Отговори
# 405
   Боби, много ме кефиш, всеки път ме разсмиваш, а по повод на секса се сетих последния път като изревах на моята лекарка за зацапването преди цикъл и тя ми вика "Виж какво моето момиче, повече секс му е майката"  Joy и аз слушам и изпънявам сега като е казала  Embarassed

Iveto, сподели моля те при кой лекар ходиш в Бургас,който ти дава такива съвети.Да отида и аз, че ми беше писнало да слушам-"без секс два месеца,без секс един месец". Тези доктори хич ги няма-че той секса помага за толкова много неща...

Mimzy, здравей. отдавна не беше се включвала в темата.
Аз в сряда съм на пореден преглед след конизацията юни месец. Страх ме е -две не виждам,но отивам. Стискайте палци. Iveto, знаеш ли дали и при нас( в Бургас) вече няма колпоскоп, че да не се разхождам на три месеца до Стара Загора newsm78

# 406

Mimzy, здравей. отдавна не беше се включвала в темата.
Аз в сряда съм на пореден преглед след конизацията юни месец. Страх ме е -две не виждам,но отивам. Стискайте палци. Iveto, знаеш ли дали и при нас( в Бургас) вече няма колпоскоп, че да не се разхождам на три месеца до Стара Загора newsm78
[/quote]

bouquetСпокойно,ще видиш,че резултата от цитото ще е ОК!Стискам палци и на краката Hug!

# 407
Mimzy, благодаря ти. А после да се похвалим и с положителен тест за бременност - мен това ми се падна и от новогодишната баница-бебе.

Пожелавам го от сърце на всички момичета,които го желаят!
А после ще си обменяме съвети как се сменят памперси и се лекуват подсечени дупета Laughing

# 408
Mimzy, благодаря ти. А после да се похвалим и с положителен тест за бременност - мен това ми се падна и от новогодишната баница-бебе.

Пожелавам го от сърце на всички момичета,които го желаят!
А после ще си обменяме съвети как се сменят памперси и се лекуват подсечени дупета Laughing
Е хайде де Hugдано тази година ни донесе много здраве ,късмет и по едно-две бебета WinkАмин Praynig! Laughing

# 409
Mis-Demeanor, аз бях с пап 4 и карцинома ин ситу. Не се притеснявай предварително.
Иди да ти направят колпоскопия, биопсия и контролна цитонамазка. Ако се повтърди диагнозата, ще те конизират. Нямаш причини за паника. Успех и пиши какво става.  Hug
Ох, колко ми е хубаво,че ми отговорихте..обаче, знаете,че не мога да не се притеснявам, предстоят ми жизненоважни изпити за нова работа и за магистратура и сега направо не мога да се съсредоточа, 3 дни и 3 нощи само се ровя в  интернет по темата и се ужасявам още повече, знаете какво е...просто се чудя дали да не отида някъде и да не настоявам за биопсия,за да си знам опциите вече, това чакане за тетсове от Коледа насам ме побърква-колкото и да струва, ще си платя, но да знам какво е! За вируса ли да мисля, за рака ли, направоооо #Crazy..майка ми има съвсем наскоро хистеректомия и е подлудяла покрай моите проблеми  Cry Най-странното е,че не помня кога за последно са ми правили цитонамазка и дали въобще са ми назначавали такава като бях бременна и двата пъти ooooh!
Благодаря Ви!

# 410
Mis-Demeanor  Hug успокой се и си направи изследванията.

gala03 при Ковачева ходя, но от конизацията минаха почти 2 години оставаше и още да не ми дават да правя секс, ще стана пак девствена  Laughing Освен това всеки път ме трови защо пак не съм бременна, много настоява да забременея и й казах, че ще й дам и двете да ги гледа тя  Embarassed /не че не искам напротив много искам, но мен ме е страх да забременея пак, не ми се смейте, още не съм събрал кураж  Embarassed/
   Колпоскоп доколкото разбрах имало в Транспортна при някакъв млад лекар Веселин Димитров. Аз лично още нямам кураж да му се доверя и си ходя до София  Peace Стискам палци за прегледа в сряда, всичко ще е наред  Hug

# 411
mimzy, за конкретния случай на Ива може и да няма смисъл да дискутираме повече, но мисля, че темата е важна за всяка една от нас тук, за да я прескочим. Просто сега се заговори, защото има случай...

Според мен всички тук трябва да и пожелаем късмет и операцията да мине гладко и безпроблемно Wink

Това ще се случи, може да си сигурна. Нито една от нас не би направила друго, но това не значи да си заровим главата в пясъка.
То е все едно да има слон в стаята и никой да не отвяря дума за него...

# 412
е добре де да си  лягам спокойно значи и сьс сьпругьт си и с любовника и да не му мисля много.....ок,после да не се оправдавате че не сте ми разрешили.. Joy Embarassedсьпругьт ми беше вчера,днес е студено ,няма да излизам,значи пак той ще е на ред #Cussing out...

# 413

Това ще се случи, може да си сигурна. Нито една от нас не би направила друго, но това не значи да си заровим главата в пясъка.

Кюбит, точна и ясна както винаги!!! Peace

# 414
mimzy, за конкретния случай на Ива може и да няма смисъл да дискутираме повече, но мисля, че темата е важна за всяка една от нас тук, за да я прескочим. Просто сега се заговори, защото има случай...

Според мен всички тук трябва да и пожелаем късмет и операцията да мине гладко и безпроблемно Wink

Не става въпрос да си заравяме главата в пясъка,но сега впредвид ситуацията не е подходящия момент според мен ConfusedМнения много,но се чопли в раната излишно ,защото на Ивето и трябва спокойствие,а не наново да си мисли трябва ли да се оперира или не,може ли да се разреши проблема по друг начин и т.н. и т.н. Ние сме до нея през цялото време и сега и след операцията,но само тя знае какво и е и как се чувства в момента ConfusedОнко-гинеколозите си знаят работата , всичко ще мине и замине и ще остане само неприятен спомен SunglassesКаквото и да се бистри тук не променя нещата ,а само и пълни главата с глупости ConfusedЗатова мисля,че не е сега момента да се изказват куп мнения по този въпрос!Това е моето мнение и пак ви казвам - нищо лично!

# 415
Здравейте момичета, искам да ви кажа че в никакъв случай това което се коментира не ме обижда.Радвам се,че мислите за мен и знам че ви вълнува всичко.В никакъв случай не искам да ставам причина за спорове помежду ви.От всички най-много знаете аз съм заинтересована от това кое е най-правилното.Утре като отида пак ще говоря,не си мислете че съм взела решението просто така.Когато имам и по пълни отговори ще ви пиша.Важното за мен е,че имам 100% доверие в докторите - и Ганчева и моя гинеколог Бойчев,а техните мнения съвпадат.
До скоро  Hug

# 416
 Иве, каквото и да решат лекарите, щом им имаш доверие, мисля, че спокойно ще се оставиш в ръцете им.Стискам ти палци, и много гушки. Hug Hug Hug

# 417
  • София
Ива Николова, извинявай, ако се напрягаш от моите разсъждения.

Аз ги правя и в интерес на всички нас и всички, които ще прочетат нашата тема.

Лично аз смятам, че ако цената да ти останат здрави яйчници и да се чувстваш жена още дълги години,
е да те затормозя, то цената си струва. Виж как изглежда жена на 60 години ...... оставям многоточието на всички, които могат да мислят.

И аз мога да напиша множество думички от рода "мила, стискам ти палци, мисля за теб и те прегръщам",

но смятам, че точно тази плява не помага /да ме извинят всички - лично мое мнение/.

Успех и кураж желая на Ива Николова и на всички момичета!

Кюбит, страхотна и точна както винаги!   bouquet

# 418
Иве, дано да вземеш правилното решение. Попитай отново лекарите, не може ли да запазят част от яйчник. А иначе съм чувала, че има заместваща яйчниците хормонална терапия, така че да може да не влезнеш предварително в менопауза. Тогава и проблемът с остеопорозата ще отпадне. В болницата, когато ме оперираха имаше жена, която беше хистеректомирана, на хормони, изглеждаше много добре и много женствена. Дано успееш да вземеш правилното решение! Късмет!
Момичета, ходих на лекар за зацапването преди цикъл. Както и други споделяха, на моята лекарка също това не й направи голямо впечатление. Каза, че много жени имат подобно зацапване, а при мен се получава от скоро, заради това ми е направило впечатление. Майка ми също сподели, че и тя преди е имала такова зацапване. Взе ми цитонамазка-отново, въпреки, че в София последно ми правиха през октомври - получава се разстояние от малко повече от 2 месеца. Rolling Eyes Спукаха ме от цитонамазки и сега пак чакам със свито сърце.

# 419
И аз мога да напиша множество думички от рода "мила, стискам ти палци, мисля за теб и те прегръщам",но смятам, че точно тази плява не помага /да ме извинят всички - лично мое мнение/.

Алфа_бета
, аз също имам мнение по въпроса на Ива.Можем до безкрай да разсъждаваме и да си чешем езиците по темата, но какво от това.Не решаваме ние.Момичетата и дадоха съвет, и изказаха мнение.От тук нататък Ива ще си прецени какво, и кой да го направи.Какъв е смисъла всеки ден да се пускат по един-два поста със съвети и стряскащи описания на бъдещия и живот....Тя е образована и интелигентна жена.Мисля, че както всички нас, е наясно в кой случай какво следва.Стига вече да чоплим раната, и да и дадем духовна подкрепа.
 Полемиките са абсолютно излишни.

Общи условия

Активация на акаунт