Ние изкарахме вчера малко кофти ден.Ивка от сутринта започна едни сцени дето никога не съм ги виждала у нея и просто бях потресена и разтреперана-все едно не беше моето дете.След като се събуди не ми даде да съблека чувалчето с което спи и от там се започна един цирк....Към 10.30 вече насила я облякохме с баща и .Единия държи ,а другия облича,тя съответно пиши и каквото може съблича с яд и сила.Закуска прескочихме всичко.....Абе не знам дали вашите деца са ви сервирали такова нещо,ама на моето се случва за първи път и дано да е запоследен,защото бях като парцал цял ден.Вечерта преди заспиване пак имаше малък цирк,ноо той беше много малък в сравнение със сътрешния.Не ми издържаха нервите и като се разкрещях легна веднага хълцайки и след няма и 15 мин заспа.Днес сутринта баба и каза че всичко било наред.Даже я водихме преди малко при дядо Коледа.Беше много запленена от него.Тази година не го оревахме за ралика от миналата.Направихме и снимки.....
Каза му Весела Коледа,а после като си тръгвахме я попитах хубаво ли беше тя ми отговори: " Това беше моята вълшебна Коледа"
Направо ме разби........след малко пак ще се включа че влезе клиент................

Ние взехме една от Джъмбо, ще видим каква е
Ама да знаете че ви чета
При нас- обичайното ежедневие....ние на работа- Дари- на ясла.Мина тържеството с дядо Коледа в яслата. Виждам че за подаръци си говорите.....иде ми да се гръмна по темата. МОйто диване няма мерак за нищо конкретно.До такава степен не знам какво да й взема, че я пуснах сама между щандове в детски магазин, с надеждата да грабне нещо , да платя, и да се приключи
.Да- ама не. Само ходи измежду играчките и ги изрежда"тука има едно зайче, еук едно куче, ето една кукла....... и т.н...".И като я питам искша ли еди какво си.... тя - вика- "нишам....аз имам"
Стана им навик
Не съм загубила тренинг, до 4 часа бяхме на дискотека 
/Колкото повече проблеми ,дилеми и отговорности има в съзнанието ми ,толкова по -трудно ми е да се отпусна и веселя истински.Ама хайде сега не е време за такива мисли - Коледа идва все пак.Обожавам го този празник.Навява ми страхотни спомени от детсвото ми и традициите които се спазваха у дома и атмосферата,която си създавахме.Много искам да я предам и в моето вече семейство,ама ще е някак трудно,защото в семейството на мъжа ми го няма точно онзи коледен дух ,който прави празника неповторим.Но....аз не се предавам лесно..... 
Ама ние сме в преговори за нова кола в момента и май ще стане работата до края на годината,така че тя ще се окаже Коледния подарък и на двама ни.
Вчера баща ми се обади и каза, че ни е приготвил специален подарък за Коледа- купил ни кола. Попита кога ще можем да я видим и дали ще я харесаме и аз му казах да се обърне към мъжката половинка по този въпрос. И разбира се мъжът ми искаше да си ходим още днес, какво значение имало къде ще бъдем на Бъдни вечер