Dexter

• 25 707
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Пети сезон се оказа по-заплетен и напрегнат от четвърти  Shocked Невероятно  Crazy
Сега как ще издържа до следващия понеделник?  Close

# 556
  • Ænima/Albuquerque
Не мога да я дишам тая Астор! Sick Sick Sick

# 557
  • Пловдив
Пети сезон се оказа по-заплетен и напрегнат от четвърти  Shocked Невероятно  Crazy
Сега как ще издържа до следващия понеделник?  Close

Ей това и аз се питам  Laughing
Направо ми спря дъхът накрая, знаех си, че трябва последните серии да си ги оставя накуп да ги гледам, ама сърце юнашко трае ли  Embarassed

Страшна гоненица се заформя обаче  Mr. Green

# 558
Страшна гоненица се заформя обаче  Mr. Green

Определено  Peace
Толкова е напрегнато, че Декстър и Лумен няма да имат време да се загаджат  Mr. Green
Само три епизода останаха  Close

# 559
  • Ænima/Albuquerque
Толкова е напрегнато, че Декстър и Лумен няма да имат време да се загаджат  Mr. Green

Е,айде сега! hahaha

# 560
Ох, и мен треска ме тресе...
Направо не знам как сценаристите са замислили измъкването на Декстър този път...
А какво предполагате, че ще се случи с детектива, дето му е по петите? Thinking Все трябва нещо да му се случи, иначе не виждам как ще се нагласят нещата...

# 561
Да, трябва нещо да му се случи - например Декстър да научи за неговото съществуване  Mr. Green

# 562
Аз съм още на втори сезон и не мога да повярвам, че доста хора го определят като най-слабия, определено ми харесва.

# 563
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм още на втори сезон и не мога да повярвам, че доста хора го определят като най-слабия, определено ми харесва.

Третия е най-слабия,след това е втори. hahaha

Ама те не,че са лоши,обаче сравнени с 1-ви,4-ти,а вече и с 5-ти са си направо слаба ракия. Mr. Green

# 564
Аз предвиждам (или по-скоро ми се ще) една доста болезнена и неочаквана смърт за детективчето. Много ме дразни това същество. Обаче трябва да скалъпят някакво хипер-мега-гига интересно обяснение за пред Куин, белким му счупят хатъра за по-нататъшни въпроси.

# 565
  • Ænima/Albuquerque
Ако детектива умре,тогава вече съм сигурна,че Куин няма да се спре да разкрие Декстър. Tired

# 566
Освен ако не стане инцидент някакъв и самият Куин предизвика смъртта на детективчето... Я някоя катастрофа, я му гръмне пистолета, докато го почиства  Mr. Green

# 567
  • Ænima/Albuquerque
Мда,само това може да оттърве Декси от отговорност-самият Куин да го убие. hahaha

# 568
Мен повече ме вълнува друго...
Та значи нали извергите, които Декси и Лумин изтребват един по един бяха 5:
- Бойд
- Онзи, на който Декси му скърши врата
- Шефът на охраната на Чейс
- Чейс
- кой е петият?

И каква според вас е мацката, която Декси индентифицира от кръвната проба? Аз мисля, че е някаква роднина на Чейс.. сестра може би?  newsm78

# 569
  • Ænima/Albuquerque
Ммм...петият човек гаранция сме го виждали и ни вади очите.
Аз успях да предвидя Чейс и последователите му,ама сега се затруднявам. Tired

Жената,едва ли е сестра на Чейс,няма да повторят тази роднинска връзка,толкова скоро след Тринити... Mr. Green
Може би... Thinking хм...да носи кръвта на всяка нова жертва около врата си,докато не я убият?!? newsm78

Много питанки този сезон,много. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт