В Банкя или в Бургас Monny_77 ще е винаги една от нас!

• 18 516
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Днес малкия ми мъж става на Една годинка

Докато пишех и Мони ме изпреварила! Благодаря миличка   bouquet! Леко и безаварийно пътуване!

# 271
ЧЕСТИТО ЛИЛИ!!!  Grinning
Пожелавам на Марти да расте здрав и късметлия!   bouquet

С голямо закъснение честитя и рождения ден на малката Ева и погачата на Дая!!!  bouquet Да не забравя и месечинката на Точица  bowuu (и за двете ми деца купувах торта на всеки кръгъл месец до първата годинка)

Мони,днес ли ще отпътуваш за Бургас?

# 272
Честит Рожден Ден на Марти!Пожелаваме му много здраве,щастливо детство,безброй усмивки и сбъднати мечти!
Лили,много да ви радва!Благодаря за почерпката,наистина ме изкуши!Весело изкарване на празника!
Мони,лек път и когато пристигнете веднага да се обадиш!

# 273
Честито на Лили и Марти първата им годинка на мама и син Simple Smile Желая много щастие, здраве и усмивки на цялата фамилия, а специално за Марти - весело, безгрижно детство и много игри  Hug

# 274
Момичета,Мони се обади-пристигнали са благополучно без никакви проблеми.Децата са били послушни.
Мони,много ще ми липсваш,но ти пожелавам там да си много щастлива,на цялото ви семейство пожелавам много късмет,успех и сбъдване на всички мечти.Децата да ви радват много.
И да не забравиш,че си обещала като идвате до София да идваш да се виждаме. wavey

# 275
  • София
Честит първи рожден ден на Марти!
Да расте здрав, жизнерадостен и умничък за радост на мама и тати!

Лили, честит празник!

А на Мони лек път!

# 276
Мони, аз пак съм изпуснала връзката. Все си мислех, че на 31 ви трябваше да пътувате. Радвам се, че е минало безпроблемно.  Hug

# 277
Добро утро!
Лили,как мина рождения ден-качи някоя и друга снимка да видим рожденника.
Мони,как сте?Как е времето на морето?
Помежду другото темичката ни е в самия си край,давайте своите предложения за заглавие.
Кики29,как сте и вие,тръгнахте ли на градина?
МарияСт.Как е и при вас положението,намери ли жена за децата?

# 278
  • София
Добър ден!

Рождения ден   newsm38мина хубаво, но на Марти му дойде в повечко и като си тръгнаха всички дръпна един рев, през нощта пак се събуди с рев   Tired Face! Получи хубави подаръци, събра парички и маза с ръце в тортата  Gift! Снимки ще кача по-натам, оказа се, че снимахме с четири фотоапарата и сега в моя има само няколко снимки!  #Puppy dog

Хайде, предлагайте заглавия за новата темичка!!!

# 279
Моето предложение за заглавие--
В Банкя весели деца чакат пролетта!
В Банкя,зимата отмина и цялата весела дружина в парка тича без да спира!
В Банкя малките дечица,най-обичат в парка да си тичат!
В Банкя има Мами горди на малки бебешори!
В Банкя Мамите на кафенце се събират,да обсъдят на кой бебок зъбките пробиват!

Е това е от мен други неможах да сътворя,а и не ме е налегнала музата в момента.Дано да ви хареса някое,не са кой знае какво,давайте и вие предложения.

# 280
 Здравейте момичета!Както милата Хриси вече ви информира-пристигнахме благополучно в Бургас!Вече сме бургазлии.Благодаря ви много за милото изпращане и за топлите пожелания!Горещо ви прегръщам всички! HugВече много ми липсвате. newsm45Може да не сме се виждали често но самия факт че сте ми наблизо ми дейсваше успокояващо,а сега.......Въпреки,че съм си у нас/за сега сме при родителите ми временно/ми липсва Банкя и всичко свързано с това.Поплаках си доста на тръгване. newsm45И пак когато вечерта Алек ми заяви"неикам тук икам си Банкята"и днес цял ден викаше "в къщи в Банкя"ами като си помислих,че Дая няма да познава първият си дом..... newsm45Хриси пита за времето тук.И то ми съчуства.Цял ден английско депресарско време.Вали,духа смотана работа.
А бе ще свикнем...
лека ви нощ и усмихнат ден!

# 281
Добър ден!
Аз тази седмица се чувствам като бял човек,след като оставя децата на градина ходим с една позната да пием кафе.Боже бях забравила какво е да си пиеш кафето на спокойствие и да се срещаш с хора,направо гледам като извънземно.
После в къщи изчиствам основно цялата къща и ми е едно подредено,направо не е за вярване.
Така си почивам и сериал даже си гледам,просто е супер.
Мони,съжалявам,че се чувстваш така,но повярвай наистина ще свикнеш,а ние пак сме с теб-Интернета и телефоните са за това,като ти е криво и гадно винаги можеш да ми се обадиш.
Нацелувай децата от мен и кажи на Алек,че лятото ще дойдете на Банкя на гости и пак ще тича в парка.
Прегръщам Ви! Hug Hug Hug
Лили,къде се загуби?

# 282
  • София
Здравейте!

Ето ме тук съм! Днес се опитах да взема урина на малкия за изследване, но не успях Sad та отидохме поне кръв да му вземат! На 1 годинка се правели някакви изследвания! После отидохме до Клисура да вземем моята баба днес да ни погостува! Сега сме си с нея, Марти спинка, та излезе зад блока на разходка, а аз откраднах 2 минутки да ви се оплача!   bouquet

# 283
Предожение за тема от мен : "Кокичетата се показаха, в Банкя дечицата навън излязоха"

И ние ще ходим на доктор. Точица кашля, обаче не знам дали не имитира някого  Thinking защото точно така изглежда.

# 284
  • София
Оооо Мони, недей така  Hug като се запролети и стане топличко при вас, а и бебка ще е поотраснала ще ти стане едно хубаво.
Алек ще свикне и ще забрави. Ева я местихме от Люлин в Банкя на 2год. и 4 месеца - боже как ревеше това дете  ooooh! - "къде ми носите леглото?", "къде отиваме?", "защо този чичо ни взима масата?" Година след това се преместихме от долния етаж на горния и пак бяха драми. Ама сега не помни - кикоти се като и разказвам.

Britt Много ми харесва предложението ти, че днес точно ходих да гледам имаме ли кокичета и много им се зарадвах. Може само да сложиш "В Банкя" най-отпред, че да се вижда от далеч  Grinning
Да не се опитва да ви привлича вниманието Точица? Я и дай "игнор" 2-3 пъти на кашлянето да видиш дали ще престане.

*Lili* малки са ни бандитите. Моят след РД на сестра си, който беше вечерта и в клубче - цяла нощ беше неспокоен. А неговият беше по обед у дома и само с 3 други бебета и не се впечатли толкова.

Общи условия

Активация на акаунт