Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 297
  • 842
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!Може ли да ми видите графиката?
Благодаря Ви!
О е била на 20-я ден.Успех Hug Hug
RAQSVETLINOVA Аз мисля,че трябва да си направиш хормонални изследвания.Миналия ти цикъл ако вообще е имало О,то лутариалната ти фаза би била прекалено къса.Този месец температурата ти играе нагоре ,надолу.Моите графики преди месеци много наподобяват твоите (без овулация).И ти го казвам не да те притеснявам,а защото трябва да знаеш ако има някакъв проблем,за да можеш да се лекуваш.Това е моя съвет.
Моите графики всичките играеха и въпреки това имах овулация и хормоните ми бяха наред Peace Не е задължително да има проблем, но е хубаво да се провери Peace

# 31
Аз това имах впредвид. Wink

# 32
Здравейте момичета!
Може ли да ви помоля за мнение по моята графика? Благодаря ви!!! Hug Hug Hug

http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=104642&t=1229587207
Сникуто,пропуснала си най-важните дни за измерване.

И все пак - никакви коментари ли не може да се направят??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Снуки, много е таралежеста Grinning твоята графика, орално ли мериш? Леко ме притеснява спадът на 25ти ден, но и аз съм имала такива.

irina_boneva, овуто ти е на 20ти според БТ и тестовете.

# 33
  • София
Stitch Winchester  Hug да, орално меря, всеки ден по едно и също време, и наистина до скоро мислех че е ановулаторен този цикъл.... Rolling Eyes с тези спадове и покачвания, не знам...

# 34
Аз пак да се намеся Simple Smile С едната БТ не може да знаеш със сигурност дали е имало О.Пак ще дам за пример Ice Queen,чиито графики съм виждала безброй пъти...винаги съм й казвала,че виждам някакъв проблем.Но...Бебон техен е налице.Само фоликуметрия,за да се правят генерални заключения.Казвам го за добро.Защото ми прави впечатление,че от едната графика сте склонни да правите много погрешни изводи.
Снуки,иди на лекар и поне един месец проследете как е О.

# 35
  • София
Мерси Аниа, ще те послушам Hug Hug Hug

# 36
Здравейте, момичета ! Пак съм с молба  ,да ми погледнете графиката и да дадете мнение! Сега съм на дуфастон , а от следващия МЦ започвам от 5 до 10 ден костилбегит по половин таблетка вечер ! Доки каза, че добре вървят нещата и ще наблюдаваме как действа костилбегита с Ултразвук , и да прецени дали дозата е достатъбна! Това е от мен ! Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 37
  • ЕН
здравейте момичета.
цяла седмица не мога да се вкюча. много ми е натоварена. за капак малкия снощи вдигна висока Т-39,5. днес продължава. но това е извън темата.
не можах да си измеря БТ тази сутрин защото си счупих термометъра ooooh! (но купих цели 3бр). но този месец за първи път виждам по наситена втора черта на ову теста-вчера и днес. дори днешната втора черта беше още по наситена от вчерашния тест. та кога да очаквам ову. днес, утре или пък вдругиден. малко ми е объркано като не можах да си измеря БТ.
а също и да попитам за термомътера, който купих. двата са обикновенни живачни , а третия взех дигитален като го изпробвах на малкия-точен е според мен. измерих му Т с обикновен и после с дигиталния и показа една и съща стойност-39,5. та на въпроса: може ли да продължа да меря с новия дигитален или да довърша месеца с живачен.
благодаря че ви има   Hug Hug Hug

# 38
  • Пловдив
здравейте момичета.
та на въпроса: може ли да продължа да меря с новия дигитален или да довърша месеца с живачен.
благодаря че ви има   Hug Hug Hug
миличка - с който си почнала - с него си довърши  Hug

# 39
  • ЕН
 casablanka благодаря. с живачен ще довърша започнатия месец
но все пак да уточня , че ще меря с нов живачен термометър. стария го счупих  Confused
 Hug Hug Hug

# 40
  • Пловдив
casablanka благодаря. с живачен ще довърша започнатия месец
но все пак да уточня , че ще меря с нов живачен термометър. стария го счупих  Confused
 Hug Hug Hug
Дано е на късмет Flutter

# 41
  • ЕН
еййййййййй за това не се сетих. дали пък няма да ми донесе късмет новичкия термометър  newsm78
надеждата винаги крепи човека Hug Flutter

# 42
shushy80Според мен освен меренето на температурата трябва да включиш и тестове за овулация.Без тестове ,а само на база базална температура може само да се гадае за деня на О преди тя да е настъпила.Когато си правиш тестове ще разбереш за предстоящата ти О и ще бъдеш подготвена за сърчица тия дни.Казвам ти го от собствен опит.Графиката ни е с ниски температури.Мился ,че има двуфазност,но ако температурата ти е мерена анално ,то овулация не е настъпила още.А ако е вагинагло или ректално-там вече не съм много компетентна.Другите момичета да се включат.

# 43
        Мила ela79 , благодаря за съвета , но понеже още ще поизчакаме 1 месец за да започнем бебеправенето , ще взема тестове от следващия цикъл от януари!
Доки ми каза , че костилбегита ще направи МЦ то точно като по часовник , смисъл 28дни! Някоя от вас пила ли го е в тази доза или изобщо да каже какви са отзивите ! Благодаря предварително!  Heart Eyes
 Лека и спокойна вечер!

# 44
чета, че лекарите изписват дуфастон и клостилбегит. аз също ги пих преди месеци. после във форума четох, че не се изписват просто така /става въпрос за дно от двете лекарства - не помня кое точно/, а само след доказана проходимост на тръбите. не вярвах моят лекар да бърка, защото е име в града ни. оттогава обаче вече няколко други лекари се чудиха как така гинеколог изписва хапове без да помисли за пациента. вече почнах да вярвам, че не е толкова безобидно.
това е извън темата, но все пак...
shushy80, при теб как стоят нещата с проходимостта на тръбите?

Общи условия

Активация на акаунт