Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 21 260
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро !
За потреперването- децата го правят и когато пишкат  Peace Мисля че това което Вера описа е съвсем различно!
Ева-Мери, моята Ива също като се разболя мина изцяло на кърма!Аз не изцеждам, та няма как да разбера колко е изяждала, но организма ти се настойва да произвежда повече като бебето суче по често!

# 46
Добро утро Hug
Тази сутрин кафетно е от мен

За потреперването и ние сме така.Май всички го правят и от това разбирам ,че е нормално Peace

# 47
Добрутро! Ей го изпревариха ме! Ама аз викам да ви изчета първо, пък после кафето...
Криси, благодаря...
За тези, които ще им е трудно да го пият така /вкл. мен/ ето и едно по-обикновено...

тук времето е много мрачно, студено...Ужас! Само да се търкаляш в леглото е, ако има кой да е отави разбира се!

# 48
ААААйде добрутро и от моя милост   bouquet не мога да не ви пусна любимата си коледна песничка : "Let it Snow!", Dean Martin, та така де.
  Благодарско за кафенцата, Господ здраве да ви дава мами....и тук времето е направоооооо отврат!!!

Сега искам сериозно да ви обърна внимание относно трансгалактическата, междузвездна и междуконтинентална среща догодина през април!!! Вие малко се поотнесохте, но да се взимате в ръце и след преминаването на коледните и новогодишни празници всички по ред на номерата в интернета да търсите хотели, за да можем да си изберем най-фамозния, да се организираме на време и да се видим както си му е реда. Извинителни бележки за неприсъствие-не се приемат и от всяко семейство трябва да има минимум по трима представителя! Тъй че какво ще правите, какво ще струвате-изтрезнеете ли след празниците...мислете му!

# 49
  • Варна
Добро утро и благодаря за кафенцето КРИСИ, Byni  Hug

Емма отново чудесна песен  Hug  Heart Eyes

eva_merry Нормално е да има периоди, когато апетита е намалял, още повече ако е било болно или неразположено детето. Това е като един вид, "защитна реакция" - ти също като си болна нямаш апетит, нали? Аз бих я оставила само на кърма поне едно денонощие, но ти май изцеждаш, а не я кърмиш и ще ти е просто непосилно.  Затова предлагай й по-често млекце, когато детето е готово, ще почне да си хапва пак.  Hug

# 50
Добро утро! Grinning
Емма, и на мен това ми е любимата коледна песен! Hug  bouquet

Да ви се оплача - имам ужасна хрема, слагам маска, дано не прихване Лидия! Praynig Praynig

# 51
Лурдес много гадно с тия маски-как спарват.Но като се налага.
Сиси по колко пъти мажеше Дани на ден и след колко време имаше видимо подобрение?
Вие сте настроени коледно ,а в мойта глава се върти лято,плаж,море.Гладна какашка просо сънува-като пропуснах тази година.Но това лято задължително .Въпреки ,че някои казват ,че децата трябвало да имат поне две годинки.

# 52
eva_merry , недей толкова да се притесняваш. Всички хора ( особено децата ) , когато са болни , нямат апетит. Това е нормално.Само внимавай да не се обезводни. За яденето не бери грижа. Като се пооправи ,ще се възвърне апетита. Надявам се да съм ти вдъхнала малко кураж

Криси , туй кафенце как се пие !?!?

koketka , и ние имаме такива моменти. Правиш си кафе да не заспиш и си играете  smile3532 smile3532

# 53
Добрто утро!
eva_merry не могам да ти дам никакъв съвет!Дано отмине по скоро за да си и ти спокойна Hug
Кокетка той още април месец имаше такива лишеи,лятото изчезнаха сега като дойде зимата пак се появиха,мисля си ,че е от студеното време Thinking
Криси сега на 3-тата опаковка го мажа поне по 3 пъти на ден /в началото по често/ сутрин,преди да излезем на вън и след баня Peace може и всеки път като му измиеш лицето да мажеш PeaceПодобрението ...ми незнам след първата опаковка определено се виждаше резултата Peace
Дани има чаша със силиконов накрайник от 2 месеца и си я харесва PeaceНа Нуби е и не капе когато е с главата надолу Grinning малко повече пуска за него,туй като той няма навика да пие каквото и да е от биберон и дупките му идват множко Crazy
Емата е права...след новогодишните запои на трезва глава да се мятаме с организацията PeaceМястото си остава непроменено нали???? Покрайнините на В.Търново?!?

# 54
Сиси мерси   bouquet
milenag ,много тренировки трябват Joy

# 55
  • Варна
sisee тая неразливаща чаша и аз я гледах и доста се чудех дали да не я взема за Невена. Трябва ли да се "суче" от нея или водата сама се излива в гърлото?  newsm78

milenaq я кажи, твоя Косьо ползва ли вече уокъра на Чико? Мисля си, дали да не вземем такова нещо за Невена за Коледа

# 56
Ясмина , прибрала съм го уокъра, защото пише за след 9-тия месец , но ти ми напомнящ , че вече трябва да го извадя.Ще ти пиша дали се заиграва с него.Аз още не съм решила какво ще му донесе Дядо Коледа.Утре ще ходим до Хиполенд и ще вземем нещо. Каката е лесна - поръча си телефон, написа си модел , карта-памет 2 гигабайта. Купено е вече.

КРИСИ , трябват тренировки , със сигурност.

# 57
А за какво са ви тия чаши за кърмачета? Моята Ива я пробвах - пие с охота от обикновенна чаша/ ако въобще пие нещо /! От опит с каката- не успя да се научи от тия с клапите , нито от твърди, детето си мина направо на сламки / на 8 м./ А биберона на шишето / НУК/ то замених с един с форма на човка !

# 58
  • Варна
veni-b И Невена пие от чаша, но си мислех за разходка да взема от тези чаши с капаче. И затова питам, ако не се изисква "смучене", ще й взема такава  Peace
Ще взема да я пробвам и аз със сламка  Wink

# 59
  • Временно
veni-b,няма как да мине изцяло на кърма,защото вече едва изцеждам за 2 хранения.Освен това няма как да я слагам на гърдата,понеже тя вече не я иска(все пак от 5 месеца яде от шише).Затова ми е най-притеснено,ако имах кърма все щяхме да се оправим някакси. Cry А тя АМ въобще не желае.Успявам да я залъжа с малко каша или плодово пюре.Ето,днес сутринта изяде едва 70гр. каша и стисна устата.
Ама ще чакам.Дано скоро отмине. Praynig
milenag,страхувам се да не се обезводни,защото вода не иска да пие.Не знам как да я накарам. ooooh!
koketka,Ясмина,sisee  Hug

И Сиана си има чаша с мек силиконов накрайник,но само за залъгалка я ползва.Налапва накрайника,започва да го дъвче и като изтече малко водичка го плюе отвратена.

Общи условия

Активация на акаунт