Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 388
  • 842
  •   1
Отговори
# 60
  • София
joroextremer, прочети закованите теми, там има много отговори.
Наблюдава се спад, когато вече оплодената яйцеклетка се имплантира в стената на матката.
цък

# 61
моми4ета незнам въпросът ми дали е за тук,но искам да попитам какво озна4ава имплантационен спад???
Появява се рязък спад в БТ между 7 и 12-ти ден на лутеалната фаза/след овулацията/,който би могъл да е свързан с имплантирането на ембриона в матката.Не е 100% сигурен признак,но много бременни графики я имат,макар да се наблюдава и в доста незавършили с бременност.

# 62
благодаря ви много моми4ета  Hug

# 63
Момичета я  ми кажете,някоя от вас дали има наблюдения при късно лягане и пиене на алкохол колко нараства температурата.Възможно ли е с 0.4,защото на мен ми се струва много.Питам ви ,защото точно в най-важната вечер в която трябваше "да бъда примерна" бях на коледен банкет с колегите и сега незнам как да тълкувам графиката си.А и + тест  вчера ,не съм много сигурна ,че беше+.Чертата беше малко по-слаба от контролната.Зачетох го за +,защото и минали месец беше по същия начин ,но след ден -два доки потвърди,че има О с фоликуметрия.

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 10:27 от ela79

# 64
  • Бургас
Ела.мила не може да се вдигне с толкова температурата.Според мен е много.Направи си днес отново тест за ову и го сравни с вчерашния.
Весели празници!

# 65
Взех да се обеждавам,че О ми беше вчера.От днес започнаха и болки в гърдите и покачването.
По коледа стават чудеса Praynig
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, ПРИЯТЕЛИ

# 66
  • ЕН
eела може Ову да е била вчера, но да видим и утрешната стойност на БТ, а и днес си направи отново Ову тест както Иринка ти е казала
 Hug Hug Hug

а аз да попитам спиред вас на 14 или 15 ден ми е била ову. има разлика между фертилити-там пък ми показва 13ден и бейбиплан newsm78 . http://www.fertilityfriend.com/ticker/22f05b/ttc.png
 Hug Hug Hug

# 67
Весела Коледа,момичета!!!!Желая ви здраве,късмет и любов!!!

# 68
Днес теста ми е със сигурност  отрицателен.Няма и помен от втора черта.Мисля,че вчера беше О.То и  на 19-тия ден имах същия резултат на теста,ще приема ,че и той е бил положителен.

# 69
  • ЕН
.........................Мисля,че вчера беше О.........
Peace

# 70

да то се вижда - засега поне Т показва,че О е била вчера.

# 71
Здравейте, дано сте прекарали най0хубавата коледа   bouquet Hug Бих искала да ми помогнета малко с моята графика тъй като още се ориентирам с нея. Според вас кога ми е била О   
 http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=meri_m
Благодаря ви предварително  Hug

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 10:19 от meri_m

# 72
  • ЕН
добро утро
може ли да ми погледнете графиката и да кажето нещо за този днешен спад. защо ли е

мери сложи този линк за графиката си и не си пиши никога ама никога паролите. има пострадали съфорумки вече
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=meri_m - твоята графика мери

# 73
Благодаря ти мама нани  Hug Малко не съм наясно с тези работи затова ги написах  Embarassed  Ти какво мислиш за моята графика, че още се уча ?  Embarassed

# 74
Чесно казано незнам  какво става този цикъл.Уж бях убедена,че всичко ще бъде наред,но сега няколко след предполагаемата ми О вече не съм много сигурна.Вие как мислите?Знам,че трябва да минат още няколко дни да се каже със сигурност,но все пак ако имате някои предположения.

Общи условия

Активация на акаунт