Отговори
# 195
Иве,аз съм пациентка на Ганчева и й имам голямо доверие.Тя е страхотен лекар и човек,в сигурни ръце си.Дано с тази опярация свършат мъките ти.

# 196
 Добър вечер, момичета мили. HugМного изписано.Два часа четох, но нищо не изтървах. Mr. Green
Благодаря на всички, които въпреки проблемите си, са усетили липсата ми.Извинявам се, че дълго време не съм писала, но съпругът ми беше наложил ембарго върху интернета, защото си имаме тринки, които не са чак толкова добринки. Joy Mr. Green
 Сега по темата.Утре пътувам за София.На контролен преглед след конизацията.Трябваше миналия понеделник да съм там, но неприятности ми попречиха да отида.Чувствам се добре, но кървенето не спира, и още по-лошото е, че това, което изтича е с ужасна миризма.Изпадам в тих ужас.Не смея да споделя със съпруга си, не искам да му вгорчавам празниците.Не му стига, че от сума ти време не сме правили секс, ами и това....Край няма...
Кубит мила, само ти може да изкажеш компетентно мнение на какво може да се дължи тая миризма, и какво да очаквам в понеделник.Исках да се срещнем...но живот и здраве да е, и това ще стане.
Ива Николова, като че ли нещата започват да се нареждат при теб. HugМного прегръдки, и вярвай, че и на нашата улица ще изгрее слънце.  bouquetПиши редовно тук какво се случва с теб.
Бобиии, липсваше ми и ти, с веселите си постове и терзания, в повечето случаи безпричинни.  bouquetВярвам, че вече си здравичка.
Димана, за тоя доктор Иванов нищо не мога да кажа.Тук във форума научих за него.Как си ти?Трябва да се видим някой ден.

На всички останали-много прегръдки.  bouquet  bouquet  bouquet

Липсвахте ми.Чувствах се много самотна без вас.

# 197

Кубит мила, само ти може да изкажеш компетентно мнение на какво може да се дължи тая миризма
 На всички останали-много прегръдки.  bouquet  bouquet  bouquet

Липсвахте ми.Чувствах се много самотна без вас.

Hug Пеперудке,да нямаш някаква бактериална зараза и затова да е такова  течението?Пусни си и една микробиология.Чакаме дори резултати от цитонамазката.

# 198
Пеперудке,да нямаш някаква бактериална зараза и затова да е такова  течението?Пусни си и една микробиология.Чакаме дори резултати от цитонамазката.

Деси  Hug Hug, знам ли от какво е.Не беше така.Получи се преди десетина дни.Не съм правила секс.От какво ще да е.А цитонамазка едва ли ще има.Месец и десет дни са минали от конизацията.Това ми е контролата, ама знам ли дофтора какво ще каже.

# 199
Пеперудке,да нямаш някаква бактериална зараза и затова да е такова  течението?Пусни си и една микробиология.Чакаме дори резултати от цитонамазката.

Деси  Hug Hug, знам ли от какво е.Не беше така.Получи се преди десетина дни.Не съм правила секс.От какво ще да е.А цитонамазка едва ли ще има.Месец и десет дни са минали от конизацията.Това ми е контролата, ама знам ли дофтора какво ще каже.
Aaa,аз мислех,че контрола е преглед с цито,защото мен така ми я правят.Колкото до теението:не е задължително да си правила секс,за да получиш бактериална зараза.Ако са гъбички,да речем,те почти винаги присъстват във влагалищната среда на жената и малко им трябва,за да се активират и размножат до степен,предизвикваща подобни симтоми.Обади се на лекаря си и виж какво ще ти каже.

# 200
Волна пеперудка наистина се усети липсата ти.Дано утре като отидеш на прегледа всичко да се изясни и да се оправи.Стискам палци и като се върнеш пиши и ти какво е станало.
ДесиХ2  тъкмо се сетих че не попитах дали някой има наблюдения върху тази докторка, а ето че ти ме изпревари  Wink.Тя е в екип с д-р Кюркчиева,д-р Каменов и имаше и още някой ама незапомних и не си записах  Confused.
Иначе при мен още няма цикъл,но и двете казаха че е нормално 30-40 дни понякога след конизация да е така,но не ми казаха да пия нещо да го предизвикаваме,а когато стане.Само че аз искам да идва за да не отлагам повече.Като вляза за изследванията,веднага след това да ме оперират и да се свършва. На прегледа и двете също така ми казаха,че конците ми още не са резорбирали/надявам се,че го написах правилно Embarassed/ .
И така при мен,а и само да ви кажа че майка ми утре вечер пристига  Grinning и съм много щастлива от този факт.

# 201
Волна пеперудка, присъединявам се към въпроса на Деси за бактериална инфекция и към предложението й да пуснеш микробиология. Стискам палци за контролата.

Иве, с майчица е винаги по-лесно!

# 202
  Волна пеперудка аз не мисля, че е бактериална инфекция, по-скоро ти падат конците. При гниенето им се получава наистина много неприятна миризма и аз бях така  Peace Дано съм права  Hug

# 203
volna peperydke
появи ли се най сетне бре жена,радвам се,че си тук вече,а за течението споко........ Hug
сега е прибирам от парти,беше скучно..........лека на всички

# 204
Иве не се притеснявай всичко ще бъде наред ,в сигурни ръце си,може би ще се засечем и аз съм тогава,на всички останали ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ   bouquet

# 205
 Привет, момичета!
 Тези дни очаквам втория цикъл след конизацията и това зацапване, за което почти всички споделяте и при мен е факт. Днес стават 4 дни от както се е появило и ако не бях чела за това при вас до сега да съм изпушила, а сега съм спокойна и знам, че това е свързано с цикъла. Не си спомням дали някоя от вас е казвала дали има някакво обяснение това зацапване? Януари като ходя за контролната първа цитонамазка и колпоскопия ще питам доктора за това.
 Волна пеперудка, стискам палци за прегледа днес.
 Ива Николова, ще стана банална сигурно, но ти си страшно силна жена и всичко ще се оправи.
 Весели празници на всички!  Hug

# 206
... Не си спомням дали някоя от вас е казвала дали има някакво обяснение това зацапване? Януари като ходя за контролната първа цитонамазка и колпоскопия ще питам доктора за това.
 ....

На мен доктора ми каза, че се получава зацапване заради скъсената шийка  Rolling Eyes

Весели празници  и от мен момичета!!!   bouquet

# 207
Ревизията на биопсията ми показва койлоцитна дисплазия 2-3 степен, без промени в ендоцервикалния канал -тоест измененията засега са по повърхността и не са тръгнали навътре. При това положение все още може да се "спести" конизацията.

Междувременно посетих д-р Кирчева (известната фитотерапевтка) и си взех от нейните билки.

# 208
Ревизията на биопсията ми показва койлоцитна дисплазия 2-3 степен, без промени в ендоцервикалния канал -тоест измененията засега са по повърхността и не са тръгнали навътре. При това положение все още може да се "спести" конизацията.

Междувременно посетих д-р Кирчева (известната фитотерапевтка) и си взех от нейните билки.
На мен не ми я спестиха.

# 209
И моята дисплазия е койоцитна и лека но аз искам да ми направят конизацията.

Общи условия

Активация на акаунт