Борбата с рака...-Коледна весела тема!!!- №7

• 46 858
  • 460
  •   1
Отговори
# 300
хули,   hahaha куку съм, наистина не се усетих за иронията (защото чета за захранването и съм луднала  hahaha )

ангелари,  аз пък не съм съгласна да се оправдаваме все със системата, защото системата е такава, заради хората. Мисълта ми е, че това ни е народопсихология и важи за всички, системата се ръководи от хора, за да се промени тя, трябва да се променим ние Wink
Много философствам.  Joy

# 301
като го коментирах това с мъжо  много възмутена, той предположи ,че това било начин да се стресне пациента, защото имало много несериозни хора.... smile3506, но аз не мога да се съглася....не!!!Освен да изглеждам малоумна newsm78, достатъчно ми беше ,че ме закова на 100%.[/quote]

пясък,   и аз не съм съгласна с подобно "стряскане" - да не сме на по 5 годинки, че да ни плашат с мечката?!? Големи и нормални хора сме и заслужаваме именно такова отношение. Wink Но стига вече, до никъде няма да стигнеме. Simple Smile

# 302
  • София
Ти пък сега, четяла за захранването и за това била разсеяна  newsm62
Което пък ме навежда на една друга мисъл - за захранването де  Grinning
Значи - едно време е нямало интернет, както знаем  bowuu bowuu bowuu
И нашите баби и дядовци, и мами и татковци,   ние и вие, все сме се захранили по един или друг начин. Май нещо напоследък прекалено се вторачваме в някои елементарни неща и може да пропуснем по-важните. Кана, сладка моя - просто философствам  Joy Joy Joy
Простено ми е, нали трябва да се проявявам като "свеки" пред някои, щото снаха си нямам  smile3521

# 303
хули, душицо златна,   така е, права си и не съвсем  smile3533 Ще ти кажа защо - и аз се питах как е било преди без интернет и си викам ей ни на, отгледани, изхранени. Wink Но - тогава е имало друг вид комуникация - Блага казала на Нина, Нина на Мара и т.н., т.е. пак е имало един вид "мрежа".  smile3534 Освен това ти, като една истинска риба  smile3532, трябва да знаеш колко сме старателни и прилежни.  hahaha hahaha hahaha Именно заради това чета сега за захранването, защото не е шега работа, важно е за детенце, а после ще отсея най-важното и ще го карам по-полека. Сега обаче ми трябва здрава основа.  smile3521 Смей ми се колкото щеш, така съм си решила, така ще правя.  newsm68

Използвах ли всичките ти любими емотикони?  smile3534 И знаеш колко те обичам, нали?  Hug

# 304
  • София
Един пропусна, ама Пясък ще те допълни  Joy Joy Joy

# 305
  • София
И дойде ред да ви се оплача.
Чета си аз нашата тема и си се хиля, пък мъжа ми вика - Ти пък кво се смееш, като че ли си нямаш проблеми  newsm78
И му казах - кой  аз ли ?
Че, то мойте не са проблеми. Просто съм като участник в конни състезания.
Впуснала съм се в живота и препятствие  Joy Joy Joy
Хоп, прескоча го и таман съм се засилила и пак, и пак и така  smile3521
Ама продължавам състезанието, нали  smile3533

# 306
Пясък напълно те разбирам. На мен доктора който ме оперира ми каза нещо подобно  след като отказах да ми отреже цялата гърда. Ако щете вярвайте но се обиди като малко дете и дори не мина да ме види как съм след операцията, да е говорим че спря да ми говори....а като му казах, че и химиотерапия няма да правя....едва се сдържа да не ме изгони. Добре, че успях да вмъкна при коя докторка съм ходила и явно името го респектира че се поуспокои...за доц. Тимчева става въпрос.....а мила, че е ад, ад е но се преживява. Съжалявам, че го казвам...дано другите да не ми се скарат. Praynig
Хули представям си те как стоиш пред компа и се хилиш Joy hahaha Joy hahaha....аз пък днес имам "пижамен ден" едни познати от Виена ме светнаха...т.е. цял ден си по пижама, ядеш, четеш книжки, гледаш филми и за нищо ни ти пука....мисля, че днес напълнях с 5 килца....нооооооооо на вън е люта зима и трябва да имам подкожни мазнинки. И кучето е доволно...цял ден е в скута ми.

# 307
Здравейте!
Честита Нова Година!!!
Много четох, събрах много впечатления - дано да се включвам адекватно.
За Пясък: Независимо от това, което ти предстои оттук нататък - едно е  най-важно! - ГОРЕ ГЛАВАТА!

Знаете ли, мислих си тези дни за това какво е, всъщност, ракът.
И ако  си представим, че в един прекрасен ден си вървим по една прекрасна улица. И както си вървим, изведнъж иззад един ъгъл излиза един гадняр с пистолет. И казва :"Аз мога да те убия. Но може и да не те убия. И ако реша да дръпна спусъка, то само аз ще реша кога да го дръпна."
Естествено, ние първо се стъписваме от страх. Но после, като че ли, ни писва да чакаме някой да дръпне спусъка. Още по-после решаваме, че в никакъв случай не трябва да му позволяваме да ни убива и затова ...какво правим?... Решаваме да изучим някое екзотично или не чак толкова екзотично бойно изкуство, за да го изненадаме и ние от своя си ъгъл. Това бойно изкуство може да бъде всякакво: да се научим да се радваме, да се посветим на антиоксидантите, да зае.ем антиоксидантите, да се влюбим отново, да скочим с парашут, да пътуваме из целия свят или просто да живеем така, все едно че никога и не сме чували за диагноза. Всеки си избира бойното изкуство. Докато в един прекрасен ден, заставаме в упор на онзи гадняр с пистолета и ...се оказва, че сме го очистили! Духваме в дулото и казваме: "е, приятелче, ти беше дотук!" Като в добриите стари уестърн-филми.  Laughing

# 308
 smile3534  ХАХАХА ХА  Тук е голяма веселба и явно любимите имотикони трябва да се слагат smile3533 smile3532 newsm48

Тилилейска така е като в "уестърн-филм" сме.

Кана стига си чела, дай го на седмото чувство и няма да сгрешиш.
Хули е права, а Мара и Нина от едно време са излишни

Леле поувлякох се. Простете дами май винцето ми дойде в повечко, но какво да се прави тежка седмица ме чака.

Пясък до последно предполагах, че Ада е твоя идея, а не на "добрия" доктор.
Трудно ми е да си представя, че някой доктор би произнесъл тези думи. Но тук идва вече място за черния хумор на Хули  newsm48

Лека нощ Дами и пълзотворна седмица   bouquet

# 309
  • София
Добро утро! Писали,писали, живот кипял.а аз не съм усетила/моя си вина де/
Вчера имах рожд. ден и цял ден плаках,плаках...за всичко до сега-реших да го изплача,даже за това че получих карамфили,а не любимите ми рози. Мъж ми не ме познава...или пък е забравил. Обадих се на гостите и им казах,че се отлага- не ми се празнува. А и тортата се оказа не сладка,и нея съм сгрешила....То човек се държи,държи пък като реши да се изложи....няма край.... Дано съм изплакала всичко, сега си мисля,че сълзите може пък да са полезни....Взел,че изтекъл рака
Добре,че ви има вас ......
Чувствам ви толкова близки и само вие може да ме разберете!
Хубав ден и успешна седмица ,мили момичета!!!!

# 310
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, пожелавам ви ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ!
Бъдете все така уверени,борбени и всеотдайни !!!!!!!!!!

# 311
Маги,мила, Честит ти Рожден Ден, макар и на патерици newsm51
Всеки има нужда от една клапа, та да изпуска парата. Хубаво е от време на време. Няма нищо лошо.  newsm44 newsm44
Всяка една от нас си има едни такива черни дупки, в които чат пат попадаме... Давиме се там и после изплуваме...Нормално. Хора сме.

Кана,  newsm12, какво толкова четеш за захранването. Захранваш полека и това е. Няма нищо страшно.

Целувки и успешен ден...

# 312
Почвам отзад напред.
Честит рожден ден, Маги! Приеми всяка изминала година за година на победа, спечелена година в твоя полза. Има защо да се почувстваш добре! Hug
Маги, аз пък да ти кажа- супер си направила. Моя емотикон го няма, искам да ти сваля шапка. Я да си кажат колко от нас ще се уважат толкова, че да отменят рожден ден, чисто и просто защото нямат настроение?!! Аз не съм от тях. Ще стисна зъби, ще се напомпя с настроение и ще изтърпя геройски без никой да знае. (освен мъжа ми вероятно). Единствено вече не си позволявам да плача. Става ми още по-гадно, а не ми олеква. Обаче за карамфилите..моя ако ми подари ще ги сложа в тоалетната вероятно.  Laughing Супер не са ми приятни тези цветя, а съм фамилен цветар. Виж има едни на клонче по няколко, тях по-добре. Ама карай бе, отрежи ги и си направи икебана с елхови клонки и някоя топка за елха. Нищо, че мина Коледа.  Hug

Тилилейска, много добро сравнение. И знаеш ли кое най-ми хареса? Че за всеки разковничето може да е различно. Това е добре да се помни. За да слуша човек себе си, тялото си. Не само на кой какво му помогнало. А той как се чувства добре, кое е за него нещото, което ще го вдигне и държи занапред. Hug

За лекарите- аз не мога да се оплача. За зло или добро, съм срещала само съпричастни лекари, професионалисти. Но съм и търсила именно такива де. Предварително, преди да отида при тях. А за системата...философска тема, от която съм стигнала до извода, че се въртим в кръг- хората са такива, защото системата ги е направила такива, а системата е такава, защото хората са такива.  Joy Хем смешно, хем тъжно...И все се сещам за Моисей.

Публикувам, да не се изтрие и продължавам.

Та Кана, чети си, не я слушай 'свекито' Хули.  Laughing И аз четох много навремето. За второто няма да четеш.  Joy Аз поне ако имам така ще направя. Човек малко се стресира в един момент и почва да се чувства не достатъчно добра майка, ако не направи нещо както е общоприето от светилата. И после си викаш за каквооо?  Whistling На три часа да яде, да не се дава вода, да се мие с еди какъв си сапун, да се маже/да не се маже с мас.....и тъй и тъй нататък. И аз както навиках бабите с тази мас, така си кацнах на нея като се изрина от прочутата марка бебешко олио. Но е добре да се знае, пък после да решаваш индивидуално. И тук май важи истината, дето Тилилейска я каза. Но и аз съм за четенето.  Hug Трябва да се знае. както беше казал .. Thinking Маркс ли беше, Ленин ли..."Количествените натрупвания, водят до качествени изменения."  Peace

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 10:17 от abigale

# 313
Здравейте, дами!  newsm51 Two Hearts  party006

Днес ми е много хубаво, няма причина, просто ей така. Може би защото е понеделник - любимият ми ден!  newsm44

И аз, като абигейл, ще започна по ред. Wink

Първо с предимство - мм

Не знаех какъв цвят рози обичаш и понеже и аз като абигейл ти свалям шапка за смелостта и за това, че си дала воля на чувставата си, получаваш 3 букета!  Hug Бъди много здрава и обичана!  Heart Eyes
Не знам защо никой не ги харесва тези пусти карамфили  Joy (включително и аз), но мъжът ти не е искал да те разстрои. Просто някои мъже помнят и най-малките подробности за да доставят радост (като моя  Blush ), а други са доста разсеяни на тази тема, но и едните, и другите ни обичат и държат на нас еднакво силно. Въпрос на характер. Wink Повечето са доста разсеяни - баща ми даже успя да забрави рождения ден на майка по-миналата година.  hahaha

тилилейска, шапка ти свалям за сюжета, страшно илюстрован и много ми допадна. Идеята и аз я имам (за сламката на всеки), но така, както ти си го описала, не бих могла.  smile3501

весе,   за теб се бях сетила онзи ден, радвам се, че се включи!  Hug

хули,   да се отчетеш веднага, като се прибереш!  Praynig

момичета, аз излизам на пазар, но преди това искам да ви споделя 3 неща, за които си мисля и да чуя вашето мнение.

1-во искам да се запиша на йога, като се прибера.
2-ро - да се науча да плета.
3-то - веднъж в месеца да ходя на масаж.

Как ви се струва това? Според мъжа ми напълно отговаряло на възрастта ми - все занимания за баби.  smile3532 (много ме бъзика, че съм по-голяма от него с 11 месеца и все се шегува, че съм баба Wink )

Това е от мен за сега. Целувки на всички!   bouquet

# 314
Кана, привети пак...

Аз ти отговарям по точка 2.  newsm74 newsm74

Хаха, още един мераклия за плетене  smile3508 smile3508 smile3508

И аз така (като бабите) се научих тази година да плета.  newsm48 От интернет. Научих се на една кука. Първите манекени и дрешлета бяха за куклите-бебета на Елпида. Е, сега вече  smile3532 newsm44 smile3534 newsm08 дста се изпедепцах...
(ама пуста скромност как ме краси, а  oops oops)

Мен лично страшно ме успокоява. И разтоварва... Освен това правя и бижута от мъниста...

Все се каня да снимам и кача в интернет произведенията ми, но... половината вече ги няма, щото бяха коледни подаръци.

Та, ако имаш мерак и желание, насреща съм...  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт