да знам какъв ще му е вкуса. В крайна сметка ако майка не намери нейната, ще направим тази с кремата. За час аз казах вече че ми е все тая. Вие сте по-заети така че... когато кажете.

# 229
Айде да е живо и здраво името на Дани. Много да слушка и да радва мама и тати и бати.   bouquet
Мен ме устройва часа, ама заведението кое ще е в такъв случай newsm78

# 230

Честит Рожден Ден на Габи!ДА расте сдраво,умно и шастливо дете за радост на всички в къщи.
За мама букетче!

Честит Празник и на Дани!Много здраве,веселие игри и по-малко пукнати глави!
Мен часовете ме устройват.Аз ще съм без децата ако е до 17.00часа после просто не мога.

# 231
                                   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАБИ

# 232
Мацки, имам 4 служебни карти неизползвани. 6 кинта - 300 предплатени минути към БТК и Вивател. Неоползотворените се прехвърлят към следващия месец, но не можеш да започнеш месеца с повече от 600.
Имам и два ADSL-а. Скоростта не е впечатляваща, но е неограничен достъп на цена около 13 кинта. Говоря с ДДС. Ако някой проявява интерес, да свирка.
Добро утро!

# 233
Добро утро!  bouquet
Вълчо,аз искам едната карта за баба ми!Но как ще стане получаването? Thinking
Иве,сладкиша става чудесен!Много е лек! Peace

# 234
Нима баба ти работи с джисием. Тя сигурно ми е набор. Аз мама не успях да науча.
Ела на портала след 9, търси Керчев, носи си личната карта, с къса брада съм.

# 235
Не,още не работи,но ще се научи.НО няма да дойда,защото не живея в Рз.Ще видя кого мога да изпратя и кога... Peace

# 236
  • Разград
Честит Рожден Ден на Габи!!!
Да расте здраво и умно дете и да радва всички!!!

# 237
  • Разград
Честит Имен Ден на Дани!!!
Да носи своето име с гордост и да бъде звездата на цялото семейство!!!

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ!

Да са здрави, весели и усмихнати!А на малкия юнак Дани и бързо да му мине контузията!

Мен ме устройва май 13.30 за среща без децата, стига да не ми излезе ангажимент, че нали е работен ден. Ако е в 11 ще съм с Калоян.

# 239
  • Разград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ!

за мама

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ!

Бъдете здрави и весели за радост на мама и тати, нека усмивките греят на личицата ви и да имате щастливо и безгрижно детство!!!

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 09:56 от zornica_t

Общи условия

Активация на акаунт