Dexter

• 25 602
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Май на всички ни е любим четвърти сезон  Mr. Green

И съм абсолютно съгласна, че Майкъл Хол прави Декстър симпатичен  Peace

# 121
Здравейте! Simple Smile
Хайде да се запиша за темата, след като вече оспамих темата за д-р Хаус, пък и за да стане ясно защо Sarcasm™ си общува с някоя си Barbabeau. Simple Smile))))

Това написах в темата за д-р Хаус:

Аз съм фен на "Декстър" и това е единственият ТВ сериал, който изобщо следя в живота си (освен "Приятели" разбира се, в тийн годините Simple Smile))) ).
Моето мнение е, че първият сезон на "Декстър" е наистина много интересен и силен. Наскоро научих, че този сезон е правен (или поне вдъхновен) по книга, но не знам подробности. Визията на Декстър на мен лично ми допада много Simple Smile, да не говорим, че си пасва идеално с характера му. За мен най-забавната част от него е косата Laughing , много е vintage. В първия сезон има още един млад мъж, който също се явява главно действащо лице, и той е със същата прическа. (Имам предвид брат му, но не исках да издавам за хората, които тепърва ще гледат.)
Аз не обичам да тегля епизоди от нета и си следя сериала по един епизод на седмица по телевизията. В момента съм на 4ти сезон и дори не знам дали после ще има други. Моето мнение е, че 3ти сезон беше най-слаб. 2ри и 4ти са добри, но 1ви, разбира се, е най-добрият, понеже разгръща идеята и представянето на характера и терзанията на героя Декстър.

Barbabeau,на мен любимия сезон си остава 4-ти,след това е 1-ви,после 2-ри и 3-ти ми е на последно място,определено не ми хареса много,макар,че имаше хубави идеи...
Да,1-ви сезон е правен по книгата и я следва изключително точно.
5-ти сезон ще тръгне септември.
Може, може. Не изключвам възможността 4ти сезон да се окаже още по-интересен. Аз до сега съм гледала първите 7 серии от сезона, в петък ми предстои осмата. От вашите писания мернах, че краят на сезона е нещо изключително, но си затварям очите и не чета и нито дума за това какво е станало. Wink
Гледам сериала заедно с мъжа ми, който също е фен. Живеем в Италия и следим сериите по местния Fox Crime. При нас "Триликият" е Тринити Simple Smile)))))
Сега от вас научих, че ще има и 5ти сезон и много се радвам. При нас обикновено тръгва през октомври.
Присъединявам се към мненията, че Майкъл Хол е страхотен като Декстър!

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 13:44 от Barbabeau

# 122
  • Ænima/Albuquerque
Barbabeau ,затваряй си очите и си го опаши с нещо,че да не се изкушиш да ги отвориш,защото ще ти стане много кофти,ако прочетеш  Laughing
Ние тук също си му викаме Тринити,защото голяма част от нас сме го гледали без субтитри,а пък и преводача не си правеше труда да измисля аналог на думата.

Поля от слънчогледи,хелоу дарлинг!  bouquet
Честит нов аватар!
Стресна ме,реших че си имаме ново попълнение,докато не ти прочетох ника  Laughing

# 123
Хелоу и на теб, дарлинг!   bouquet Laughing Не е като и ти да не си с нов аватар  Mr. Green  Laughing Но аз първо чета, после гледам  Mr. Green

# 124
  • Ænima/Albuquerque
Хелоу и на теб, дарлинг!   bouquet Laughing Не е като и ти да не си с нов аватар  Mr. Green  Laughing Но аз първо чета, после гледам  Mr. Green

Ти от мен можеше да очакваш нов аватар,както стана ясно наскоро,ама от теб не го очаквах  Joy hahaha Joy
А коя е тЪз мома?

Хубаво е човек първо да чете,после да гледа,ама нали съм все наопъки...   Mr. Green

# 125
  • София
Привет и от мен! Виждам познати "лица" от други теми за сериали, драго ми е да ви видя   bouquet.

Както писах и в една друга тема, фен съм на сериали, в които се разследват убийства по един или друг начин. За Декстър разбрах от темата за д-р Хаус. Изтеглих първи сезон, изгледала съм само една серия и половина Mr. Green, но мисля, че си паснахме и само да си напиша поста, изчезвам да зяпам пак!
Със Sarcasm™ пък се заговорихме как съм успяла да го пропусна, при положение, че харесвам такъв тип сериали и сега ще си призная, ама няма да ми се смеете... или поне не много  Joy! Чувала съм за сериала, даже съм виждала тази тема като заглавие в подфорума и ако щете вярвайте, ама си мислех, че става дума за един анимационен герой от Картуун  Blush  Crazy ooooh!! А детето ме изнервя достатъчно с тоз канал и си подминавах Декстър-а най-безотговорно  hahaha!

# 126
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha Joy

Да ти кажа,на мен ми беше страшно трудно да свикна с името му,точно заради детското (което впрочем ми е ужасно любимо!).
Аз сериала го открих покрай майка ми,тя го зяпаше по Фокс Крайм,ама хич не обичам да гледам по една серия на седмица и (да живее Замунда) един ден се изнервих и го дръпнах.
Тогава още имаше два сезона и тъкмо бяха подкарали трети,общо взето не съм била много назад  Laughing

# 127
  • София
hahaha Joy

Да ти кажа,на мен ми беше страшно трудно да свикна с името му,точно заради детското (което впрочем ми е ужасно любимо!).
А представяш ли си сестра му да бяха кръстили Диди  Mr. Green!?

# 128
  • Ænima/Albuquerque
hahaha Joy

А представяш ли си сестра му да бяха кръстили Диди  Mr. Green!?

Ми то е близо...Дебра-Диди...спокойно може да и се вика така  hahaha Joy

# 129
Здравейте!
До като дойде есента с нови серии да се позабавляваме малко с готини снимки.

цък за голяма

Ето тук има повече - http://www.tv-wallpapers.net/tvshow-3.html

# 130
При нас сега в петък ще излъчат последния епизод от 4 сезон. В очакване съм... Shocked

# 131
  • София
От поне десетина дни се каня да пиша, защото тогава горе-долу изгледах последният сезон. Много беше интересен!
Обаче що така все ми убиват любимите герои в серилите, да му се не знае  Crazy!
Ще пиша в бяло, защото гледам, че  Barbabeau  още не е видяла последния епизод! ББ Много ми беше симпатичен Франк Лънди. А Рита  - нея я знам от последния сезон на Отчаяните съпруги и там нещо не ми допадна, има едно такова монотонно говорене, аха аха да заспиш  Mr. Green. Тъкмо започнах да я харесвам в Декстър и тя взе, че замина!

# 132
  • Ænima/Albuquerque
Barbabeau ,завиждам ти,че ще изпиташ удоволствието от последната серия!   bouquet
Злата с метлата,мерси за линка!   bouquet
Вени,айде бе душа,откога те чакам да го изгледаш!  Hug
Коментирам в бяло...Аз Рита никога не съм я харесвала,точно заради начина по които говори,а в 4-ти сезон се беше взела толкова насериозно,че направо ми ставаше лошо от нея!То не беше мрънкане,то не бяха наставления...не,не! Декстър не трябва да има жена!  Laughing
Лънди и аз страшно го харесвах,много мил персонаж беше и имаше страхотна химия между него и Дебра.
Получаваше им се ролята.

# 133
  • София
Сарказъм, сигурно съм те питала, не помня... но ако гледаш Criminal minds, там актьорът, който играе Лънди (не му помня истинското има) имаше участие в няколко епизода като сериен убиец, когото много трудно заловиха. Сега, в тази роля, го виждам от другата страна на барикадата  Mr. Green.
А за Рита - баси, аз съм мрънкало, ама тя би всички рекорди  Joy! Обмислям да накарам мъж ми гледа и да види за каво иде реч! Купи мляко, вземи децата, заведи децата, споделяй, обичай, дрън-дрън... Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против семейният уют, просто ми дойде повече, не знам защо така ми се наби като трън. Сигурно е търсен ефект от създателите на сериала.

# 134
  • София
...Купи мляко, вземи децата, заведи децата, споделяй, обичай, дрън-дрън... Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против семейният уют, просто ми дойде повече, не знам защо така ми се наби като трън. Сигурно е търсен ефект от създателите на сериала.

Peace
И само психо като Декстър може да й угоди  Wink

Общи условия

Активация на акаунт