"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 555
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Габи ,нека бъде винаги усмихната и чаровна госпожица.

Да е живо и здраво името на Дани ,и по малко контузии.
А на вас скъпи мами желая много красиви мигове с Вашите скъпи деца.

# 241
  • Разград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ!

# 242
Добро утро милички. Как сте днес. Има малко слънце навън, ама сякаш студено ми сев ижда. Ох аз не мога де събудя още. Така ми се спи тия дни не е истина. Вечер успявам да заспя, което до сега ми беше трудно. Ама ако знаете как ми се спи сега.... След обед май че нанкам пак. Както и да е . Какво решихме сега за срещата? Нищо ли  Mr. Green

# 243
Ето ми го списъка за вкъщи с най-необходимите неща:
1.Легло, количка, ваничка
2.Памперси
3.Мокри кърпи, спирт, термометрър за вода
4.Олио, пудра, крем против подсичане
5.Прах за пране (чудя се какъв), сапун бебешки, клечки за уши
6.Пелени - 2 тензухени и 2 бархетни
7.Хавлии за баня - 2бр.
8.Ританки - 6бр.
9.Боди с копчета с дълъг ръкав - 6бр.
10.Блузки - 6 бр.
11. Памучно одеало
12. Памучна пелена
13.Спален к-кт - 2бр.

Това ми е като за начало. Давайте. Коригирайте, добавяйте. Вие сте наред.

# 244
Забравих да пиша и комплект шишета на Avent, биба каучукова на Nuk

# 245
Помпа ? Стерилизатор ? Има по-евтини за микровълнова, но трябва да си ги съобразиш с размерите на шишетата. Мисля,че този на Бертони ставаше за авентските шишета. В Продавалника имаше доста обяви, можеш да поразгледаш Peace
За прах-аз купувах Тео, но хубави отзив съм чувала и за Сано.
Бодита можеш да вземеш и с къс ръкав , освен с дългия Peace Имай предвид ,че бързо омаляват, така че .....вземай по-големички

# 246
Иве,почвам да те поправям.Сеа ще станеш луда от съвети.
Защо ти е пудра?Мажеш с кремче и слагаш памперса.
Прах за пране-Персил имат специален,аз лично перях с ...някой да помага как се казваше израелския дето го вземаме от Глин.Сано се казва,прочетох от Бубито.
Сапун-купи си направо шампоан за вана.Бюбхен имат разкошни.ДАже имаше за коса и тяло 2в1.
Това с ританките не съм го пробвала.Имах 5-6 гащиризончета.Обличаш бодито и после гащиризончето и си готова.А даже има и цели с ръкавче,които ползвах за пижамка.Такова между другото не видях в списъка ти.
Другото,което не видях в списъка ти е помпичка за кърма.Поне до като ти тръгне кърмата ще имаш нужда от такава.НАмери си и крем за гърдите.Ама трябва да потърся как се казваше.
За биберона не се обаждам,защото децата ми залъгалки не са използвали и нямам идея кое е по-добро.

# 247
Такааа... почвам поправки в списъка. Верно забравих да пиша помпата за кърма. Оле направо станах луда тези няколко дена.

# 248
Това за ританките е вярно-наистина ги изритват децата, трябва и да слагаш терлички отгоре. Варианта с гащеризоните е по-добър,
обикновено отдолу имат копченца и ще можеш да не я събличаш цялата за смяна на памперс.

п.п. Гармастан е крема за гърди, но мисля,че не е  нужно предварително да си го купува, аз такова нещо не съм ползвала, а аптеки има и денонощни-винаги може да се вземе. Имаше и някакъв друг, но му забравих името.

# 249
а исках друго да питам. Понеже много мнения имаше за тия комплекти за изписване. Дали не е по добре да си направя сама комплекта, отколкото да купувам готов newsm78 И най-важното какво да съдържа той. Мале ще ви скъсам от въпроси сега.  Mr. Green

# 250
Прави си го.Там има ненужни неща.
Забравила си да си напишеш една шапчица.ПОне като окъпеш за 10 минутки ти трябва.Тъничко нещо.
З кремчето Дидка е права.не давай 11лв. предварително.За теб в болбницата си приготви малки кърпи хавлени,от ония по левчето.Кърмата тръгва трудно и в по-вечето случаи се налага масаж,а той е по-ефективен ако се прави с намокрена с гореща вода кърпа.

# 251
Иве, наистина има ненужни неща Peace. Аз такова нещо не съм купувала. Всъщност кумицата ми купи едно комплектче-блузка,ританки и шапчица, също бях си харесала едно тънко одеалце..и готово. Мисля,че е добре да си избереш нещо практично, в тези комплекти има доста джунджурии, които не знам дали ще ги сложиш...като ръкавички например и т.н.

Забравих да добавя- подложки за гърди-от онези ,които попиват кърмата...дано си ме разбрала, приличат на  на тампони за почистване на грим.

# 252
А големия като го изписваха-беше много студено, 22 декември беше. Тогава бяха купили бабите едно дебело одеало, а него го бяха повили в пелени...но то тогава така се процедираше. Като се прибрахме в нас си го облякох вече в дрешки.

# 253
И на мен не ми харесват много тия комплекти, понеже мис е виждат доста непълни някои, а други пълни с излишни работи. За подложките те разбрах  Hug  Много ви благодаря.   bouquet

# 254
  Много ви благодаря.   bouquet
Моля,пак заповядай!Виж двете с Бубето като видни свекърви как ведага започнахме да даваме акъл.Добре,че Миа е на бач,а Танчето и Синдарела вероятно по разходки,че свят щеше да ти се завие от акълите на двойни свекърви. Laughing

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 13:15 от бен

Общи условия

Активация на акаунт