Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 942
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от мен в новата тема! Hug  bouquet newsm51

Страхотно е това за майчинството! Браво! smile3501 smile3501

Прочетох за тия изказвания за ин-витрото, просто някои хора са за  #Sniper #Sniper #Sniper

Сега събота-неделя като имам време ще сложа снимка в колажа. Wink

Гледам, че купувате все такива играчки, които изискват децата да седят стабилно, без да ги държи някой.  newsm78Лидия не мога да я оставя така самичка все още! Thinking Като пълзи, често се клюмва на една страна, а пък ние сме с плочки и много внимавам да не се тресне, че плачка... Sad

И аз потръпвам без причина и като ям кисело мляко! Така и не му свикнах съвсем на вкуса. Laughing Laughing

# 31
  • Варна
И ний сме в отбора на потръпващите. Ще питам другата седмица педиатърката. Забелязала съм, че и като се скарам някой път и й повиша тон, пак потръпва с глава. А след изпишкване дали го прави също не мога да я усетя  newsm78

Момичета, не мислите ли, че не е удачно да споменаваме тук кой от кого е получил картичка, защото така някои мамита може да се почувстват кофти. Някой ще получат много, други може и нито една, затова според мен не е удачно тук да се хвалим кой от кого има. Има си мейли и лични съобщения, където всеки може да изпрати благодарности на изпращача на картичката. Това си е мое мнение и го споделям с риск да бъда оплюта, но.....  исках да го споделя Peace

# 32
Алокация, на твое мнение съм! Наистина може някои мами да не получат картичка и да се почувстват неловко! newsm78

# 33
По този въпрос мога да напиша, че чужбинските мами си имат тема, в която си благодарят за картичките. При нас това не може да се получи, тук все пак сме отчетни, иначе щеше да е добър вариант.
Не съм съгласна, че не трябва да пишем тук, но за да не засегна някой, ще пиша благодарности на лични.  Peace Мир да има, за да не стане повод за нов скандал по празниците.
Но за едно съм убедена - няма да остане никой без картичка  Hug Естествено, говоря за тези които са изявили желание да получат  Peace

# 34
  • Бургас
Добра вечер Hug
Благодарско за прекрасната тема   bouquet  bouquet  bouquet
Честито за майчинството Grinning Голям камък ми падна от сърцето Blush  Wine Glass
Аз за Коледа мисля да подходя по-скоро практично откъм подаръци за Дима; Засега съм харесала комплект плуващи животинки за вана, една музикална възглавничка и един пумпал с рибки на Чико. Големите играчки ги оставям за рождения и ден, защото не забелязвам у нея интерес към подобни, когато се събираме у други майки, чиито деца имат такива Rolling Eyes
Да се похваля решихме проблема с кошарата като просто си взех преносимата такава /бях я дала на заем/ Crazy Не може да се изправя и си заспива, както преди в нейната си кошара. Оставаме на този вариант и дървената ще използваме само за игра през деня Laughing
Момичета, прекрасни украси сте направили   bouquet Ние утре се заемаме с украсите, като обещах на Илчо цял ден да правим снежинки, фенерчета и гирлянди от гланцови блокчета Crazy При нас украсата просто не може да стане стилна, защото детето си има свое виждане по въпроса и колкото по-накичена елха, толкова по-голяма радост вкъщи Joy

# 35
  • Временно
Мамита,много ми е притеснено-Сиана отказва да се храни.
Смъкнахме температурата,пуснахме изследване на урина - всичко е ок.

Но не иска да яде - проявава интерс само към кърмата,която вече почти ми е спряла.
Днес е изяла 160мл кърма в 7 сутринта,после към 12 само 80 гр плодов дует с извара,към 16 часа изяде 60мл кърма и 50 гр пюре от слива,и сега в 22 останалата част от плодовия дует(около 100гр.)Вода отказва.Всичко това с ОГРОМНО настояване от моя страна,просто наистина с голяма мъка.Купила съм и АМ (розов Хип),само веднъж изяде една доза,колкото пъти съм правила след това не го иска,особено днес няколко пъти и предлагах,включително сега - стиска устни,дърпа се и плаче. Cry Просто кошмар.Направо се видях в ужас ви казвам,отгоре на всичко и свеки на главата ми дудне защо така правела,казвам ви едва не се метнах през прозореца. #Crazy Утре ще и купя друго АМ,идея си нямам какво и дали защото не го харесва прави така.Смесвах и го с каши и пак не го ще.Ако и утре е така,наистина не знам как ще издържа.
На някоя от вас случвало ли и се е нещо подобно?Направо се чувствам в безизходица. Confused
Отгоря на всичко едва събрах 130 мл кърма за сутрешното хранене(нали се цедя и отсега приготвям за сутринта),което със сигурност няма да и е достатъчно.Не знам как ще спя тази вечер. Cry
Извинявайте за тегавия пост,надявам се да получа разбиране.

# 36
Добър вечер и от мен!
Емма страхотна тема newsm74  bouquet 
Магивс ние имаме мекия накрайник на авент не иска да пие изобщо с него.Пробвах и една чашка на Нуби няколко пъти стана номера,но сега и с нея не иска и пак сме на биба.
Аааа Sisse Мони ще ревнува от Дани   Crossing Armsне си даваме градската LaughingС Дари голяма любов бяха макар ,че Мони малко мечешката се радва.
Айде лека нощ,че утре съм работник и никое време стана.

# 37
  • София
Здравейте Simple Smile

eva_merry имахме същите такива ужасни периоди. Най-кошмарните две седмици в живота ми, от тогава не иска и АМ да яде. После прояде за известно време и пак отказа и сега най-накрая яде, откакто сме на кухня. Относно АМ - Розовия хип го водят с най-добри вкусови качества и много педиатри твърдят, че смяната на Розов Хип с друго АМ става много трудно точно поради тази причина. Ради в началото беше на Аптамил, след това Розов Хип (защото не искаше другото) и сега на Лактана Био (и това е много добро АМ). Също при Ради ако 2-3 дни му давам по 1 ампула вит.С от малките много му се засилва апетита, съветвай се с педи и пробвай да й дадеш вит.С, поне няма да й навреди, а и засилва имунната система  Peace Но не повече от 3 последователни дни.

За майчинството и аз много се радвам, че тия пари нещо много ни късат нервите в последно време Sad

Желая ви спокойна и поспалива вечер

# 38
eva_merry ,  бързам да те успокоя, защото каковто и да е, ако си спокойна ще се оправи!  Peace

Аси цяла седмица е така, не иска да яде и това си е, само че пие вода. Той беше доста разстроен и го поставих малко на диета откъм детската кухня, в резултат на което с 300 зора хапваше някоя лъжичка...Мляко също ми отказваше....
Все пак отиди на лекар да се изкажат, особено ако е свързано с температурата. А провери ли дали не избива зъбче?

А за отчета, Аси е цели 7600 и 72см. Наддал е някакви 200 грама има-няма, но пък е дръпнал с 4см.

# 39
Eva_merry, Боби имаше един много труден период, когато не искаше да яде. Кошмар - истински ти съчуваствам. Аз се справях така с положението - давах му любимата играчка в ръцете и когато той се опитва да я налапа, аз му вкарвах биберона в устата и той миличкия си мислеше, че яде играчката  Embarassed малко гадничко от моя страна, но поне ядеше  Peace Това беше периода на изникване на първия и втория зъб  Peace Можеш да пробваш с някоя подобна хитрост  Hug

А аз от няколко дни забелязах, че Боби много харесва класическа музика. Напоследък му пускам Радио1, а там нали на всеки кръгъл час пускат по едно класическо парче  Simple Smile Като започне мелодията първоначално веднага се кротва, а след малко, ако е по-игрива, така започва да куфее с главичка - голям сладур е. Определено има предпочитания.

# 40
  • Временно
doly_dog ,давам витамин Ц от 3 дена. Peace
tanzen,откакто вдигна температура без видима причина си мисля,че избиват зъбки.Венеца и е побелял,но не виждам да е подут. newsm78
Vanyivan,тя понеже няма любима играчка аз я лъжа с бибата,захапва шишето и като смукне веднага го плюе. ooooh!
Благодаря ви,момичета,за скоростните отговори! Hug Надявам се да са зъбки и по-скоро да избиват.

# 41
  • Бургас
Ева-Мери, Дима беше така, когато беше болна Tired С триста зора изяждаше по 80-100мл. мляко и нищо друго. Аз просто се опитвах да и бутам шишето по-често. Премина от само себе си за около седмица и в следващите дни дори прояде повече от нормалното за нея количество; дано бързо премине този период при вас Hug
И аз взех мекия накрайник на Авент, белким влезе в употреба ужасната им чаша Close, но Дима изобщо не пожела да пие вода с него Tired Ще търся чаша на друга фирма.

# 42
Ева мери, абсолютно и ние бяхме така по едно време - само да знаеш колко теми напусках из форумЯ! Mr. Green Mr. Green
Не искаше на гърдата, хем имах много мляко, не искаше АМ - давахме й го в полу-заспало състояние, иначе не го пиеше. Но след като минаха 1-2 седмици и се оправиха нещата. Търпение и стискай зъби, ще почне да пие млекце. Laughing
Аз лично сега давам Аптамил Екстра (в Бг Милумил), след като не й харесваше обикновения Аптамил Peace

# 43
  • Временно
Goldie, ЛУРДЕС   Hug
Действате ми успокоително.

# 44
  • Popovo
Това моето дете ще го подаря на някой утре, гледай кое време е той ухилен до уши и няма никакво, ама никакво намерение да спи. Събуди с в 1 часа и има енергия за 5 като него, а старата му майка  smile3507 smile3507 smile3507

eva_merry, и Гого имаше такъв период на не ядене. Отмина, спокойно и при вас ще се нормализират нещата.

Сисе, от какво се получи при Дани дерматита? (ако съм разбрала правилно, че има)

Общи условия

Активация на акаунт