Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Irra_78!

Kaili, браво за изпита! Peace

И ние бяхме ергени, отспах си. Simple Smile Вики цяла седмица беше в Ямбол при баба си и дядо си.Спряхме я за малко от яслата, че преди две седмици пак се разболя (изгубих им бройката вече на лекарствата  Confused) и решихме да се стабилизира и тогава пак ще пробваме да я пуснем.Снощи ни я докараха, за една седмица толкова се е променила...И на нея й е станало мъчно за нас обаче и сега не ме изпуска от поглед.
За съжаление съм на работа и днес, но още седмица и половина и после ще почиваме 5-6 дена, та ще си видя детето. Peace

# 121
  • гр.София
Е, как - Валката май се беше показвала с къса коса  Rolling Eyes Thinking Или нещо съм сънувала  Crazy

А,постригана я виждах,но русолява -не.

Ембър
,за ергенлъка-дай боже всекиму Simple Smile

# 122
Е, как - Валката май се беше показвала с къса коса  Rolling Eyes Thinking Или нещо съм сънувала  Crazy
А,постригана я виждах,но русолява -не.

Ембър
,за ергенлъка-дай боже всекиму Simple Smile
Ааа толква постригана не сте ме виждали, щото не съм била никога  Mr. Green
А русолявото е, защото си направих пак кичурите и ги тонирах де  Laughing

# 123
Момичета,още веднъж благодаря за топлото ви посрещане.Аз не пиша много чест,но за сметка на това ви чета редовно.Просто сте много и ми е трудно да ви запомня...

# 124
 Лелееее,страхотни малки госпожички са Ина, Найа и Али......,ама и майките не се дават-Валка страхотни сте с татко Вал....,а колко прилича Ая на него не е истина. Peace

Ембър[/b],за ергенлъка-дай боже всекиму Simple Smile
  Peace и аз така казвам....... тази седмица съм решила да го ударя на живот,нищо че няма да сме ергени.Ама моята най-добра приятелка си дойде в БГ за празниците и както Марти заспива вече в 20.00-20.30ч  в 21ч съм на линия из столичните заведения.  Party  Mr. Green  Party

Ето и Марти как видя дядо Мраз  Laughing   http://milenche.multiply.com/video/item/17   http://milenche.multiply.com/video/item/19/19

Полито-ще ни запомниш. Wink

# 125
Миленка, Марти има страхона муцунка - изненадана и много щастлива. Голяма е сладурка, пу-пу, много й се зарадвах  Heart Eyes Hug

# 126
  • София
Миленка, Марти има страхона муцунка - изненадана и много щастлива. Голяма е сладурка, пу-пу, много й се зарадвах  Heart Eyes Hug
и аз така  Heart Eyes Hug , даже се просълзих от умиление!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Вики и Лори са много сладки на аватарите  Hug Heart Eyes
Полито, наистина - лесно ще ни запомниш, останахме вече малко  Rolling Eyes

# 127
Ох, забравих  Embarassed
Ирка, честит рожден ден, вече на патерица  Embarassed Желая ти от сърце много здраве, хиляди усмивки и любов  Hug

Валката и на живо и на снимките изглежда прекрасно  Heart Eyes Hug
Поли, пиши си спокойно, не се притеснявай  Hug Наистина сме малко и бързо ще влезеш в час  Peace Пък и от опит ти казвам, че като не се разписваш редовно, почваш да го правиш все по-рядко и става все по-трудно да следиш нещата  Rolling Eyes
Честито ви за ергенлъка  Laughing На мен няма как да ми се случи, пък и аз май съм чалната в главата, но не ми се и иска  Crazy
И Лори в събота видя дядо Коледа - то за малко не го изтървахме де  ooooh!, ама така са поспаланковците. Май се постресна малко, но пък след това на всички разказва за него и за подаръка, който получи и който разнася навсякъде с нея  Crazy А Гого е страшен чаровник  Heart Eyes Много му се зарадвах, а и на срещата с не по-малко чаровната му майка, въпреки че беше за малко  Laughing
Та сега се сетих да питам - кога е срещата реванш за успалите се миналия път  Mr. Green
Аз още не съм купила подарък за татито и направо вече ми пуши главата - нямам идея какво да му взема  Embarassed Тоз човек няма никакви желания, освен за шоколад и сестричка на Лори  Laughing
Аз пък го закъсах яко  Sad Уж оздравях, но днес се събудих със страшна болка в ухото. Цялата лява страна ми е изтръпнала, включително и темето на главата. Цял ден ще ми се разцепи главата от болка и не мога да си намеря място  Cry Сега капките май поуспокоиха нещата, дано утре да съм по-добре  Praynig
Ох, спирам да ви занимавам с несвързаните ми глупости  ooooh!
Лека нощ и сладки сънища на всички  Hug

# 128
Честит рожден ден на Ира на патерица. Много здраве и любов!  bouquet Hug

Аз редовно си ви прочитам, но нямам време да пиша. А и Тони постоянно ме преследва като изляза от стаята, та не ми остава време да се задържа пред компютъра.
Гледам по върховете има сняг,та може да се надяваме на снежна коледа. Трябва да накарам баща ми да оправи нашата шейна и да сме в готовност за пързалки. Wink

Лек ден на всички!

# 129
Добро утро  Hug
Хайде на закуската  Laughing

/вижте колко съм ранобудна Wink/

Аз нали съм голяма готвачка, та съм се заровила да търся рецепта за питката за Бъдни вечер  Embarassed Сигурно ще ми се смеете, ама не знам как се прави и това си е  ooooh!

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 10:42 от vst_80

# 130
  • варненка от София
Добро утро и от мен.

Чета ви и аз, но сили нямам да пиша. Вдъхнових се обаче от среща реванш, ние решихме след Коледа да отидем в София, та сме там до към 3-ти, 4-ти януари и ако в този промеждутък има среща, ще се цопнем и ние с Шушел. Ако ли не, поне вярвам, че с младостките мами ще си се видим.

Иначе ние тази година дядо Коледа не го видяхме, все не ни стига времето, едва вчера успяхме да понапазаруваме в лудницата подаръци и пак не сме приключили  ooooh!

Сега се сетих за нещо, Ванче, тортите памперс, които правиш търпят ли трастпортиране в самолет? Всеки момент ще ставеме вуйна и вуйчо и се сетих, че бихме могли да изпратим по свеки една такава торта в Швейцария. Ако мислиш, че ще стане може да се уточним на лични за цени, срокове, ала бала, но на първо време ще трябва да оздравееш  Hug
Аз веднага мога да ти предложа рецепта за питка за бъдни вечер, много е лесна, и много вкусна, ето как изглежда: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4799346 Продуктите са брашно, мая, вода, сол, захар, маргарин. Аз лично не понасям содени питки, а и хубава содена се прави с кисело мляко, за това съм си избрала този вариант.

Аз този уикенд успях да спретна и коледните сладки, сега ми остава да стегна багажите и да потегляме на път, пръво при свеки, после в София. За това много не ми се иска да вали сняг, че да стигнем до заветната цел без дертове  Blush

И не на последно място ЧРД на Ирка на патерица.   bouquet

# 131
Добро утро и от мен!

И аз съм много затруднена с питкака.Най-вероятно ще помоля свеки за помощ.Истината е,че това ще ни е първата напълно самостоятелна Бъдни вечер,тъй като свекър ми и свекърва ми живеят в съседния вход и всякак година празнуваме заедно.Тази година,обаче,решихме поотделно и..............по цял ден се ровя за рецепти,но пък и вълнението си е много голямо..........

Ние вчера ходихме до мола (на Стамболийски).Там бяха Дядо Коледа, Снежанка и цял куп джуджета.Пяха песни,танцуваха,имаше игри за по-големите.Елена им се радва страшно много,очичките й грееха от щастие  Hug

# 132
Марулка, благодаря за рецептата, мила  Hug  bouquet  Знам си аз, че вие ще помагате  Wink
Давайте и да мислим нещо за срещичка тогава, щом и Марулчето ще дойде, трябва да ги уважим  Wink Laughing
А за тортата, незнам какво да ти кажа  Thinking Аз мога да я направя доста стегната и като се сложи в подходящо кашонче...Ама като знам как ги хвърлят багажите не ми се иска да рискуваш  Rolling Eyes Да не стане някой гаф и да се изложиш  newsm78 Иначе имам един-два варианта за легнали торти - тогава може би няма да има проблем. Ама ще ти пиша на ЛС, та да не отегчаваме тук  Laughing Hug
Поли и ние така за първа година ще сме самички  Laughing Бабчето ми предложи да ми я направи и аз доста се изкушавам  Embarassed, ама ми се иска аз да си направя всичко  Laughing Ще видим какви ще ги наработя  Crazy Хайде пусни ни някоя и друга снимчица да се порадваме на слънчицето ти  Praynig /много ли съм нахална  Embarassed/

# 133
vst_80 , ще кача снимчици с удоволствие. Само че не знам къде точно  Embarassed В snimka.bg ли (там,където са и вашите)?

Имам и още едно въпросче.Тази година ще се записваме на детска градина.Някой има ли представа кога започва записването???

# 134
  • София
 Hug много се радвам на раздвижването!  Heart Eyes
Давайте да правим среща реванш!  Hug Щом и Шушето ще е тук  Grinning  Hug Марулка, съчуствам ти! И на мен този път в началото ми беше много парцаливо Tired Но и хемоглобина ми беше доста по-нисък, твоя как е? Но ще мине!  Hug
За питката - и аз се чудя дали да правя  Laughing , щото ще съм сама - свеки е на работа до 22ч, а мъжо - докато го пуснат  Rolling Eyes и мислех да карам Бъдни вечер с нашите. Но май трябва да направя все пак нещо, за като се приберат и се съберем по нощите  hahaha  Rolling Eyes
Да ви кажа - доволна съм от спечелилите риалити предаванията  Grinning Вчера най се зарадвах на Николай, хем не гледах чак толкова често Сървайвър.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт