Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 957
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Ехо, не съм бременна, прави сте (то, ако бях щеше да е непорочно зачатие, Боже, прости ми че богохулствам!)

Бързо оправяне на Бобката и да се махне таз болест лоша!

Хелънче, браво на Еличка. Много е нежничка.

Ема, Сами е много хубав. Приемате ли още членове на фен клуба?

Исках да кажа и за хапането. Моята щерка на няколко пъти бърка гърдата ми с чесалка за зъби. Когато подсоча от болка, тя се разплаква много обидено. Иде кажи че не разбирали бебовците!

# 286
леле и представа нямах ,че наистина са толкова скъпи частните дг,то тия 100лв за кое по напред newsm78

# 287
Добро утро !!!

Ванче М , де да бяха такива цените в частните детски градини. Дъщеря ми ходеше в такава .Преди 6-7 години ценита бяха такива.
2000лв беше таксата за учебната година. Имам една позната ,чието дете ходи в частна ясла в момента и плаща 400 евро.

На моя Косьо му се поти главата само , краката - не.

Вашите деца ви хапят гърдите , а моя всичко останало- носа , брадата , ушите , бузите и т.н

Все забравям да питам - знаете ли колко време важи направлението за туб диспансера ??????

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 11:05 от milenag

# 288
Момичета, 450 лева плащах такса, без превоз и допълнителни занимания в детска градина в квартал Витоша, частна разбира се. Много бях доволна  Hug

# 289
  • София
Мисля, че всички направления важат 30 дни.  Peace

И Косьо както имаше голяма пъпка на рамото, така сега белегът му изчезна. Сигурно и нас ще ни пращат на манту...

Ха така ! Добре, че е Диди да ни светне!

Ivane, Честит рожден ден !!!  Да си жива и здрава, обичана и обгрижвана! ( не знам как се правят украси като редактирам )

# 290
Абе момичета имаме си рожденничка
Ивейн честит рожден ден мила,да си жива и здрава
 и много много щастлива ,всичко най--хубаво и много весело изкарване на празника

# 291
ейййй, Ваня, не може да ти се отрече, че си голям детектив. Как успя и това да видиш-страшна си!!!
Ами, благодаря ви, момичета и за поздравите и пожеланията. Hug Heart Eyes
Да взема да ви почерпя-заповядайте от моята домашно приготвена торта за днешния ден.
Нали ви казах, че съм на кулинарна вълна? Wink

# 292
Ау Ивейн страхотна торта, увивай в хартия и пращай, че .....работата е сериозна! Както са казали старите хора-който го може, го може!!! А иначе-да си жива и здрава и всеки ден да имаш поне по 2 повода за радост   bouquet!
 Абакалъм сега в новата тема ПЛЬОС

Общи условия

Активация на акаунт