Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 126 125
  • 842
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Съжалявам Ела!  Hug

И моята БТ пада и пада, но още няма МЦ...не ми се е случвало никога... вие какво мислите? На какво може да се дължи??

графика

Ред Трии миличка , мисля , че ову ти е била на 16 ден  newsm78, за това и не идва - съжалявам Hug

# 556
  • София
casablanka, възможно е да е била на 16 ден...значи утре ще пристиге. Благодаря ти!  Hug

# 557
Добро утро момичета,
Имам необичайно за мен, висока БТ от началото на цикъла ми, последната ми М беше много кратка, само за ден и половина, и слабо зацапване след това, не мога да си обясня нито БТ, нито скорострелната М. Съпругът ми от днес ме е взел на мушка да си правя тест (въпреки, че аз правих тест на 3ти ден от "М" и беше отрицателен) защото съм в рисковите групи за извънматочна бременност (последната ми бременност беше някаква изключително рядка "маточна" но високо в ъгъла на матката, за предпочитане е да бягам на доктор при първи съмнения или + тест) Не мисля, че съм бременна, но и не знам на какво се дължи тази БТ ( не е падала под 36.90) не съм болна, със същия термометър меря, живачен,  (за 3ти месец го ползвам) Някакви предположения? Така се стресирах от днес, че не искам и да си правя тест сега, от страх! Sick

# 558
galiondi31 Наистина е странна графиката ти и бележките ,които си написала.Тази умора и ранното заспиване..Незнам според мен трябва да си направиш възможно най-скоро кръвен тест за бременност.Успех ти пожелавам и дано да е бременност и всичко да е наред.

# 559
Е,да се разпиша и аз!!
уви и този месец не бил наш!!! Sad
на 15-я ден от ову. дойде и МЦ.
беше ми тъпо,криво ,малко си поплаках  Cryи с нови сили напред към новия месец Peace

# 560

Какво ще кажете за моята графика?Чаках да ми дойде в неделя,но  предменструалните ми симптоми отшумяха. Praynig

# 561
  • ЕН

И моята БТ пада и пада, но още няма МЦ...не ми се е случвало никога... вие какво мислите? На какво може да се дължи??

графика

Red tree какво ново при теб. гледам БТ се е вдигнала вчера. стискам палци и бързо тестче и отчетче  Hug

# 562
Ред трее,Ела,стискам палци.
Ела,прави тест,това сърцебиене,което си описала, ми се случи с деня,преди да се усъмня,че съм бременна.Дано,дано....

# 563
     Здравейте , мили момичета !  Heart Eyes е погледнете ли моята графика , май и на мен днес ми падна Т !  Blush

Лека и хубава седмица и дано да има резултати!  Hug

# 564
  • София
Благодаря ви момичета, но за съжаление днес БТ падна и лелката се появи сутринта рано. Имам страхотни болки, скоро не ми се е случвало... Sad

Ще се обадя на доки да я питам дали може да се направи хидротубация на 5-ти ден, т.е. петък, защото тя не е с Бг следващата седмица и не ми се иска да загубим и този месец.

Пожелавам успешна седмица на всички!   bouquet

Ела, стискам палци!  Hug

# 565
Ела, дано сте успяли! Simple Smile

# 566
Чесно казано не ми се вярва да е истина.Ще изчакам още 2-3 дни и ще видим>благодаря ви за пожеланията

# 567
Чесно казано не ми се вярва да е истина.Ще изчакам още 2-3 дни и ще видим>благодаря ви за пожеланията

Исках точно същото да ти кажа - напълно е вероятно да си бременна като ти гледам графиката,но изчакай още два дни. Hug

# 568
galiondi31,виждам че имаш полужителен тест за О и отрицателен за бременност.Температурата ти пада,така че мисля че трябва вече да се успокоиш.И да действате тези дни Hug Hug

# 569
      Здравейте , мили момичета ! Днес дойде скапаната лелка  Cry , така че пак ще чакаме следващия месец!
  Ела стискам палчета , дано има положителен тест при теб!  Hug Heart Eyes
 Днес ще се чуя с доки и ще се виждам най вероятно в петък събота и ще си хусна големите хормони от 3-5 ден за да видим и с тях какво е положението!

Целувки от мен , момичета и кураж продължаваме напред !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт