Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 938
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Хи-хи, гледам се правят разконспирации някакви. Хайде да ви улесня: и аз не съм бременната мама Laughing

# 241
Цитат
isane 
Вмъкни Цитат
Хи-хи, гледам се правят разконспирации някакви. Хайде да ви улесня: и аз не съм бременната мама 
Цитат
Аз  за бременната мама се съмнявам в :Vercho,Tiffany ,Пролетната Фея, Asq20,Galia_ilieva, Буренче,desita79
,Tikvichka? Arodet,koketka,roska_ps ,
Devi,Todoran,  Valentine, Teoileo,Jul, Doly_dog,hiksita, Nesinesi,galivo,musito,krasitka,pepa_ilkova,Lara1,Haliotis,nasita,
,Те не са се отчитали че не са те 2 в 1 .ако някой се види в списъка и нее да си каже за да го махнем ,така по логиката на отпадането ще стигнем до финала и ще разберем сами коя е щом толкова много се криеее   
isane     Peace

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 17:59 от m_a_g_i_vs

# 242
Ufff, sori 4e pak pi6a na latinica, no ne moga da ne vi spodelq, 4e Vanyivan pak e v bolnica s Bobkata - topku sto govorih s neq...mnogo mi stana tapo  - ve4e ne znam i az kakvo da i kazha...ne se bil opravil Bobkata ot bronhiolita i pak imal spazym ,harkane i t.n...Ina4e Bobkata e savsem dobre...lekarite sa predpolozhili, 4e ima nqkakav alergen vkasti, koito go drazniii...haide da ozdravqvat po-bazro, 4e ve4e mnogo vreme mina...

# 243
Айде и аз да се отчета Хелън и аз не съм бременната мама макар ,че много ми се искаше да бях,но мъж ми не е на това мнение .А и  в последно време много ме ядосва  #2gunfireта взех да се замислям и аз .
Емма на нас  това ни е едно от любите да го хвърляме във въздуха  или да летим като самолет така се смее незнаех ,че е вредно newsm78.А от известно време се усеща и се държи случайно да не го изпуснем
Miriel и аз мисля от януари да опитаме с кухня.
Vavyivan стискам палци Боби вече да е оздравял Praynig
Ние мислим за коледа да ходим при свекървата в Китен.
И още нещо имаше,но трябва да излизам така ,че до по-късно.

# 244
Ufff, sori 4e pak pi6a na latinica, no ne moga da ne vi spodelq, 4e Vanyivan pak e v bolnica s Bobkata - topku sto govorih s neq...mnogo mi stana tapo  - ve4e ne znam i az kakvo da i kazha...ne se bil opravil Bobkata ot bronhiolita i pak imal spazym ,harkane i t.n...Ina4e Bobkata e savsem dobre...lekarite sa predpolozhili, 4e ima nqkakav alergen vkasti, koito go drazniii...haide da ozdravqvat po-bazro, 4e ve4e mnogo vreme mina...
Стига бе, милата Ваня, представям си какво и е. Дано разберат скоро какво причинява бронхолита на Бобката и да се приберат скоро. Ванче с теб съм миличка, чакаме те да си дойдете в къщи. Много целувки. Писах и , дано поне малко съм я окуражила  Hug

# 245
Леле пак ли са в болница бе,стискам им палци всичко да свърши бързо бързо и дано да открият от какво се получава така,все си мисля че е от въздуха,тя нали обезвлажнител си купи,ох незнам дано само бъзро се оправи напълно Бобката и се прибират вкъщи и повече никакви билести,ама никакви.
  Мириел душо при толкова много розово как си помисли че е момченце,сигурно от първата снимка,всъщност тя се роди много много малка и слабичка,едни големи бузи и коса имаше.Но пък бързо навакса.
 Уф аре бе дайде име  на бременната мама ,че така не може,ние може да си гадаем още 100 теми,и всеки втори пост да е аз не съм ти не си,аз се пробвах да издирвам ама не става така работата Да не е Барби?Много ще се радвам ако е тя,и иначе ще се радвам.ВаняМ не ми ли приемаш подкупа.

# 246
Косьо спа около 2 часа и дивее. Засега нищо му няма.

Стискам палци на Vavyivan и Бобката бързо да се приберат вкъщи. Стига болници....

# 247
Леле пак лли бе дано Бобката по бързо се оправи и не седят дълго в болницата  Praynig
ВаняМ айде поне кажи дали бременната мама е в моя списък  Rolling Eyes малко дай жокер

# 248
  • София
Здравейте мацки, много жалко,че Ванчето и Бобката пак са в болница,дано бързо да се приберат здрави в къщи. За да се включа и аз в латино сериала ще кажа,че и аз не съм бременната Изабела.
Ласи, как мина защитата? Решихте ли нещо за Коледното парти,ако искате може да го направим Новогодишно като се възстанови Боби,че какво ще е това тържество без един от най-чаровните ергени!Хубав ден на всички!

# 249
  • Временно

Vavyivan стискам палци това да ви е последното влизане в болница и да се оправя вече малкия юнак! Praynig

# 250
Цитат
Аз  за бременната мама се съмнявам в :Vercho,Tiffany ,Пролетната Фея, Asq20,Буренче,desita79
,Tikvichka? Arodet,koketka,roska_ps ,Devi,Todoran,  Valentine, Teoileo,Jul, Doly_dog,hiksita, Nesinesi,galivo,musito,krasitka,pepa_ilkova,Lara1,Haliotis,nasita,
,Те не са се отчитали че не са те 2 в 1 .ако някой се види в списъка и нее да си каже за да го махнем ,така по логиката на отпадането ще стигнем до финала и ще разберем сами коя е щом толкова много се криеее   

galia_ilieva   Peace
Благодаря на всички който ще сложат по една играчка на елхата ни чрез тоя линк   http://elha.dechica.com/?name=magivs

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 18:00 от m_a_g_i_vs

# 251
Здравейте момичета!
Аз вчера безславно останах без нет, щото в нашия изискан квартал някой пак беше срязал кабелите на доставчика #2gunfire

Поради таз прозаична причина се изложих откъм гостоприемство (Sisee, сори), но за компенсация ще ви каня два пъти - един сега и втори в събота като си вземем жива елхичка и я украсим!
Хайде, отварям вратата! Заповядайте у нас!

Брей, голяма конспирация с тая бременна мама! Аз рекох, че вече сте я разкрили, а то... И що бе Хелън ме отсвири в безперспективната група Rolling Eyes ААА, немой така!Кво ми е ? smile3506 Не че съм аз, ама не може бай дефо да мъ отфърляти!

За срещата - малко трудно стана организацията и понеже има болни дечица - предлагам да оставим за слез празниците - тъкмо всички да се оправят, а и лудницата по клубчетата няма да я има!

Milenni, мъжа ти може да е чакал ключове за Audi Q7, а ти с парфюми го баламосваш---Как да се радва човека?
Reiana и Миленка бяха болни миналата седмица - дано са се  оправили!
Емма, ние в колата слушаме най-често NEK или Z Rock, сега сме на коледна вълна с новия диск на Сара Брайтман и един коледен от Starbucks
После пак ще се ецна - айде давайте името! Името! На мамата!

# 252
  • Добрич
Стискам палци на Бобката,аман подлудиха се милите с Ваня Praynig

Акварелче newsm51

Много хубаво във вашите къщи,ей!
Ласи,ако сега кажеш,че и сладките си опекла ти...тц,тц,тц...

# 253
Ейй, че неприятно, че Бобката са в болница! Sad  Да се оправят бързо и да се разбере какво е! Praynig  Praynig Ванииван,  Hug

Аквариелче-звънченце,  Hug Heart Eyes

Аааа, дайте една анкета да пуснем кой бременен, кой не! Mr. Green hahaha

Миленая, как е Коско? Дано нищо да му няма! Praynig Лидия като падна следях да не е сънлива.

# 254
Ейй, че неприятно, че Бобката са в болница! Sad  Да се оправят бързо и да се разбере какво е! Praynig  Praynig Ванииван,  Hug

Аквариелче-звънченце,  Hug Heart Eyes

Аааа, дайте една анкета да пуснем кой бременен, кой не! Mr. Green hahaha

Миленая, как е Коско? Дано нищо да му няма! Praynig Лидия като падна следях да не е сънлива.

А , добре е , беснее с пълна сила. Няма спирка !!! Дебела глава има  Joy Joy Joy

То анкета има вече.   m_a_g_i_vs  ги отмята по списък.

Общи условия

Активация на акаунт