Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 963
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро ( за мен не е много добро де )
Имам един бърз въпрос. Косьо падна от неговото легло преди 15 минути. Повърна 3 пъти , но той по принцип си повръща , та какво друго да му следя...............Дали е сънлив ли ???????  Кажете , че се притесних , падна от високо.

# 196
Добро утро!

# 197
  • София
Милена, гледай го за повръщане (извънредно), сънливост, разфокусиран поглед, некоординираност в движенията. Но във всекии един случай говори с лекар (щом е от високо...).
Уф, много гадно....
Сега ще ти намеря отговора на д-р Нивея Бейби по темата.

Заповядай :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=348842.0

Добро утро на всички !

# 198
Милена, гледай го за повръщане (извънредно), сънливост, разфокусиран поглед, некоординираност в движенията. Но във всекии един случай говори с лекар (щом е от високо...).
Уф, много гадно....
Сега ще ти намеря отговора на д-р Нивея Бейби по темата.

Заповядай :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=348842.0

Добро утро на всички !

благодаря ти . Засега само повръща .

# 199
Айде пак аз...Ама като бързам да ви пусна кафето, сега ще се вкл. и по другите въпроси!
milenag, защо не го заведеш на лекар. Най-добре е според мен.
Бременна не съм. Сложих си спирала още на втория месец след раждането. Засега не искам повече деца. По нататък може и да поискам, но имам някои условия към-то мъж ми... Mr. Green Mr. Green
Емма, и аз подхвърлям Цвета във въздуха, обаче като го няма баща й наблизо. Иначе ме грози опасност. Вие накъде ще пътувате? ако не е тайна де...
Нас също ни чака път. Взехме и ние столче Cangaroo Jorney, пък ще вими как ще понесем пътуването!
Айде и последно...снимки:преди и сега:
Цвета на 2 часа в родилния дом:

и Цвета преди няколко дена:

# 200
  • София
Хайде сега по останалите теми...

Емма, с писането и аз съм така. Направо съм забравила как се държи химикалката...
А иначе за подмятането на бебето, висенето надолу с глава и т.н. преди време във форума попаднах на една тема (даже някой и тук беше пускал линк към нея), според която това можело да доведе до мозъчни увреждания у детето. Аз я приех с лек скептицизъм(нали знаеш - "слуховете за смъртта ми са силно преувеличени), но...аз не бих го правила, щото просто аз не обичам  Peace
Музика в колата слушаме каквато дъщеря ми приготви - от чалга (напоследък вече не) до пънк  ooooh! Което не ни допада, минаваме на следващата песен. И в един момент се оказва, че само "превъртаме". От което тя започва да се тръшка, сърди...и в крайна сметка слушаме наш'те си разправии Wink

И последно Naughty ...Да не съм чула думата "за последно" повече  Naughty

Миленни, моят мъж много се радва на внезапни подаръци  Peace но само ако са от кулинарно естество   Mr. Green

Хелън, мале какъв разбор на класа си направила Shocked...строила си ни в 3 редици  hahaha hahaha hahaha

# 201
Ох, Бъни, не питай! На 24-ти тргваме за Сз, там не знам колко ще седим, после при на моя мъж "роднините"-демек свекита-мекита, аз мислех после да се прибираме до тук и на 30-ти заминаваме за Самоков, ама май....няма да стане мойта работа и от Ямбол направо за планината да потегляме, ама.....ще видим! А вие на къде? Я всеки да каже на къде ще пътува по празниците, току виж сме си спретнали някоя магистрална срещичка из пътищата на родината  Peace

# 202
  • Добрич
Добро утро!Ние за пореден ден ще си кукаме вкъщи.Иначе нищо ново.

Снощи си пусках клипчета на Борко като новородено и снимки гледах и да ви кажа честно-натъжих се.Ето една снимка,Борко е на 1 час

Ето го вчера   

Сори за големите снимки,ама съм неграмотна  да ги смаля.

# 203
Добро утро   Grinning Днес е по добре тук    smile3501
Като гледам дечицата ни колко са порастнали и ми е едно мило  Hug newsm03 .Ние за празниците сме си в Пловдив няма да мърдаме родата ще идва при нас.така че ако някой има път на сам да свирка да се видим   phoneuu
milenag   само следи дали е нещо по различен от обичайно и ако да звънни на педито  ,споко то май няма бебе което да не е падала сред редиците ни а  1crib smile3504
helenblondy как само си ни наредила  Mr. Green ама аз мисля че мамата 2 в 1  preggo не е от редовните тук иначе досега да бяхме разбра ли  коя е  smile3506

# 204
  • Варна
Момичета, ако има някой, който не е получил покана за файла с пощенските адреси, моля да ми пише на лични! Вчера случайно видях, че някои мами са написали имейлите си, които са оцветени в оранжево, а аз не съм им пращала покани. Аз оцветявам само тези, на които съм пратила, за да не става объркване. Побързайте, Коледата идва!

# 205
milenag   само следи дали е нещо по различен от обичайно и ако да звънни на педито  ,споко то май няма бебе което да не е падала сред редиците ни а  1crib smile3504

ааааааа има, има.....
 що не взема да млъкна вече?

# 206
ДА питам само кога ще се пускат картичките и всеки на когото иска ли ?

Емма    smile3501 smile3501 smile3501 радвам се че има

# 207
Мамчета, после ще си пиша по темите, а сега ще се къпя и отиваме на доктор, на контролен преглед в Александровска, айде стиснете по едни палци да ми кажат, че Боби вече е преборил бронхиолита  Praynig

# 208
имаш от нас едни стиснати палци вече   Praynig дано се е оправил   newsm17 после да пишеш как е минало

# 209
  • Варна
и така

Helenblondy как само си ни подредила  Heart Eyes Мен си ме сложила в правилната група.  Peace

ВаняМ а пък ти как се отметна, уж нямало да се посвениш да разкриеш бременната майка, пък после.... Crossing Arms Освен ако самата майка не те е помолила за това на лични, а?

и Невена не е падала още. Що е време, все пред нас е  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

magi някои вече са разпратили картичките, пращай на когото искаш  Peace

Vanyivan стискам палци Бобко да се е оправил напълно  Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт