Отговори
# 135
Ха привет и от мен.
Ние изкарахме вчера малко кофти ден.Ивка от сутринта започна едни сцени дето никога не съм ги виждала у нея и просто бях потресена и разтреперана-все едно не беше моето дете.След като се събуди не ми даде да съблека чувалчето с което спи и от там се започна един цирк....Към 10.30 вече насила я облякохме с баща и .Единия държи ,а другия облича,тя съответно пиши и каквото може съблича с яд и сила.Закуска прескочихме всичко.....Абе не знам дали вашите деца са ви сервирали такова нещо,ама на моето се случва за първи път и дано да е запоследен,защото бях като парцал цял ден.Вечерта преди заспиване пак имаше малък цирк,ноо той беше много малък в сравнение със сътрешния.Не ми издържаха нервите и като се разкрещях легна веднага хълцайки и след няма и 15 мин заспа.Днес сутринта баба и каза че всичко било наред.Даже я водихме преди малко при дядо Коледа.Беше много запленена от него.Тази година не го оревахме за ралика от миналата.Направихме и снимки.....
Каза му Весела Коледа,а после като си тръгвахме я попитах хубаво ли беше тя ми отговори: " Това беше моята вълшебна Коледа" newsm78 #CrazyНаправо ме разби........
след малко пак ще се включа че влезе клиент................

# 136
  • Бургас
Здравейте!

Момичета,много Ви благодаря на всички за милите поздрави! Hug

Да ви почерпя по нещо за случая,макар и със закъснение.

# 137
  • София
Веси  Hug Просто твоята мома е решила да се пробва как ще реагирате. Чист инат. Моят синковец се е опитвал да ми ги прилага тези номерца, ама не му се получи номера.
Аз просто го оставям да си пищи и да си реве колкото иска. Стоя си все едно го няма. Ако ще да стои гладен и гол цял ден. Обикновено на петата минута млъква.  Wink

Гледам обсъждате Бъдни вечер. Ако Митко си е вкъщи може и да спретна някоя питка. Ако е на работа обаче няма за какво да се занимавам. Ние ще сме си вкъщи по празниците, включително и на Нова година.

# 138
  • варненка от София
Ние пък снощи предсрочно подарихме подаръка на Шушето за Коледа, че няма да го мъкнем с нас по пътищаета. Благодарение на Дани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Шушето се сдоби с нова кухня, ами да ви кажа сън не я лови вече. Като я видя снощи и вика о боже, божеееее и се държи за главата и скача, много ми беше смешна. Снощи легна с рев, че я отделяме от кухнята в 1 часа, сутринта стана в 9 и ми вика: "Мамо, новата ми кухя" и до сега бърка, готви нарежда, гладни няма да останем. Изглади дрехите детето, изпра, изобщо светна къщата  Joy
Направо уцелихме този път десятката с подаръка. За стефанов ден я чака и кафе машина, та допълваме обзавеждането.

# 139
Веси и ние сме имали такива тръшкания. Имат си и те душичките лоши моменти, също като нас  Laughing
Ха, честита кухня на Шушето  Hug И Лорката е с такъв подарък. Как не сме го коментирали по-рано, че да ми дадете съвет за някоя по-хубава  ooooh! Ние взехме една от Джъмбо, ще видим каква е  newsm78

# 140
Здравейте от мен.

Моето момче е фен на филмите. В събота изгледа с интерес "Мадагаскар" по БТВ, днес гледа "Волния Уили" и докато не свърши филма не пожела да излезе на разходка. Дори намерих една подобна играчка, която държа през цялото време в ръка и показваше на всички как е скачала " голямата риба". Wink
Днес поне успях да го приспя следобед и малко да отдъхна и аз. Следва ме като кученце от стая в стая и не мога да мръдна без него никъде. А има толкова много народ да го забавлява. Като реши и вдига всички да се хванем на влакче и така обикаляме стаята, като следи зорко да не би някой да се пусне от "влакчето". Mr. Green Голям шеф го раздава.
Сега мисля да си направя едно кафе и да го изпия спокойно докато спи.

Утре мисля да направим тиквеника да е готов за 24.12., а питката ще я омеси майка в самия ден да е топла.

Веси77 и Тони прави такива номера понякога. Просто го оставям да си пореве и след това го гушкам за успокоение. Трябват ти здрави нерви за да издържиш на писъците.

# 141
vst_80, едно голяяяяяяяяямо благодаря  Hug

Качих няколко наши снимки в албумчето юли2008. Те са последните там,но са без име,не знаех къде да ги надпиша.

И Елена има такива моменти на крясъци. Редки са,но за сметка на това............ Тя направо изпада в истерия и никой и нищо не може да я успокои. Но отминават за 10-ина минути и после все едно нищо не е било.

# 142
Здравейте и от мен. срам и позор- сега осъзнах че не съм писала скоро BlushАма да знаете че ви чета Peace При нас- обичайното ежедневие....ние на работа- Дари- на ясла.Мина тържеството с дядо Коледа в яслата. Виждам че за подаръци си говорите.....иде ми да се гръмна по темата. МОйто диване няма мерак за нищо конкретно.До такава степен не знам какво да й взема, че я пуснах сама между щандове в детски магазин, с надеждата да грабне нещо , да платя, и да се приключи Crazy.Да- ама не. Само ходи измежду играчките и  ги изрежда"тука има едно зайче, еук едно куче, ето една кукла....... и т.н...".И като я питам искша ли   еди какво си.... тя - вика- "нишам....аз имам" ooooh!.Е- наистина е презадоволена и не може да й грабне нищо окото.Явно ще взема някаква глупост в последния момент( който  като се замисля- съвсем наближи).
Да ви се похваля че з апърви път от може би година, вчерашния неделен ден го прекарахме тримата вкъщи Shocked Чак не мога да повярвам  на тоя  късмет.Лентяйствахме порядъчно и ..мога да кажа че ми хареса програмата Blush
Сега з апразниците отново ще съм на работа, но- здраве да е .ПОне да разнообразя престоя в София. Нямаме нищо организирано за празниците- ще си бъдем вкъщи- най-много  с някой комшия да се съберем.
Ако на някой му е домъчняло за нас-  излъчват  ни по ББТ  Mr. Green  в реккламните блокоре и  в разни други заставки и т.н.....
( мисля да пазаря хонорар вече, че не може тъй за без пари да я ползват  Thinking Стана им  навик Joy
Хайде спирамм , че прекалих..... Отивам  при дзверо, че ще гътне секцията ooooh!

# 143
Здравейте и от мен Hug И аз напоследък само ви чета, нямам сили да пиша.
В сряда вечерта дойде майка ми да гледа децата. Аз ходих на коледен купон с колегите си на Боровец. Това бяха много приятни два дни Grinning Не съм загубила тренинг, до 4 часа бяхме на дискотека Crazy. В същото време обаче успях и да си почина- цял следобед с книга в ръка при пълна тишина Grinning В събота пък бях на пазар. Купих си доста неща и най-вече не ми беше съвестно, че всичко беше само за мен Wink Е, купих подарък и за половинката.
Вчера пък слагахме нови лампи и аз пак бях главен чирак ooooh! Днес сестра ми беше на гости с децата и у дома беше забавачка Peace Та не ми остава време за компютъра.
Приготвям и последни подробности, че по празниците ще пътуваме. На Бъдни вечер винаги сме си у дома, откакто сме семейство, същото е и на Нова година.
Успях да купя подаръци на децата, дано им харесат. Обаче още не съм украсила елхата, нещо не ми остава време Rolling Eyes

# 144
Добро утро! Hug

albena_vlady , наистина си имала основателни и многгоо приятни причини да не пишеш...а пък мен просто ме мързиии... Tired

Гого продължава да се върти цяла нощ, събужда се към 6.00, а днес в 5.30... #Crazy и на всичкото отгоре тази нощ имаше хрема и въобще не спахме....

Иначе подаръците са готови, само за татито остана, но т.к и той не иска нищо, реших поне да му купя кутия за инструменти, защото си няма... Wink

Кварталното Коледно парти наистина беше приятно, а Гого седна до Дядо Коледа и не се отлепи от него през цялото време...за съжаление вече беше кисел, когато дойде сладката Лори с мама и тате и се видяхме за съвсем мъничко...

Започвам да работя.... Confused Hug

# 145
  • София
Добро утро на всички!

Днес си оставих Кало вкъщи, въпреки че можеше да го заведа на ясла, но работя от нас, а и Митко се прибра от нощна и е по-добре да си е тук детето.
Вчера тържеството е минало много хубаво. Кало се е снимал с дядо му Коледа, ще видим снимките след нова година.
Лошото е, че телефонът ми, който няма и година откакто го купих е за боклука. Диването успя да го потроши много зловещо. Сега ще трябва да купувам нов  Sad

# 146
Добро утро и от мен !
Малко ме поуспокоихте като разбрах че не само при нас има такива изблици,но просто виждам как ми се променя детето.Явно просто пораства и показва своеволия и търси начин да си покаже мнението Sad
albena_vlady искрено ти завиждам ,че не си загубила купонджийския  тренинг.Аз моя безвъзвратно го затрих някъде и имам чувство ,че никога няма да купонясвам така както едно време/по ергенските ученически и  студентските години например   #Cussing out/Колкото повече проблеми ,дилеми и отговорности има в съзнанието ми ,толкова по -трудно ми е да се отпусна и веселя истински.Ама хайде сега не е време за такива мисли - Коледа идва все пак.Обожавам го този празник.Навява ми страхотни спомени от детсвото ми и традициите които се спазваха у дома и атмосферата,която си създавахме.Много искам да я предам и в моето вече семейство,ама ще е някак трудно,защото в семейството на мъжа ми го няма точно онзи коледен дух ,който прави празника неповторим.Но....аз не се предавам лесно..... Laughing
velmar не се измъчвай за идея за подарък,каквото и да и купиш ще си играе с него.По -важно е според мен,тръпката ,че дядо Коледа го е донесъл и неговото тайнство.И ние много отдавна не сме си били само тримцата у дома ,а вече много ми се иска да е така.Като и майка ми е при нас е друго....въпреки че ми е майка,а ако ми беше свеки сигурно щях да полудея Laughing
Спирам ,че пак се поотпуснах,ама няма да ви пожелавам още весели празници,щото мисля да се включа пак Grinning Grinning
лек и спорен ден на всички ви  bouquet
Ние купихме снощи една кукла от Метро.Може и да сте я виждали-80 см и е ходеща.Освен нея ще получи ютия,прахосмукачка,сервиз за хранене на куклите и сушоар,и най-важното -ОБРЪЧ- ама него тя си го иска направо от сърце.едвам съм намерила с по-малък диаметър като за нея,щото повечето са все едни големи,ама успях да се справя и с тази задача.На мъжлето обаче още нищо не съм купила SickАма ние сме в преговори за нова кола в момента и май ще стане работата до края на годината,така че тя ще се окаже Коледния подарък и на двама ни.

# 147
И аз да се похваля.След толкова време на бурно отхвърляне на идеята да махнем памперса,днес моето дете се съгласи да седне на своята тоалетна чиния. Стояхме 40мин. без да свърши нищо и станахме. След 15-ина минути ми каза,че има ако и пак отидохме. Стояхме си още 20 мин. отново без успех. След като я обух и........... се изпишка. Но за мен важното е,че се съгласи да стои без памперс и най-вече на тоалетната чиния. За нас това си е огроооооооомен успех. Ще видя какво ще направи с акането и ще се включа да кажа дали е имало резултат.

# 148
Полито87, важно е, че детето вече има желание, ще се научи Peace
Нана, време е за новогодишен подарък Wink Не му се ядосвай, нали е само телефон Peace
Моя мъж вече 10 години го тренирам със семейните празници, но той все още се опитва да се измъкне Close Вчера баща ми се обади и каза, че ни е приготвил специален подарък за Коледа- купил ни кола. Попита кога ще можем да я видим и дали ще я харесаме и аз му казах да се обърне към мъжката половинка по този въпрос. И разбира се мъжът ми искаше да си ходим още днес, какво значение имало къде ще бъдем на Бъдни вечер Close Сякаш не може да я видим на 27-ми например Thinking За мен обаче има огромно значение и нямам намерение да ходя при майка му или при моята майка на този ден. Достатъчно ми е, че следващите три дни не се спираме от гости. Не че се оплаквам. Обичам празниците, но когато са няколко един след друг ми идва в повече и с нетърпение чакам да се прибера у дома. Сигурно нещо съм се побъркала вече newsm78

# 149
Никакъв успех................. От сутринта досега не се изака, но за сметка на това три пъти се изпишка в гащите си. И идва да ми каже след като вече е свършила работата. Не знам как да й обясня, че трябва да го направи в тоалетната. Може би й е трудно от първия път да се научи да задържа.................  Thinking
Аз няма да се откажа, но ще помоля мамите, които се справят успешно без памперси, да дадат съвет как и за колко време са се справили с проблема.

Общи условия

Активация на акаунт