Dexter

• 25 613
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Ако намекваш за Иън, той поне не е препържен и лъщящ от солариума  hahaha

# 616
Ако намекваш за Иън, той поне не е препържен и лъщящ от солариума  hahaha

Не е пържен, но е вродено мазнярен.  Sick Ти па ся за един солариум, аз гледам отвъд тена  hahaha Айде, отивам да гледам.

Изгледах. Живи и здрави да са, пу пу да не им е уроки, хаирлия да е и т.н. в тоя тон.  Mr. Green

Тоя грозньо, обаче, детектива, яко се навира между шамарите, интересно ми е кой и как ще го гътне. ЛаГуерта ми лази по нервите вече трети пореден епизод, тъкмо се беше очовечила и айде пак.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 17:47 от ИрПуц

# 617
Детективът много ме притеснява, само два епизода остават, а Декси още не подозира за него  ooooh!

# 618
  • Ænima/Albuquerque
ЛаГуерта ми лази по нервите вече трети пореден епизод, тъкмо се беше очовечила и айде пак.

Ъхъ,ъхъ... Crossing Arms

# 619
Снощи изгледох епизода. Мнооогоо ми хареса. Но и напрежението ми бая се увеличи. Как ще се измъкват до края на сезона, не знам...

А сега (защото не знам дали са излезли субтитрите), малко разсъждения в бяло:

Аз си мисля, че тази лудата (първата жертва на Чейс) ще й се случи нещо. Нали дадоха и в трейлъра, че Чейс не иска да остават свидетели. От друга страна, Дебра има теория, че 13тата, оцеляла жена е тази, която ги трепе всичките. То, не че е далеч от истината Simple Smile Но според мен, ако лудата даде фира, то Дебра ще си помисли, че всъщност това е 13тата жертва и ще заподзре, че Чейс е отговорен за смъртта й. По този начин ще спрат да търсят оцелялата, т.е. Лумин. Обаче не знам как ще наредят нещата с детектива...
А, и друго нещо: според мен Чейс е импотентен.  Mr. Green При положение, че само е гледал и давал наставления, а и забелязахте ли, че като оная лудата го докосна по ръката и той се дръпна като ожилен... Много са сбъркани и двамата, определено! Само не знам защо Чейс й е позволил да разкаже всичко на Лумин... Може би си е мислел, че е недосегаем и че успее да скрои шапката и на Декстър, и на Лумин...
А тез двамцата... напълниха ми душата снощи  Heart Eyes Просто, няма такава двойка! Таз тяхната мрачна романтика ме убива!  Laughing

# 620
Мдам, Чейс определено е психопат, та дрънка. А Дебра изобщо запозната ли е с наличието на оная лудата, забравих й името...  newsm78

# 621
  • Ænima/Albuquerque
Копнеж,доколото разбрах аз,Чейс е накарал Емили да разкаже на Лумен историята,обаче наистина не му схващам идеите.
Той,че е сбъркан-сбъркан е.
Мисля си обаче,че е комплексиран от това,че е бил дебел като дете и се е смятал за нежелан.
В същото време установява,че има особено влияние върху другите...
На промото на новата серия като у показаха детска снимка,той откачи.
Определелно там е ключа.
Peace

# 622
Аз мисля, че няма нужда вече от бяло..
Много ми харесаха детайлите, с които ни отвеждаха към крайното сближаване между Лумен и Декстър - начинът, по който й сложи колието, начинът, по който я гледаше облечена с екипа.. а как му трепереха устните в началото като се награбиха, страхотна игра направи!!  Peace Декстър за пръв път се наслади истински, върхово! С огън-жената се опитваше да изпита нещо, да открие чувства, за които е чувал, с Рита продължи да търси това и да се убеждава, че е разбрал, но все пак тя си остана предимно прикритие за него, и просто си изпълняваше рутинно семейните задължения, включително и в леглото, да, обичаше я, но това тук  с Лумен е различно, споделено.. Харесва ми как е измислено и мисля, че още ще ги гледаме в тандем, няма толкова бързо да е аут.. тъпо ще е да я "убият" и нея, евентуално след отмъщението може да се разделят..

И аз си мисля, че ще решат, че Емили е 13-тата.. Ясно е, че причините на Чейс са в миналото му и вероятно някакви комплекси (забелязах и аз, че е бил пълно момче) и още нещо.. повече ми е интересно какво е намислил и как ще действа.. заплаши и малкото останало от семейството на Декстър..

За ченгето, което ги надуши все ми се струва, че ще измислят някакво нелепо и удобно отстраняване, но може и с Чейс да го сблъскат, а след това с един удар два заека.. Важно е Куин да не разбира, защото така си е добре, заслепен, влюбен, забравил за подозренията си..

Мисля, че Дебра няма да узнае, поне не в този сезон, винаги е била много близо, но и този път ще се размине.. В момента Лумен го играе е тази, която знае и го разбира..

# 623
  • Ænima/Albuquerque

Сиси,силно се надявам да си права,че Лумен is here to stay. Heart Eyes
А на това :

Много ми харесаха детайлите, с които ни отвеждаха към крайното сближаване между Лумен и Декстър - начинът, по който й сложи колието, начинът, по който я гледаше облечена с екипа.. а как му трепереха устните в началото като се награбиха, страхотна игра направи!!  Peace Декстър за пръв път се наслади истински, върхово!
 ... но това тук  с Лумен е различно, споделено..

Нямам какво да добавя!
Аз се кефих толкова,че гледах последната сцена още 2 пъти. Blush

За Чейс,върти ми се много неприятна мисъл...
Появата на Астър беше голяма грешка,а това че Декстър лично я закара до бабата и дядото беше още по-голяма грешка!
Сега прати и Харисън там,където със сигурност са го проследили!
Все пак Чейс още от самото начало му даде да разбере,че го наблюдава.

И мамка му,от самото начало тази бавачка страшно ме съмнява!!!

# 624
Е, айде ся, бавачката! Ти навсякъде взе да виждаш потенциални лоши.  Mr. Green

# 625
  • Ænima/Albuquerque
Сериозно бе,много ми е съмнителна. Crossing Arms

# 626
Стига, бе, Сарки, остави я бавачката на мира, нищо й няма на жената. Ти като по английските криминалета - иконома е убиеца  Laughing.

# 627
Sarcasm™, да, и аз си мислех, че не беше случайна появата на Астър, но дано грешим и е било просто щрих към новия образ на Декстър, също първи намек, че може да има нещо между Лумен и Декстър, защото Астър веднага ги заподозря..

А за бавачката - няма как да е свързана с Чейс, защото се появи преди Лумен въобще. А аз пък като я видях се опитвах да се сетя от къде ми е позната актрисата и не успях, но като проверих - в "Тюдорите" - http://www.imdb.com/name/nm0448204/!

# 628
  • Ænima/Albuquerque
Съмнителна еее,а в същото време ми е много симпатична... Mr. Green

Злате,аз ако не бях като в английско криминале,к'во щях да правя в брит-темата? hahaha

# 629
Не мисля, че бавачката има нещо общо с цялата драма, дето тече в момента...
Все пак, остават още 2 епизода, главните действащи лица в интригата са ясни - от 5мата, остана само Чейс; излезе наяве човек от миналото му, който явно ще е разковничето, детективът, който само се пречка, Куин и другите са си редовните Simple Smile Няма за кога да изплескат неочаквано развитие по посока на бавачката, поне според мен, де Simple Smile

Иначе и според мен Лумин е перфектната за Декстър. С нея той може да бъде себе си и да не се притеснява от това, което е. Разбира какво е доверие между двама души. Защото с Рита си беше една прикрита агония, според мен... Горкият, все се чудеше как да се крие... Че даже и "анонимен алкохолик" стана.
Както казахте и вие, тя беше просто едно добро прикритие, но не и партньор. Лайла (онази откачалка) пък въобще не мога да я сложа в сметките. Привлече първичното в Декстър, той за първи път разбра, че някой може да приеме това, с което се занимава. Но само за кратко и дотам.
Докато с Лумин си има всичко. Взаимно се пречистиха, взаимно се излекуваха и някак естествено се приеха такива, каквито са.
Не мисля, че сценаристите ще я отстранят. Има още хляб там. Ще видим. Може би пък накрая тя ще поиска да се върне при родителите си.... може да реши, че е готова, не знам. А може и да реши да започне съвсем нов живот, скъсвайки всички връзки с миналото си... Интересно ми е какво са замислили сценаристите въпроса...
Само не знам до другия понеделник как ще издържа. Хем искам по-бързо да дойде, хем не искам, защото краят чука на вратата...

Общи условия

Активация на акаунт