Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 960
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Lale32 ако тази ваксина е от здравната каса ,а не си  я купувала  е нормално  Peace бият ги по 2 наведнъж .Не ссе притеснявай ако досега няма реакция ,значи добре са я понесли  Simple Smile
milenag   много ви е хубава елхата  newsm10

Лелее ама голяма пустош днес в тоя форум къде сте всичкииииии  newsm12

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 22:46 от m_a_g_i_vs

# 181
Цитат
Лелее ама голяма пустош днес в тоя форум къде сте всичкииииии 

И аз това се питам!!!Ще се появи ли някой тази вечер или да си лягам Grinning

# 182
  • София
Ето, каня ви в нас, тъкмо да помогнете с банята на синчето, че нашия татко е в командировка  Laughing

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9414565

# 183
Малеее вижте Ники какъв скакълец е бил  Laughing

Можем да направим една съпоставка със снимки колко много са пораснали децата Hug

# 184
koalkata елхичката ви е страхотна  newsm10
КРИСИ какъв мъничък слабичък е бил  smile3521 а сега голям мъж ще стане дазнаеш  smile3501
 Тая вечер се е видяло че всеки се е покрил някъде и това е няма ви никакви   smile3506  ще си лягам и аз

Вижте се колко много сте на линия m_a_g_i_vs,helenblondy, didimora, Ivane, КРИСИ,Milenni, doika, Vanyivan, aneli, gery-82, nikito1047, stefinka   а никой непише да няма стачка

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 22:54 от m_a_g_i_vs

# 185
Имам кратък въпрос:

БРЕМЕННИ ЛИ СТЕ?????????За протокола:

Не са бременни:
Tanzen, Tea, Emma, Sisse, VanqM, Goldie, Krisi, Naana, Aquarel, Cenitelka, Koalkata, Milenaq, Maqi vs, Cow, T_ilieva, Eva_merry, Koalkata, Lassi, Vanyivan, Galivo, Reiana, Alokazia, Neli84, Didimora

И според мен не са бременни:
Nikito1974, Alokazia, Stefinka, Isane, Ivali, Todoran, Hrisi-pisi, Ivane, Valentine, Teoileo, Bibobibo, Byni, Jul, Doly_dog, veni_b, Jasmina, Nesinesi

Кой остана newsm78

Vercho? Vesy1? Tiffany (???)? Proletna_feq ( Hug) Gergina? Aneli? *vera??? Doika? Asq20? Milenni? Lurdes? Suny? Galia_ilieva? Milena1976? Ritka (ste razhda avstralo-BG-eiche Laughing)? Devi? Petty? Burenche? Tikvichka? Arodet?

Hug  bouquet Hug

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 23:54 от helenblondy

# 186
  • Временно
Ето Сиана преди и сега

Днес единствената течност,която е изпила е 150мл кърма. ooooh! В чудо се виждам какво да и давам,вече не иска и каши.Днес и взех едни млечни десерти Фруктини на Хумана с банан и за моя изненада изяде две,на две хранения по едно.Те са по 100мл.Поне донякъде се успокоявам,че все пак са млечни.
Обаче сега ме притесни факта,че днес се изака тамън 3 пъти,но беше тъмно зелено на цвят и въобще не миришеше. Thinking Утре ще звънна на лекарката,и без това мисля да я водя на консултация.

И наистина много слаба активност тази вечер. newsm78

И айде вече да се разкрива бременната мама. baby_neutral

# 187
Хелън, хич не съм бременна аз! Simple Smile Днес бихме рекорда по приспиване на Лидия от 19.30 до преди малко, няма начин да навия татито в близките 3-4 години! Laughing И аз не искам толкова скоро, ако и второто ще е такова диво. Иначе искам деца с малка разлика, да видим как ще стане номера! Whistling

Ева мери, питай педито, особено щом има промяна в изпражненията! Сигурно й няма нищо, просто за твое успокоение. Peace

Ние сме с хрема - всички, растат зъби, само ревем, само на ръце сме! Вече ще лудна съвсем. #Crazy

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 23:51 от ЛУРДЕС

# 188
  • In someone's dreams
Тцъ, не съм бременна. Вече съм се отчела с две "нашарени" деца и ако гледам още бебета, надявам се да са вече внуците  Laughing
Така като се замисля ще бъда и тъща и свекърва. Като каква ли ще съм по-добричка   angel008 или ще съм яхнала вечно метлата  afwitch

......................
Ние сме с хрема - всички, растат зъби, само ревем, само на ръце сме! Вече ще лудна съвсем. #Crazy[/b]

Така ми прозвуча, все едно на всички ви растат зъби  Joy  Hug

Да не останем и ние по назад - в отбора на болните сме отново. Хрема с много сополи и кашлица. Ей, заразихте ни с тоя софийски вирус значи. Ми няма повече да дойдем в София пък  Crossing Arms

Сега тука малко ще ви разсея от вълненията около мистерията с бременната мама. Днес докато си купувах парфюм и разни ми ти козметички реших да взема парфюм и на мъжлето и да го изненадам, един вид подарък без повод. Ако той ми направи така подарък супер ще се изкефя. Та сложихме масата и преди да седнем да вечеряме му го давам, като очаквам да реагира така, както и аз ....... и какво мислите че каза ...... "ми хубууу" ...... и ако очаквате още нещо - няма. Е***и и реакцията, уби ми ентусиазма за 5 години напред да му направя подарък така без повод. Та, я споделете, как биха реагирали вашите мушмуроци, щот днес без малко да ни има в късните крими новини  #2gunfire

И последно, като будала да питам, защо си слагате (X) пред никовете /Aquariel и още някой имаше така/? Това нещо с коледата ли е свързано?

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 00:24 от Milenni

# 189
добър вечер   bouquet
аз пак се загубих ама ........сега Сашко е болен и аз съм след него  #2gunfire писна ми от всички болести ,зарази,грипове ,вируси и тем подобни злини който ми тровят семейството  #2gunfire
специални благодарности на Ваняиван Hug  bouquet след консултация с нея днес веднага поръчах и аз помпата за прахосмукачка ей чудна еееееееее  Peace Ванче благодаря още веднъж за помощта  Hug мен така ме боли гърлото  ooooh!
минахме и на консултация днес набързо докато прегледат баткото резултата е 11кг на 70см  Laughing
Милени моя Жоро много се радва като му подарявам нещо  Heart Eyes в повечето случай това нещо е малко и не толкова скъпо а оригинално ,но той ги оценява тея неща  Peace може твоя да е бил във фаза просто  Rolling Eyes в различни моменти хората реагират по -различен начин  Wink
ако щете вярвайте 6 дена не съм близвала ни сладко ни БИРА      ама съм доволна от себе си поне с разни гадости не се тъпча като преди  Peace
целувки за всички   bouquet

п.с. Милени слагат го в памет на убития студент в София  Sad

# 190
Аз съм Акварелката, реших малко да чийнджна ника че ми омръзна вече (не се знае за колко време де). И тъй като обожавам вятърните звънчета и песничките им, ей ма на с ново име Wink

Милени на моя мъж му подарих за РД-то парфюм и много се накефи, веднага почна да се пръска с него и сега всяка сутрин се фущи. Ама аз му подарих любимия, може и за туй да се е накефил. Иначе подаръци без повод и аз съм му правила и не е бил хич ентусиазиран или чаак толкоз зарадван, честно да ти кажа. Абе тва са мъже-вари ги, печи ги, не моиш ги разбра  Stop И аз супер много обичам изненадите- но рядко ги получавам  Tired Скоро да оздравявате  Hug

ЛУРДЕС каква е тая хрема, кво е туй чудо.Представям си какво ти е. Айде бързо да ви минава и да се настройвате а Коледа. Да целунеш малката и да и поникнат бързо зъбчетата дето са на дневен ред  Mr. Green

Ние от неделя имаме елха и украса, ама незнам защо не ми идва настроението да я украся  newsm78 и това ще стане....

ето я Габи на 11 дена :

А тук е на 8 месеца:

# 191
Нещо се омаза, ама вие ще ме разберете нали Simple Smile

# 192
......................
Ние сме с хрема - всички, растат зъби, само ревем, само на ръце сме! Вече ще лудна съвсем. #Crazy[/b]

Така ми прозвуча, все едно на всички ви растат зъби  Joy  Hug

Миленни, ми то и при нас от време на време тръгват тия мъдреци! Crazy Mr. Green Ама спим без проблеми! hahaha

Ооооо, на мен ако ми каже някой "Ми хубуууу", направо ще  #Cussing out #Cussing out Много го мразя тоя израз.... Stop

Аквариелче, леле каква разлика само! И аз вчера мислих за това как са се променили бебоците, даже гледах старите снимки в албумите! Laughing

Ето ни и нас:

На 1 месец

Отпреди няколко дена! Grinning

# 193
Добро утро! Хайде на кафето...

# 194
Айде и една страхотнa коледна песенчичка Chris Rea : Driving Home For Christmas

Мтакааа....айде болните веднамагичски да се оправят, идат празници, не може така!!! Всички да пиете по един вълшебен чай и всичко ще се оправи!

Та сложихме масата и преди да седнем да вечеряме му го давам, като очаквам да реагира така, както и аз ....... и какво мислите че каза ...... "ми хубууу" ...... и ако очаквате още нещо - няма.
- михихихи.......
  Аз искам да споделя нещо, взех да си надписвам коледните картички и .....много съм разочарована от себе си! Ами то мен си ме знаете и все ме влече простотията и ръката ми аха-аха да напише някоя глупост, ама се възпирам, щото си викам празници са, семейни...може и някой друг член на семейството да ми прочете писанките и какво ще си рече...? Та за туй уж се опитах по-културно, ама......като не ми иде от вътре, станаха много постни пожелания и за това ми е едно такова...никакво! А да не говорим, че покрай тоя компютър съм забравила да пиша, направо резил от всякъде! И току ми иде да дрънна "ентър-а" за нова ред, направо тотално съм загубила връзка с реалния свят!
  А сега да ви питам-вие подхвърляте ли си децата във въздуха и люлеете ли и надолу с главата? Защото това са му любимите неща на Самуил ама ми се виждат малко екстремни, та да не 'зема да го повредя туй детет нещо????
  И друго щях да пиша ама забравих. После пак. Бъни   bouquet
  П:С: А да, само да споделя че ви направих (агейн) нова тема, знам, че обещах, че ще предам щафетата, ама не се сдържах и стана една такава.....кичарска тема, дето всеки средно статистически циг......, пардон-ром би ми завидял, пък и без това попразниците няма да ме има и комп няма да имам.......нека за последно си покажа уменията???Плийз/с.....
 П:С:2-ей олях се искам да ми отговорите на друг въпрос-каквамузика слушате в колата? Много ми е важно, ние сега ще прекараме доста време в колата, и това ми е болна тема, тъй че давайте идеи, щото иначе ... не ви трябва да знаете какво ще ви се случи!

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 08:40 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт