Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 942
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Нямаме ли нова тема, че тая затлъстя? Thinking

# 256
  • Варна
Ето малко ретроспекция и от нас за рубриката "Преди и след"

Преди - на 1 ден и
Сега - точно на 8 месеца

Ох, че неприятно това с Ваня и Бобката. Дано да се разбере причината и малкия скоро да си е у дома  Praynig

Lassi много стилно си украсила! Бравос казвам аз  smile3521 smile3501

*vera вече темите могат да са по 20 стр.  Peace

# 257
Ще има помощи за близнацииииииииииии!!!!!!!!!!
Колко точно не ми стана ясно, май 2*100 освен майчинството, ама докът не видя черно на бяло не вярвам Sunglasses

# 258
Ще има помощи за близнацииииииииииии!!!!!!!!!!

А дано де! Крайно време беше!

# 259
Vizhte kak sled 2-mese4no "obu4enie", Elitsa dnes me surprizira s "Bravo"  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=2NPg-NJ1PN0

...i ne obrastaite vnimanie na ludata i maika, koqto se radva pove4e ot neq...

P.S. Lassi - super e u vas!!! Golqma si domakinq! Ve4e sam sigurna, 4e i za dve porodeni 6a mo6 da sa grizhi6, da znai6!!! Ako sui mnogo zasegnata, ste te premestq v tretata redica  bouquet

# 260

Днес бяхме на консултация- 8 кг и 70 см! HugПак да попитам - как се кърмите със зъбати кърмачета, хапят ли имате ли проблеми , че аз пак съм просмукана??!!

Ваняяя къде изчезнаааа
ВаняМ айде поне кажи дали бременната мама е в моя списък  Rolling Eyes малко дай жокер

Praynigза Бобката!

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 19:54 от veni-b

# 261
Вени мен Габи ме хапи, но рядко и то нарочно, защото ме хапи съвсем леко и после се хили. А иначе и аз две седмици бях просмукана и даже кръв тече онзи ден, но откакто почнах да си я захранвам пак, гърдите ми почиват и вече положението е нормално Wink

вера радвам се за хубавата новина. Крайно време беше наистина!

хЕлченче браво на малката принцеса. Ето виждаш ли колко е напред с материалан детето, а ти само се оплакваше че нищо не правила. Казах ли ти че ще те изненада. Много е сладка! Heart Eyes И аз го мъча туй "Браво" без успех обаче Wink

ПП-току що взехме охлюва и е много хубав наистина и е доста по-голям отколкото очаквах Simple Smile Васко го взе от магазина на Каблешков за 9 лв, ама в комплекта няма батерии и няма как да видим как прожектира на тавана  newsm78

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 20:27 от Вятърно Звънче

# 262
Аз нещо съм изтървала- какъв е този охлюв? Дайте малко инфо плс!
Това ли е?

# 263

Днес бяхме на консултация- 8 кг и 70 см! HugПак да попитам - как се кърмите със зъбати кърмачета, хапят ли имате ли проблеми , че аз пак съм просмукана??!!

Вени, Марти има 6 зъба. Досега слава богу не ме е хапал.

Хелънче, браво на Еличка Hug

Вятърно Звънче , нещо си ми залипсвала. Ако се разходя до вашия парк има ли шанс да те видя там Hug?

# 264
Ласи да същият е. Габи много му се радва, а представям си като почне да пее и да прожектира. Има си и връзчица да го "разхожда" след няколко години Wink Абе за 9 лв си струва честно казано Wink

Хриси да само кажи кога, че ние от 2 дена не сме излизали, може да викнем и bbub, тя е наблизо, хем да се запознаете  и да си направим една мини срещичка Wink

# 265
Мацки, имате ли наблюдения или инфо относно полезността и необходимостта но този тип проходилки:

Струват ми се различни?

# 266
Vera според мен тези проходилки са подходящи за малко по-голями дечица,които вече могат по стабилно да стъпват ,но не могат съвсем сами да се отпуснат.Мисля ,че ги дават след 12м+.,но все пак зависи си от детето.  bouquet

# 267
  • Варна
Добър вечер, мами!  Hug Hug Hug

Поздравления за мамите на близнаци, относно решението днес. А чухте ли и това за детските градини, останах изумена как са приели такова нещо newsm78, въпреки че нямам идея колко е таксата в частна детска градина.

Благодаря на всички за пожеланията за моята щерка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Почерпете се:

ЧЕСТИТО и на другите бебчета днес   bouquet  bouquet  bouquet
И ний стискаме палци за сладкия Боян бързо да се прибере в къщи.
За съпоставката:
На няколка часа                                                                                     

Почти на 8 месеца

# 268
Алокация, ауу много сте красиви! Пу-пу! Grinning Heart Eyes Hug

# 269
Ето ни и нас:
преди и сега

Браво на малката Елица  smile3501

А Бобката бързо да оздравява и повече никакви болници. newsm17

veni-b , и мен ме хапе Дари, кога нарочно, кога без да иска. Но аз съм си просмукана от самото начало, не знам дали има накъде повече  Mr. Green

Хайде лека нощ  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт