"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 546
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Разград
И да ви почерпя

И рецептата

Меденки

1 яйце
1/2 чч захар(при мен тръстикова)
1/2 каф.ч олио
2 сл мед
250 гр брашно
1/2 чл сода бикарбонат
1/2 чл канела
ванилия
Яйцето,захарта и меда се разбиват с вилица.Сместа се изсипва в кладенче оот брашното,прибавя се и содата,канелата, ванилията и олиото.Измесва се тесто,правят се топчета,колкото орех,нареждат се на разтояние в намаслена тава(при мен върху хартия за печене).С вилица леко се притискат и се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса точно 15 минути.След изстиване се слепват 2 по2 с мармалад по желание.
Рецептата е много точна,става въпрос за количеството брашно.
винаги правя двойна доза,че от една излизат малко бройки.

# 151

Честит Рожден Ден Плами!Много здраве,късмет,любов и усмивки!
Бързо оздравяване на децата!
Момичета,сега чух Таня и лично и предадох пожеланията ви.Добре са,адаптират се!

# 152
Танче не сме били на едно и също място.. Ние бяхме на мойто село днеска  Simple Smile 

# 153
  • Разград
Аз само предположих, Иве.
Бен, много се радвам за Танчето.

# 154
Да бе Танче аз само казвам че не съм била там   Hug

# 155
  • Разград
Ей, всички сте се скрили и гледате ББ4 сигурно.

# 156
Иве, мен ме показаха в петък вечер по Лудогорие Blush,  но от втория репортаж. Този първия ще е по БТВ, но не знам кога.
БАЗАРИТЕ, които показаха тази вечер, са на СБМ. За съжаление при нас тези цени не могат да се сложат и вие знаете защо

# 157
  • Разград
Забравих да благодаря на max-mama за виртуалната почерпка. Толкова апетитно изглеждат........... .
От мен лека нощ.

# 158
Ау бе Бубе сега как ще си говорим с тебе  smile3503  И защо никой не каза да те видим и ние. То за цените тука в нашия град се знае, няма смисъл от коментар. То имам чувството, че и без пари да им ги даваш пак кусури ще намерят.
Да аз гледах ББ4 до сега.  Embarassed Отивам да си лягам вече
Лека вечер  Hug

# 159
Ми как ..де да знам...с предварителна заявка Joy Joy Joy

# 160
 smile3532  дааааа  точно. А към Кой да се обърнем за среща или разговор?  newsm78 Ох пак изперках айде лягам си вече че много взех да приказвам пак. Лека нощ  Hug

# 161
А той Сашко днеска вече рожденник бил.  Бубе, да ви е жив и здрав, много щастлив. Да има едно прекрасно детство и нека всичко, което си пожелае да му се сбъдне. 

# 162
  • ....от ляво до десния завой...

Аууууууу, меденки ще сънувам тая нощ......Кой ли дявол ме боде да мина в темата преди да спя...... ooooh! Mr. Green Mr. Green
Утре ще запретвам ръкавките и ще ги измайсторя!
max-mama , благодарско за рецептата! Peace
Hug

# 163

Честит Рожден Ден на Сашко!
Много здраве,късмет и шастливо детство!

А това а е за прекрасната му майка!
Крайната сума от базара е: 622лв.Благодарности на Гичева и нейна приятелка за последните постъпления!С тези парички ще се включим в подновяването на физкултурния салон на Дома.Предстоят проучвания за точната настилка,цени и доставки!

# 164
  • Разград
Честит Рожден Ден на Сашко!
Желая му весело и безгрижно детство!
Бен, браво за хубавите новини! Благодарности и към Гичева и нейната приятелка!   bouquet
Мисля че сумата е прилична за нашето скромно градче! Още веднъж  smile3501 smile3501 smile3501!

Общи условия

Активация на акаунт