Отговори
# 255
  • гр.София
 Не мога да се добера до клавиатурата...
 Страхотна новина,Пепеджинс. Лека и успешна бременност Peace

За срещата-когато кажете. За прасешкия ме притеснихте малко,че няма видимост към децата. Като знам София как ме проверява къде съм,че и половината време ще стои до мен...

Ние празнуваме два етажа по-надолу. Започнахме още в 18 ч и вече едва дишам от преяждане.
 А София не мигна следобед и още е на крак и не заспива-пее,танцува,тръшка се-пълна празнична програма...

Весело посрещане,скъпи августинки  bouquet

# 256
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! НЕКА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И КЪСМЕТЛИЙСКА ЗА ВСИЧКИ ВИ!!!!

# 257
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  bigdance2 Tada

# 258
чЕСТИТА НОВА ГОДИНА Hug
аЗ СЪМ ПИЯНА, А дАРИЯ Е БУДНА Crazy уТРЕ СЪМ НА РАБОТА Sick
нАЗДРАВЕ!!! Mr. Green

# 259
Честита Нова Година!
Нека е изпълнена с много здраве и сбъднати мечти  Hug

Велмарче  Laughing Hug

то отдавна мина времето за кафето  Embarassed, ама пък може да имаш нужда от него  Laughing

Ние не спахме цяла нощ  Tired За пореден път се убеждавам, че на Лорка й идват в повече емоциите. Цяла нощ плака и  Tired, иска я бенгалски огън, я звездички /така кръсти зарята  Laughing/ Laughing, да танцува, да звъни по телефона  ooooh! Направо ми разказа играта  Crazy Сега от сутринта се е заредила със сурвачката и какъв бой ни хвърля не е истина  Mr. Green Аз да се похваля, че късметчето от баницата ми беше "бебче"  Laughing Дано да се сбъдне  Embarassed На Лорката пък и се падна нова къща, та се надявам и на това, ама май ставам прекалено нахална  Rolling Eyes

# 260
Честита нова 2009 година. Много здраве и любов на всички!

Страхотна новина от Пепеджинс. Лека бременност и още едно прекрасно августинче.

вст пожелавам ти късметът да се сбъдне. А и вие му помогайте активно.  Wink

# 261
  • София

За много години! Желая на малки и големи най-вече здраве! Бъдете обичани и много щастливи! Нека 2009 г ни носи само прекрасни емоции! Обичам ви!   Flowers Four Leaf Clover  Kissing Heart  jumpuu
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet  bouquet  bouquet
Албена, честит рожден ден на Влади! Да ти е жив и здрав и все така добър батко!
 nbirthday newsm67  ura
И Ивчо дочака зарята (за него бяха лампички  Crazy ), пи и шампанско   Laughing , което било "гано" (гадно) и заспахме към 2ч, ама то си ни е почти в режима.  Crazy
После пак ще пиша.  Heart Eyes

# 262
Привет момичета Sunglasses Елфче- тъкмо си е време за кафе..( днешния ми ден май на кафето ще бъде посветен....).
НИе изкарахме много хубаво- то и затова ме боли главата Tired
Ние бяхме по домашному с компиите.Много весело ни беше.Дари изкара геройски до ...2.50ч ooooh! Не пожела да заспи  където свари( пос тара традиция), та я качих до нас и на втората минута беше в страната на сънищата..... На третата минута вече беше нарамена на рамо и отново свалена на горещото място на купона Mr. Green .Не случи на родитеи това дете....  Към 6 без нещо я понесохме отново по етажите Laughing и си легнахме геройски.За зарята и бенгалски огън няма да коментирам, че 2 чанти с поеприпаси отидоха..ама- страхотна заря си направихме ние.Дори слязохме пред блока да играем хора...Луда работа..но- се позабавлявахме.Сега остава и да избутам днешния работен ден и ...се прибирам да продължим купона с компанията Grinning дано оцелея...

# 263
Деница я е страх от сурвачката, но паричките си ги прибра Mr. Green Тя си заспа както обикновено и пропусна зарята. Но пък ние й се порадвахме Hug
Голямото ми момче днес става на 9 години. Да ми е живо и здраво Peace
Нали знаете, че не съм стисната, просто съм на вие с хубавите картинки  newsm38 cheers Wine Glass smile3510

# 264
Албенче, извинявай  Embarassed, ама нали знаеш, че все пропускам по нещо  ooooh!
Да ти е живо, здраво и много щастливо голямото момче  Hug Весел празник   bouquet
А Лори сурвака порядъчно даже и кучето на двора  Crazy А за парите е опасна - запомнила е точно колко банкноти е получила, държи си ги в джобчето и от време на време си ги проверява. Само да види, че липсва нещо и започва веднага да търси  Laughing

Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet

Аз ще ви следя, че да не изпусна срещичката  Laughing

# 265
Албена, да ти е жив и здрав малкия голям мъж и да ти носи само радост и щастие!

# 266
Хо-Хо-Хо!Честита Нова 2009та.Бъдете много ,много здрави и щастливи.
Пепеджинс,честито! Страхотна новина ,много се радвам за вас. Hug

Аз се прибрах днес в 9.00ч. Embarassed Взимам трудно завоите вкъщи  Embarassed ,но пък се напразнувах страхооотно.А ,така не съм се смяла ,ама наистина от години.
Сега се стягам и отивам да си взема детенцето,което кротко си е заспало още в 21ч.

# 267
Колкото и да е жалко, взехме да живеем с малко, глави смирено да навеждаме и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме, нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред да са изпълнени с късмет, с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

не съм го измисляла аз откраднах го от нета  Mr. Green

Албенче, да ти живо и здраво момчето!!!  Heart Eyes
Пепеджинс, прекрасно! Лека и безпроблемна!!!   bouquet

# 268
ЧЕСТИТА ВИ НОВАТА 2009 ГОДИНА
ИЗЖИВЕЙТЕ Я С МНОГО ЕМОЦИИ ОТ КОИТО ДА ОСТАНАТ ПРЕКРАСНИ СПОМЕНИ
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВАС И НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА
Честит празник на всички празнуващи днес и понеже и аз съм от тях  Partyви черпя вируално  Wine Glass cook cook
............. и аз като albena_vlady съм малко на вие с другите красоти с които вие черпите,ама ...ще станем приятели и ние само да ми остане време да се понауча Sick Embarassed
Ние празнувахме с наши приятели а Ивка беше при баба и дядо,но догодина живот и здраве ще сме си заедно-липсваше ми  Tired
Днеска получихме полагащото ни се сурвакане с дряновицата и със пожеланията сурва весела година и т.н....беше много сладка и очарователна....
Весело празнуване на всички......
и супер новина за новото попълнение на бременните -БРАВОС .
val_stef СДТРАХОТНО ПОЖЕЛАНИЕ -РАЗЧУВСТВА МЕ

# 269
  • гр.София
 Ч Н Г !

Наздраве тогава за Влади и за vesi77!
 Честито на именяците.
 Албена,здраве,късмет и успехи на Влади!

Снощи София заспа към 23 чАса и дори не чу канонадата навън.
 Днес се гледаха с баща си (щото на РД-то ми ги шитнал на баба им и имаше да ми връща едно гледане на деца ) а аз ходих с приятелка на кино.
 Съвестно ми е,че почти не излизаме навън с децата, но на мен ми е ужасно студено.

val_stef СТРАХОТНО ПОЖЕЛАНИЕ -РАЗЧУВСТВА МЕ
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт