Dexter

• 25 671
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Ænima/Albuquerque
Ух,да идва понеделник,че да повдигнат още малко завесата. Close

# 586
Да си кажа и аз, че според мен не можа да е бившия на Лумен. Според мен петият още не сме го виждали.

# 587
  • Ænima/Albuquerque
Аз искам да ме ударят в земята и с този сезон. Mr. Green

# 588
Само да уточня, че и аз още не съм гледала последната серия, т.е.писанията ми от снощи са на база видяното без нея..

Мъжът ми обаче ми разби разсъжденията - Лумен казва, че се познават от деца, така че няма как да не го познае на снимката (макар че не е ясно точно от какви години), също твърди, че е скъсал 1 билет (не ми се търси да видя точно момента) и че въобще този повече няма да го видим.. С него сценаристите са искали да ни покажат, че Лумен окончателно къса с миналото и същността си и все повече се приближава и прилича на Декстър!

# 589
  • Ænima/Albuquerque
Ту,така ми се искаше и той да е в кюпа... Crossing Arms

# 590
Току що приключих Декстър маратон - почти целия 4 и 5 ти сезон каквото е излязло досега без прекъсване, направо ме разбиват като завършват сериите така безумно.
Сега седя и си  smile3511 косите, разбрах от вас, че деня за доза е понеделник, е дано да ми остане нещо на главата дотогава.

# 591
Имаш късмет - само три епизода са до края на сезона, пък и утре е понеделник  Mr. Green
Дано не завършат като предния сезон, тогава състоянието smile3511 остава до септември  hahaha  

# 592
Съжалявам за двата поредни постинга, вече не мога да редактирам  Confused

В бяло: Най-после Декстър и Лумен се взеха  Heart Eyes

# 593
  • Ænima/Albuquerque
Олеее нова серия,аз от чакане забравих! ooooh!

# 594
Аууу, какви теории на конспирацията развивате  hahaha Що нарочихте туй толкова епизодично момченце за гад, то си беше ясно, че той само прелита колкото да видим ква железарка е станала Лумен. Безкрайно ме дразни името й, между другото, хич не ми дреме за 'светлинните' асоциации, дразнещо е  Crossing Arms

Съжалявам за двата поредни постинга, вече не мога да редактирам  Confused

В бяло: Най-после Декстър и Лумен се взеха   Heart Eyes

Ашколсун!  Joy

# 595
Нали знаеш неписаното правило в подфорума - до излизане на субтитрите се коментира в бяло  Mr. Green
А аз нямам представа кога излизат субтитрите - сърце не трае  hahaha

# 596
Аз още не съм стигнала да изгледам серията, ама все ми се струва, че Лумен ще даде фира до края на сезона - просто на Декси не му върви с жените и това си е. Затова каквото ще правят по-бързо да го правят та да им стигне времето  Mr. Green.

# 597
На работа съм, та още не съм гледала серията, но някак ми се иска на края да видим финалната сцена: Декстър, Харисън и Лумин в лодката пътуват към залеза  Laughing и подир тях диря от черни чувалченца  Crazy
Романтичка съм, пък!  Blush

# 598
Знам, естествено, възклицанието беше начин да изразя задоволството си от случилото се.  hahaha

# 599
  • Ænima/Albuquerque
Сърцето ми прелива от щастие!!!
Лумен е перфектна за Декстър,а и има страхотна химия между тях!

Общи условия

Активация на акаунт