Dexter

• 25 690
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Ммм...петият човек гаранция сме го виждали и ни вади очите.
Аз успях да предвидя Чейс и последователите му,ама сега се затруднявам. Tired

Жената,едва ли е сестра на Чейс,няма да повторят тази роднинска връзка,толкова скоро след Тринити... Mr. Green
Може би... Thinking хм...да носи кръвта на всяка нова жертва около врата си,докато не я убият?!? newsm78

Много питанки този сезон,много. ooooh!

Ам, аз не гледам сериала със субтитри, та не гарантирам, че съм разбрала правилно, но...
Мисля, че жената се намира в някаква клиника (или е била) за алкохолици или нещо такова... В субтитрите как е преведен този момент?
За Чейс и аз бях сигурна, както и за шефа на охраната, обаче петият... просто не виждам кой може да е, при положение, че единственият нов герой е детективчето.

# 571
  • Ænima/Albuquerque
Викаш да взема да го гледам със субтитри,че да видя как са го превели,а? hahaha
То не е лоша идея,може и да не съм дочула нещо,както очевидно се е случило. Thinking

# 572
Мен повече ме вълнува друго...
Та значи нали извергите, които Декси и Лумин изтребват един по един бяха 5:
- Бойд
- Онзи, на който Декси му скърши врата
- Шефът на охраната на Чейс
- Чейс
- кой е петият?

Ако съм запомнила правилно:
Бойд беше първият;
Масука и полицаите откриха две жертви в складовете (онзи с фолиото и закопчания с белезници за тръбите - сещате се  Crazy) - и двамата бяха от тази групичка  Thinking
После охраната на Чейс;
И накрая самият Чейс  Mr. Green
Точно пет излизат  Thinking

# 573
Ааа онзи от складовете,омотания в найлон не е от групата-той убиваше мъже.

# 574
  • Ænima/Albuquerque
Да,беше си редовна жертва на Декстър.

# 575
Точно така, омотаният, който му изскочи от багажника убиваше мъже. Нали Декстър го примами чрез някакъв сайт за обяви. Така че, губи се един.. И според мен още не са го показали.

Sarcasm, не твърдя, че съм чула правилно, ама така ми се стори... Както и да е, ще се разбере скоро Simple Smile

# 576
  • Ænima/Albuquerque
Мхм,убиваше гейове... Tired

Ще го прегледам,Копнеж,този момент. Mr. Green

# 577
Започвам да забравям вече, с един епизод на седмица...  ooooh!

# 578
  • Ænima/Albuquerque
Що не изчака да се съберат 12? hahaha hahaha hahaha

# 579
А какво ще кажете ако петият е жена или пък бившия и приятел???

# 580
  • Ænima/Albuquerque
Жена...не е невъзможно. Thinking
Бившият на Лумен?!?
Звучи ми много добре. Twisted Evil

# 581
Сутринта ви прегледах, но нямах време да пиша. И аз мисля, че бившият на Лумен е 5-тият, тя не е длъжна да го познае на снимката като дете (това може да стане на по-късен етап, ако се прибере или осъществи някаква връзка с близките, за сестра й или за неговата говореха, че е родила, едва ли и това е случайно).
Освен това, когато я чакаше с букета и билетите - ги скъса, а нали каза, че ще замине с нея или без, със сигурност не е заминал - прилича си на клопка. Въобще как пък точно сега я намери и то по телефона, нали уж я е търсел и преди това - като се видяха й каза, че я търси отдавна, ако не се лъжа.. Т.е. възможно е да е участвал и в мъчението и убийствата на другите момичета във варелите или поне на част от тях (не помня казаха ли в какъв интервал са убийствата).. въобще има много вратички, за които да се закачат.. а и той има повод за отмъщение!
Само не е ясно как и какво го свързва с другите 4-ма, но напр. са приятели от детски лагер, идва да я търси и се свързва с тях или един от тях, споделя яда си, те пък му споделят за специалният клуб, в който членуват и наказват определени момичета (едва ли са случайни, може би всички са им бивши приятелки или просто жени, които са ги наранили или отхвърлили по някакъв начин.. и бройката май съвпада).
Благодаря, че изчетохте разсъжденията ми, макар и малко хаотични, но може да съм нацелила нещо. Wink

# 582
Сиси-възможно е наистина жените да не са случайни...а и да не забравяме,че Лумен е отвлечена няколко дни след като пристига в Маями.За жена май не е добра идея,предвид факта,че на снимката май беше момче...но ми зучи добре като идея,жените понякога сме доста по-жестоки от мъжете Rolling Eyes
Аз още не съм видяла последната серия,но д а ви кажа този сезон ми се струва доста добър Mr. Green

# 583
  • Ænima/Albuquerque
Дааа,абсолютно възможен сценарии.
Определено нямаше да покажат бившия на Лумен просто ей така,да запълват телевизионно време... Thinking

# 584
По принцип и аз си помислих за бившия на Лумин, още в серията, в която той се появи.
Но ми идва прекалено брутално да е той.. Не знам, това ще убие всичко детско в мен  Crazy Все пак няколко години са били заедно, щели са да се женят и т.н. Айде, да кажем, че тоя е някаква пълна откачалка, превъртял е и решил да отмъсти на жената, която го е унижила публично. Но при положение, че Лумин така ясно помни и описва всеки един от насилниците (не забравяйте, че оня, на който прекършиха врата, тя го позна само по миризмата), ми се струва леко нелогично да не е могла да познае бившия си, с който са имали толкова дълга връзка.
Освен ако петият (да предположим, че е бившият) не е бил само оператор на всичко, което се е случвало.
Не знам... ще видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт