Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 964
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Маги,Акварел, мерси за милите думи !
Аз хич не се засягам на тема ин витро,даже обичам да разказвам, виж да ме разпитват за ин виво не обичам  Mr. Green

# 166
  • Разпиляна във въображението
Много сте изписали. Връщам се да чета Wink

# 167
вера страхотни са ти картичките, и ние вчера взехме подобни, пак бродирани .   bouquet

# 168
Vera, блгодаря ти за мейлите - изпратих на всички по една картичка, дано да има ефект  Praynig

Поклон пред майките, които зачеват инвитро - знам, че е голямо изпитание за организма, а и със сигурност са минали през доста мъки преди да стигнат до ин-витро процедура. Ето -  историята на Теа-феа е доказателство за това. Прегръщам те мила Дороти и кураж и успех с второто инвитро, да ви се роди едно сладко, хубаво бебче, а защо не и повече от едно  Wink

Акварел
, нямам на кой да оставя Боби за 5 минути през деня. Само, когато баща му си е тук, мога да изляза за малко, но какво ти излизане - щом двете ми любими същества са си вкъщи, какви да ги диря навън. Е, разбира се, че чат пат ходя на кафе с приятелки, ама не ми е много добре. Преди водихме Боби на всякъде с нас - беше супер, ама сега от както се разболя, за един месец май никъде не съм ходила, само до аптеката 2 пъти и това е.....(като изключим прегледите).

Сиси, няма за какво да ти е гузно, това е повече от ясно, щом Дани се чуваства добре, а и майка ти и баща ти се грижат добре за него -това даже е плюс за детето, ще стане по-общително и отворено към други хора (това си е моя теория де). Ама на мен мама като е далече и работи как да стане номера  newsm78 А свеки е пенсионерка,, но вече е станало ясно, че на нея не може да се разчита.....

# 169
Благодаря ви момичета!
Трудно е, някак не мога да разбера нездравото любопитство и лошата култура на хората и понякога ме избива, не винаги когато човекът го заслужава.
Скоро си говорихме с моя мъж, че живот и здраве, ако финансово сме на същото положение, скоро ще се заговори в нашата къща за бебе номер 3 Wink И съм много горда, че той се съгласи, защото при нас процедурата наистина е с много усложнения и тежка и за двамата, не е по класическия начин.
Днес мислите ли да излизате с децата, изглежда ми много начумерено и не ми се излиза? Ама пък цял ден в къщи  ooooh!

# 170
Здравейте бе,
 Вера много красиви картички си направила,хвана ме яд че не съм си купила от тях или подобни,много наистина много ми харесаха HugЗа инвитро бебетата много се учудих че има такива хора ,който могат да говорят така,но хора всякакви,просто много от нас самите не се замисляме ваобще и за инвитрото и много неща които можем да подобрим и променим,докато не се сблъскаме с това лично.
 Ласси,Мирка то вчера наистина можехме да си спретнем нещо,въпреки че беше егаси лудницата ,пуу да му се невиди.Ласси какво стана с другата среща?
 Ние излизахме днес за малко,ама първо духаше доста,второ ми се стори че прикапва и трето на Калина и се спеше и набързо се прибрахме.
Акварелче въпреки че всички баби и дядовци са ми на една ръка разстояние на пръсти се броят моментите когато съм я оставяла при тях,свекърите са  вечно болни и недоволни и не могат,нашите са вечно на работа,но пък почти всеки ден идват а я видят у нас и ме отменят поне за половин един час.Няколко пъти я оставяхме да спи при тях и съответно се прибираме експресно след час-дв време,щото я ги е подлудила,а имайте предвид че те не се предават туко така.
 Голди много ви е хубава окрасата на елхата,според мен елхата трябва да е уникална,и весела преди всичко станало.
  Ласси много е хубава тая песен(втората) Hug
 ВаняМ за подкупа да си поприказваме-давам 5 кила суджук,50 кила ракия и ша ти гледам децата за 5 часа,айде сега казвай

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 13:31 от didimora

# 171
Vanyivan,мерси мила!  Heart Eyes
Надявам се да ме сполети щастието на Вера и 2-ия път да има близначета, искам пълна къща  Hug
Дидиморче   bouquet Heart Eyes

# 172
Надявам се да ме сполети щастието на Вера и 2-ия път да има близначета, искам пълна къща  Hug

Искрено ти го пожелавам Hug  Hug Hug

# 173

Мерси,Миленка !!! Hug
Гледам от няколко дни и все се каня да ти кажа,че пича от аватара ти ми е любимец  Heart Eyes
Мъжа ми прилича на него  Flutter

# 174
Хейй да знаете че повече деца по лесно се гледат! Всъщност трудно е само първия път  Peace
А за мамата 2 в 1 - да не е Хриси-Писи, тя писа че има намерения.... Thinking

# 175
Акварелче- аз го оставям моето бебе само на майка ми и на свекъра ми. Защото от свекърва ми реве-нито може да го гледа,нито да го нахрани и сякаш той го разбира това и плаче от нея.Той знае кой са добрите хора,а тя не е от тях Simple Smile. Но майка ми е на работа и го гледа след работа когато е свободна.

# 176

Мерси,Миленка !!! Hug
Гледам от няколко дни и все се каня да ти кажа,че пича от аватара ти ми е любимец  Heart Eyes
Мъжа ми прилича на него  Flutter

Том Круз ми е един от любимите артисти. А мъжа ми му вика лигльото.

# 177
  • София
За ин витрото и аз искрено се възхищавам на мамите, не мога да си представя дори колко е трудно и болезнено както физически, така и психически. Прости и ограничени хора винаги ще има  #2gunfire

Щях да ви поканя у нас днес, но тъпия сайт снимка.бг пак не работи. Карай, ще го оставим за по-късно.

Вера, разкошни неща си сътворила, направо ми останаха очите coolcool

# 178
# 179
3здравейте априлски мами, отново "наминавам"... Искам да ви пожелая лека вечер и приятно предколедно настроение. Надявам се, че та3и ност моите бебоци сте спят, 3астото днес им биха две ваксини наведнъж (трябваше ли не трябваше ли да се съгласявам...  newsm78).

Общи условия

Активация на акаунт