Отговори
# 270
Честита и мирна да е новата 2009!
Пожелавам ви много реализирани планове,много здраве в семействата ви най вече любов!

Специални пожелания на малкия Влади ,да расте силен умен и красив като мама Heart Eyes Hug
Поздравления и за Веси,да си жива и здрава !
Честито и на другите скрити и не толкова скрити именници!  bouquet

Това беше най тихата Нова година за мен,толкова културни или по скоро "опитомени " са хората тук,никой не вика, не стреля,не гърми...чак беше страшно и несвойствено.
Ние обаче отидохме в съседката два етажа по надолу и празнувахме с нея и две семейства които тя беше поканила,в 12 пихме шампанско,друснахме едно Дунавско хоро , завършихме вечерта с китари и Щурците , а за десерт пиано и АББА  Mr. Green
И дружно ,барабар с Елица, си легнахме в 4 сутринта Laughing
Днес ,т.е при вас вчера, спахме до 11 ,а после доизядохме баницата с късмети ,която беше със спанак за разнообразие и баклавата.
Аз изтеглих най хубавия ,здраве и нова кола,а Иван че по жени ще ходи и че жена му ще го вози на новата кола,така че няма изненади ,за мен пак каиша за него купона Wink
Бяхме и прилежно на сурвакани и сега ще залягам пак над листовките че тази кола някой трябва да я кара все пак... Mr. Green

# 271
  • по света
Честита Нова година!Желая много здраве,късмет и да се сбъднат всичките ни мечти!!! Hug

# 272
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

pepejeans, поздравления! Лека бременност ти желая  Hug.
Честито на рожденниците и именниците вчера, с малко закъснение.  Hug
Ние изкарахме с приятели у нас и децата дочакаха зарята и си легнаха към 1ч. За наша радост, късното лягане им се отрази добре, защото спаха на другата сутрин до 10,30ч.  Laughing. Сега отидоха с мъжа ми и още едно приятелско семейство на в. Мальовица да карат шейни и ски.  Shocked Направо са луди за мен, аз не си падам по зимните излети и сега на топло и с кафе ще си пусна един филм да гледам.
Кайли, видях подписа ти, моите съболезнования.  Cry  Hug

# 273
  • София
Кайли  Hug Hug Hug Бог да я прости!

# 274
Благодаря Ви за подкрепата момичета.
Това е най-тъжната нова година в живота ми.  Cry По Коледа още се надявах на чудо, сега само плача тихо.
Добре че е Тони, който ме разсейва от тъжните мисли. Усеща детето че съм тъжна и ме прегръща постоянно, дори е по кротък от друг път. Заради него се старая да не поддавам на тъгата. Баба беше най-добрия човек когото познавам и наистина много ни липсва. Винаги ще е жива в сърцата ни. Flowers Rose Flowers Rose

# 275
  • гр.София
 Кайли,съжалявам много.

# 276
  • у дома
Честита Нова 2009 Година!  newsm51

Kaili, моите съболезнования  Sad Hug

# 277
Кайли, много съжалявам, миличка  Cry Cry Cry Прегръщам те силно  Hug

# 278
Честита Нова 2009 Година!  newsm51

Kaili, моите съболезнования  Sad Hug

Cry Cry Cry

Виждам, че няма предложения за утре, затова да дам едно: Прасешкия, 11 ч.... Crossing Arms

# 279
Анди, тъкмо тръгвах да пиша и аз  Laughing Hug Ние сме там  Mr. Green

# 280
Днес съм много зле  ooooh! Embarassed
Марулче, честит имен ден, мила  Hug Желая ти от сърце много здраве и късмет в прекрасните неща, които ти предстоят  Peace

# 281
Кайли, моите съболезнования за баба ти Flowers Rose

Марулка, Честит Имен Ден  bouquet
Ние определено отпадаме от утрешна среща Confused

# 282
Марулка, честит имен ден!
  bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet 

# 283
 Марулка-Честит Имен ден!  bouquet

Кайли-моите съболезнования.  Cry

И ние утре няма да дойдем,защото Марти ми вдигна температура тази вечер и бая кашля.Имате ли някаква идея,къде да я заведа на лекар утре-хем са празници,хем е събота?  ooooh! Хич не ми се иска да попадна на някой дежурен ,който с досада да ни отдели 1 минута.И ще съм ви много  благодарна,ако някоя от вас ми даде предложение или координати на някой доктор,който би дошъл вкъщи да я прегледа,че утре съм сама,а и го дават да вали и направо ми се плаче . Confused

# 284
  • гр.София
 Милена,последно Нана имаше контакти с педиатър Thinking
 Стискам ви палци.

Помотвам се с мнение за утре-на София яко й тече носа от час-два,щото само ходи боса и ми омръзна живота да тичам след нея с чорапите...

Реотанът ми най-сетне загря- Честит имен ден,Силвия  bouquet Весел празник и много щастие!

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 21:24 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт