Борбата с рака...-Коледна весела тема!!!- №7

• 46 854
  • 460
  •   1
Отговори
# 315
# 316
ММ, Честит Рожден ден на патерица! Ти пък за едни крамфили да плачеш. Мъжът ми не помни на коя дата съм родена  Joy. Важното е   в трудни моменти да реагира адекватно, пък цветята може и без тях. Wink

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 00:53 от Vivir

# 317
  • София
Благодаря ви мили ПРИЯТЕЛИ! Усмихнахте ме и сякаш днес ми бе рожденния ден. То явно е трябвало така да стане...... Почувствах се толкова добре ,като чели само с вас съм искала да празнувам, странно,но е така!? Simple Smile Simple Smile

# 318
  • София
Маги, скъпа честит рожден ден  newsm51
Може и последна да те поздравявам, но от сърце ти желая всичкото здраве , щастие и късмет на света.
Карамфилите и аз ги мразя, що ли тъй  newsm78
Ако пък знаете какво ми подари мъж ми за коледа  Mr. Green
Кутия за хляб с един огромен нож вътре  smile3532
Мъжка му работа. Нека да не им се сърдим, те не са виновни  Joy Joy Joy

# 319
Хо-хо-хо-хо...Хули, точни думи... Joy

# 320
  • София
Не са виновни,че са ...мъже. Точно така. Като го попитах дали може да каже 10 неща които мразя, той ми отговори,че не му се играе на тази игра. Каква игра,бе момче -това е живота, истината. Значи, аз мога да знам 10 неща за него,но той май и две със зор ще се сети. Така е,  май трябва да обичам повече себе си, така и другите ще се сетят и те да ме обичат....Аз съм си виновна....... newsm78 newsm78
А, да добавя за пустите му карамфили - сложих ги за миг на прозореца отвън- ха,ха замръзнаха. после ги направих с къси дръжки/не приличаха на нищо/ ,сложих ги в една чаша...ха,ха /не им се полага ваза/ и накрая ...гледам ги аз ...ту че грозни,я да ви изхвърля .....и ето нема го проблема... А те не развалиха празника ми ,само малко помогнаха/чак пък  да им оказвам такава чест/Глупави цветя - на глупав мъж!!!

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 18:34 от мм

# 321
   мм , Честит Рожден Ден и от мен!!!!Искам да ти пожелая преди всичко да си здрава, да търсиш и намериш онова елемнтче от пъзела на живота си, което ще ти даде усещане за вътрешна хармония!!! newsm59 А за мъжете , обичам да казвам - кажи му мъж и не го обиждай повече!!! Mr. GreenАз редовно плача на рождения си ден, имам обяснение, което ми е тъпо, но винаги ми се иска просто да прескоча този ден...

Хули, това с конните състезания беше много яко!!! smile3501 smile3501Какво стана със сестра ти, надявам се всичко да е наред?!

кана, сега се връщам от сауна, много я обичам, пък не я видях в списъка ти Wink, иначе 1,2,3 са добре!
  Иначе да ви се отчета, днес бях на работа и се чувствах повече от добре, как ми се иска всичко това да е едни сън  Confused Говорих днес с личната ми, всичките тези изследвания, които ми искат за комисията не били просто "кръв и урина" / както аз си мислех/ , вкл рентгени на белия дроб, таза, стомаха .Така че петък с това ще се занимавам.
   А относно разковничето... при мен мисля, че е любовта, нямам ли я, не съм добре, а трудно и се намира качествен заместител. newsm78

# 322
пясък,   сауна не харесвам, по-скоро не ми понася. С ниско кръвно съм и със слаби капиляри, и в трите пъти, в които съм влизала в такова нещо, почти припаднах и ми тече кръв от носа.  smile3532 Повече не пробвам. А за любовта си много права.  Hug

хули,   смях се почти със сълзи за кутията.  hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Да не му е трябвала кутия? Имам една малка сладка книжка за мъжете... hahaha Та в нея пише как обичат да подаряват домакински уреди и т.н., но също така им било присъщо да подаряват неща, за които те си мечтаят/ от които имат нужда: компютър, стерео уредба, плазмен телевизор... Joy

весе,   супер!  Hug Аз искам и на една, и на две куки. Wink  Joy И аз майсторя доста с ръцете - шия разни джунджурийки, майсторя си работи разни, правя картички и всякакви такива. Wink Давай снимки, искаме! Simple Smile Ще искам съвети от теб, да знаеш.  Hug

абигейл,   ще си чета, я. Тя хули си ме знае - реша ли, това е.  Joy Иначе да ви кажа какво чета, да не се чудите - кое кога се дава, защото е важно. То е ясно, че е по-малко. Това е. Simple Smile

# 323
        Добро утро, на работа съм вече, но да ви разкажа какво сънувах - булка съм, в бяла рокля ,играя булчинско хоро, пък никой не ми даде пари , какво ли значи  Thinking

Хули ,къде си, защо не пишеш?!

Лек ден, момичета  Hug

# 324
Добро утро!
ММ, приличаш на мен преди 2-3 години. Мисля си, че това е защото се оценяваме според реакцията на околните към нас. Което не е много добра тенденция. Казва си човек- щом той/тя еди как си се отнася към мен, значи вероятно има защо... нещо не ми е  наред. Поне за мен до този извод стигнах. Изисквах отношение към мен, което аз самата не давах на себе си. Много се огорчавах от лошо и несправедливо отношение към себе си, а виждах други хора, които се държаха много зле, но получаваха уважение и респект. Разбира се, това не е идеал за следване, но ме наведе на размисли. И реших, че щом някой се отнася лошо към мен, проблема не е в мен, а в него.  Wink Аз съм си съвсем наред, даже в повече.  bowuu И така ми е  много по-леко. Не ровя постоянно в себе си къде сгреших или какво казах, че някой е реагирал така. Но поне за мен открих нещо много важно- голяма част от проблемите ми се дължат на ниско самочувствие или някакви негови вариации. Вече не е така. Grinning

Пясък, незнам какво значи този сън. Аз по принцип мисля, че те не вещаят нещо, а са отражение на миналото и нашето подсъзнание. Тази сутрин и аз си тълкувах моя в тази посока. Изследванията, които ти искат са за хоспитализация според мен. После ще ги огледа интернист, за да прецени може ли да те оперират. Искат ли ти и кардиограма? А направление за хоспитализация?

Кана, губиш ми се нещо...Голямо четене пада.  smile3533 Майтапче.

Соня, как е по вашия край? Има ли сняг? Аз имам роднини там и съм идвала. Хубава град и хубави хора.

Пък Нас Нина почна работа и изчезна от полезрение... Naughty Wink

И Еххо и тя май остана при пингвините и мечките...Съмнителна работа...

Лек ден момичета! И ако има именници- да живи и здрави!

# 325
  • София
Добро утро! То май стана добър ден,де!
 Аби, май трябва да се обичаме повече,за да ни обичат и нас...повече! А и лекарят ми,няма да забравя какво каза, един вид за започна нов живот в друга посока,да сменя всичко до тук прието. Знам ли, може да е прав...все още не са ясни причините за рака. Може пък затова лекаря да държи на всякакви промени.Да съм мислела повече за себе си,да съм се глезела/дори и това/  и пр. екскурзии,разходки,други хобита,друга работа....Добре ,че не каза друг мъж.....
Е дали мога да следвам тези неща - незнам ,но явно се иска малка промяна във всичко.Дори и начина на хранене. Аз не го промених много,знам какво не трябва,но все оставям за от утре. Колко бонбони,цели кутии оправих,срам ме е. Да бяха поне натурални,а то чиста захар,особенно любимите ми на Моцарт... Ох ,трябва дисциплина,всичко в този живот е по правила,и когато не ги спазваме,май закъсваме. Не  може така...има писани и неписани,но поне едни от тях трябва да спазвам......Т а такива ми ти работи!
Нещо прекалим с монолога си.... newsm78
Хубав ден на всички !!!!

# 326
Напротив! Добре е да говориш. Пък от тук по-добро място няма. Преди малко си търсех подпис и попаднах на една много хубава мисъл: "Болестта е разногласие между душата и съзнанието." Хареса ми. Затова ти е казал лекаря така. Пък за мъжа...може от хорски срам да не го е казал. Joy Laughing Думам ти дъще, сещай се снахо... Laughing За всяко нещо си има време, споко.  Hug

# 327
Привет, момичета!!! newsm51
Нито съм ви забравила, нито съм спряла да ви чета. Но този вирус ми ..... мамата. Вече съм значително по-добре и ще си позволявам повече зяпане в комп-а. Въпреки че все още ми е замъглен погледа.
Хули, прекрасен подарък си получила Joy  Ама го предупреди твоя мъж да слушка щото този нож. . . Hug
Кана, много ми харесват и трите нещица ,които си си наумила. Аз ходих преди време малко на йога, много разтоварващо и приятно е. За масажа няма какво да говорим. Ако успееш да го правиш всеки месец - просто е супер. А за плетенето - само да ти допада и да не те изнервя - също е много приятно. Аз не мога да плета на една кука. С двете се спрявах, ама не ми се е случвало мноооого отдавна - откакто хлапетата бяха на около 5г.
ММ, Абигейл - съгласна съм - трябва човек сам да се обича и уважава, за да го обичат и уважават и останалите!
Много целувки на всички!!!
  love001

# 328
нинче,    Hug ама той много сериозно те е бил тръшнал, толкова време. Браво, че вече минал.  Hug За плетенето - не мисля, че ще ме изнервя. Ако знаеш с какво спокойствие редя пъзели (само за пример - 1000 части с 3 цвята: черно, бежово и светло-бежово Wink ). Преди много години решиг да шия гоблен - за начало си купих един огроме  Joy - "Коне на водопой" или нещо подобно. Тръгна супер, по правилата - отпред и отзад беше еднакво. Стигнах до средата обаче и се оказа, че някъде нещо съм объркала и не се връзваше със схемата и го зарязах. Леля ми го оправи после, но тя е спец. Wink

аби,    Hug този кратък ник е супер, обичам кратките и галени имена.  Blush Не се губя, ей ме на. Просто е вторник, ден за вливка - 11-та от 12!!!  newsm44 Сега отивам да правя пюре от тиквички за Дани. Wink А за сентенцията - именно за това иде реч в "Болестта като път" Wink

А да ви се повхаля (без да ви дразня  Blush ) какво получих аз за Коледа - кехлибари, кехлибари и пак кехлибари (колие, висулка и пръстенче, нали имат лечебни свойства Wink ), също и ботушки  Blush  newsm68

Целувки и до после!   bouquet

П.П. пясък, и аз, като аби, вярвам, че сънищата са отражение на нашия вътрешен свят (то си е казано, че е така, писано е много в психологията за това) - отразяват нашите мисли, чувства, страхове, емоциите от деня и т.н., а другото, т.е. "тълковниците" са просто начин да се печелят  парички. Wink

# 329
Здравейте, дами!
За подаръците, само ще кажа, че най-добре сама да си ги избера. И последните години така правим в семейството. Набелязваме си подаръци за всички, кой каквото си избере и си ги купуваме. Първо децата, разбира се, после за мен, за мъжа ако останат парички.  И така всички са доволни.
Аби, има сняг, много е хубаво, но малко студено. Стоиш си вкъщи на топло и зяпаш през прозореца зимната картина и се наслаждаваш. Днес ходих за болничния, малко замръзнах, но поне се разходих. Ходих до работното място, видях се с колеги, приятели, и ученици, разтоварващо е. Hug Аби, много ми хареса поста ти, все едно аз съм го написала.
Нинче, най-после те пусна тоя вирус и повече да не идва! Hug
Кана, не ти трябва сауна. Тя нали е забранена за нас,/оперираните/.Но за плетките и аз много обичам да плета, но ме мързи, защото като почна нещо, бързам...бързам нямам търпение да го свърша. Hug
Пясък, за сънищата и аз съм на същото мнение като Аби и Кана. Не ги мисли. Виж реалния живот. Hug

Общи условия

Активация на акаунт