Отговори
  • у дома

Най - продуктивна дата: 07.08.2006г - 8 бебета
Най - разпространено име: Никола, Николай, Николета - 9 бр.
Най - тежко бебе: Калоян на nana77 - 4.350 кг.
Най - леко бебе: Явор на punita - 1.150 кг
Най - дълго бебе: Андреас на Ljubica - 56 см.
Най - късо бебе: Стефан на KoRn4e, Кари на Lorexa, Александра на Val_ Stef - 47 см.
Първото ни зъбче: Ивайло на Netty

НЕЩА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ:
Парацетамол-сироп или свещички(Ефералган, Панадол, Калпол и др.)
Спирт или кислородна вода 3%
Стерилни марли
Памук
Хипоалергичен лейкопласт и цитопласт
Топоцин пудра или Бивацин спрей(за подсушаване на мокрещи и сълзящи рани)
Сироп за кашлица(Проспан, Хустагил,Стодал и др.)
Капки за нос или спрей за нос(Виброцил, Низита, Стеримар и др.)
Витамин Ц на ампули 2мл
Осцилококцинум(хомоепатично лекарство,което се дава при първите симптоми на разболяване)

НЕЩА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛАНА НЕОБХОДИМОСТ:
Дуфалак(за разхлабване)
Сока на Хип против разстройство или активен въглен
Фенистил гел за мазане при единични пъпки
Зиртек или Фенистил капки при цялостни обриви или други алергични реакции
Гентамицин крем(вече няма производство, новия се казва Банеоцин)
Калгел или Дентинокс
Камомила или Осанит
Фуроталгин(капки за уши при оставане на вода в ушите)

Детски клубове в София

Детски песнички и стихчета за сваляне

Старата ни тема Heart Eyes

# 1
  • Бургас
Иееееее,първа ли съм?
 Блу,мерси за новата темичка.Страхотно заглавие

# 2
 Привет!Блу-  bouquet
Добре дошла на мама Полито-87. Hug

Днес моят татко става на 70 години.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 09:58 от mmilena

# 3
  • софия
запис

# 4
  • София
Привет!
Блу, мерси за темичката! Hug Heart Eyes
Милена, да е жив и здрав татко ти!  Hug Hug Hug
Честит рожден ден и на Спинки!

Дани, аватара ти е  #Crazy  Crazy Laughing И ти ли участваш в Мис Коледа  Joy А сега сериозно - ще се стегнем и ще гласуваме за Валката като дойде ред  Heart Eyes Предлагам на Адрианска да участва в Мистър Коледа (не знам дали има), ако още е с онзи, дето е само по шапка и сено Crazy
Да ви предупредя - Иво стана в 8ч днес, очаквайте неочакваното  Laughing (пример - преди имаше земетръс, при едно такова негово изстъпление)
 Hug
П.П. Дани, благодаря ти за песента на Фейт в подписа, обожавам я, а М. Патън е мммм... Crazy Heart Eyes

# 5
Добро утро  Hug
Блу, благодаря   bouquet

Честит рожден ден на Спинки  Hug

Милена, да е жив и здрав татко ти   bouquet

Елфче, разсмя ме рано сутрин  Hug Специално се връщах и да търся аватара на Дани и тотално ми оправихте настроението  Laughing

Ние не сме спали цяла нощ - и Лорката влезе в отбора на Ивчо. Преди време имаше запек и явно се наплаши. Сега се стиска сама, не иска да ходи, запича се и е някакъв ад  Cry Цяла нощ е плакала  Cry
Ох, хубаво я започнах новата тема  Embarassed, ама да си споделя...

# 6
  • София
Запис !

Добре дошла Полито87 Grinning вече не съм най - младия член на веселия Августински отбор. Какво учиш?

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 11:54 от Нори

# 7
Честит рожден ден на Спинки и на дядото на Марти! Да са живи и здрави!

Elwing, и аз бях голям фен на Фейт...особено след като брат ми ми донесе тениска от Франция с кучето от обложката на албума им (лелее, въобще не мога да се сетя как се казваше... ooooh!)

Добре дошла на Полито87! Hug

А пък Гого обясняваше сутринта, че няма да получи подарък от дядо Коледа, защото плаче...май съм попрекалила със заплахите... Embarassed

# 8
  • София
А пък Гого обясняваше сутринта, че няма да получи подарък от дядо Коледа, защото плаче...май съм попрекалила със заплахите... Embarassed

Кало пък каза, че иска дядо Коледа да му донесе куче  #Crazy Определено няма да е живо обаче  Mr. Green

# 9
Запис в новата тема Hug Да я напълним с много празнично настроение Laughing
Честито на рожденниците днес  bouquet
И аз не съм спала, по-точно легнах си в 6 ч и в 9 без нещо ме събуди телефона Tired Ще стискам зъби още няколко дни и после се надявам да се наспя Praynig

# 10
  • гр.Добрич
Момичета, благодаря за поздравите!!! Hug

# 11
spinki, много се надявам, че не си от мамите, които спряха само при нас да пишат. Confused

# 12
 Спинки, ЧРД и от нас ! Леле колко е пораснал Ивчо...Браво.Пиши как сте.На  уж Коледното ни събиране си говорихме за вас и се чудехме ,дали сте добре и дали всичко е наред.
 Анди-Марти не само обяснява защо няма да получи подаръчи от дядо Коледа,ами вече дори ми казва ,че и не иска подаръци след някоя моя заплаха.  Embarassed  Crazy  ooooh!

Е,хайде кажете откъде си избирате аватари. Praynig ,аз уж се рових в някакви сайтове,ама или са платени или не ми показва адреса ,който трябва да копирам.... ooooh!  Хич не се оправям и разчитам само на форумските. Praynig  Да се понатокам   Flutter  Flutter  Flutter и аз за празниците и обещавам ,че няма да участвам в Мис  Коледа....да не разводняваме гласовете за Валката.

# 13
  • софия
http://www.netzkobold.com/uploads/pictures/campari_red_passion.jpg
http://www.aceshowbiz.com/images/news/evamendes_campari2.jpg
http://mqsto.com/photo/albums/userpics/10003/normal_Eva%2BMendes … alendar%2B(2).jpg
 Hug
мацка,само,като напишеш в гугал-christmas lady,christmas woman,изобщо каквото ти дойде с коледа и е фраш.само да имаш нерви да търсиш  Laughing
тези са "от" кампари,но на мен са ми много празнични  Wink Wine Glass

# 14
  • София
Ние изчезнахме като миналогодишния сняг EmbarassedОбаче малко ни се объркаха нещата, всъщност не съвсем малко...Заведох Ина на лекар в Щейново, където за гинекологичен пролем ми обяясниха,че не може да става въпрос. Било анатомична особеност - удебелен химен, която с времето ще се нормализира, имало го при много момиченца. Обаче аз за какво я заведох, а те какво откриха Rolling EyesИна има много упорит обрив на дупето, който независимо, че е без памперс не се повлияваше от нищо освен от Елоком, който е кортикостероиден препарат. Според лекарката в Шейново това се дължи на алергия към храна, но за да не травмираме Ина с изследвания действаме по метода на изключването - за два месеца спря всички млечни продукти от краве мляко,яйца, телешко месо, риба, мед, фастъци, портокали, банани, киви и сигурно изпускам нещо...Смени й млякото на хипоалергенно и 3 седмици ще давам противоалергични капки - Ксизал. Може да ви звучи невероятно, но на втория ден имаше драстично подобрение в обрива, а сега вече почти не се забелязва  PeaceСамо дето наистина в началото изпаднах в ужас с какво ще я храня, сега вече повлезнахме в ритъм Whistling
Чесетит празник на всички тези дни, обещавам да кача днеска-утре снимки на Ина, че като не успяхме да се видим на партито поне да ни забравяте
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт