Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 332
  • 842
  •   1
Отговори
# 45
Не е вярно,че Клостилбегита ще направи цикъла ти 28 дни.Аз пих миналия месец от 5 ден ,5 дена по една таблетка.Овулацията ми настъпи много по късно от това което пишеше в листовката ,а цикъла ми беше мисля 36 дни.Аз също съм на мнение,че с тази стимулация шега не бива и не трябва да се пребързва с нея.

Момичета а за мен искам да попитам,дали при късно лягане температурата се увеличаваше.Защото днес имам доста голям спад,а снощи не можах да заспя до 1 часа и после се въртях,абе беше ужасно.Нали не се пък намалява при безсъние?,Май ми е малко глупав въпроса на който знам отговора ама да чуя и вашето мнение Hug Hug

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 07:42 от ela79

# 46
  • ЕН
мила ela79 мисля че не трябва да намалява но знам ли. не съм от най вещите.
аз пък имам един гаден навик- отнасям с термометъра в д....то за около 15мин  Embarassed, а от това забелязах че БТ определено ми се покачва поне 0,2. 3 сутрини подред си навивам алармата да ме вдигне след 5мин и БТ определено не се покачва толкова много. ако греша ме поправете
 Hug Hug Hug
може ли един тъп въпрос-точно на 14ден от МЦ не можах да си измеря БТ, но поне тест направих , който показа +. фатално ли е , че не съм могла да измеря и дали тогава е била ову. много се обърках тези дни какво става и какво ще стане. знам , че е рано още да се коментира нещо по графиката ми
благодаря ви много  Hug

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 08:07 от mama nani

# 47
  bouquet Добро утро мили момичета, бихтели погледнали моята графика, че днес нещо Cry спада БТ
Лек и успешен ден на Всички!!!!  bouquet

# 48
  • Бургас
Здравейте!ще ми погледнете ли графиката?

# 49
Рая, този спад днес не ми харесва, но може и еднократен да е. Ще видим утре как се движи.
Иринка, графиката ти наистина е много хубава. Дано така да се задържи температурата още няколко дни. На колко дни ти е цикъла?

# 50
mama nani О ти е била на 15-ти ден според мен.Какво значение има температурата на 14-тие ден след като имаш такова хубаво покачване на 16-ти ден.Това е показателно,че О е била на 15-ти ден.Ами стискам палци Hug

# 51
  • Бургас
Цикъла ми е на 30-31дни.Овулацията ми е по-късна.този месец на 20ден,може да е и по-дълъг.
Благода я ти!

# 52
Да,точно за това те питах. Ову-20 ден и аз така мисля. Тест можеш да си направиш след 5 6 дни, щом си с по-дълъг цикъл.

# 53
Иринка и този месец графиката ти е страхотна  Hug

# 54
Иринка и този месец графиката ти е страхотна  Hug
Axa... Grinning

# 55
  • ЕН
mama nani О ти е била на 15-ти ден според мен.Какво значение има температурата на 14-тие ден след като имаш такова хубаво покачване на 16-ти ден.Това е показателно,че О е била на 15-ти ден.Ами стискам палци Hug
мерси ела. точно това ме притеснява 15-тия ден , че не можахме да сложим сърчице  Sad
 Hug Hug Hug

# 56
Ами аз пък съм чела ,че най-подходящи дни за секс са дните преди О.Така,че няма страшно.Имате си сърчице на 14-тия ден и това е добре. HugДано само температурата ти да остане така висока,че да не те заблудя.

# 57
  • ЕН
ами и да остане висока пак не се знае, защото МЦ който мина първия му ден беше с 37 и бях спокойна, но към 14ч дофтаса вещицата с гръм и трясък и аз отново се  #Crazy. не знам защо толкова ми се скъси МЦ-25 дни последните 2месеца. а и вече си викам когато му дойде времето тогава ще ме сполети късмета. така беше и с предните две бременности. божа работа. е и секс му е майката де Mr. Green
лека вечер  Hug Hug Hug

# 58
Във връзка с това,че се притесняваш,че нямате сърчице в деня на О ще ти бъде полезна много статията в тази тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356937.0
Там пише:"Обикновено яйцеклетката бива оплодена до няколко часа след овулацията, макар и да е наблюдавано при хората, че оплождане може да стане и ако полов контакт е имало до 5 дни преди момента на овулация" и Това:
"Полов контакт в деня на максимална хидратация на цервикалната слуз е много по-вероятно да доведе до бременност, от колкото полов контакт, таймиран по отношение на овулацията, изчислена по метода на базалната температура"

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 11:22 от ela79

# 59
моми4ета незнам въпросът ми дали е за тук,но искам да попитам какво озна4ава имплантационен спад???

Общи условия

Активация на акаунт