Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 21 279
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте  Hug

Моят малък разбойник още не е заспал, нещо не можем да влезем в час с какъвто и да е режим на сън  ooooh!. Иначе и аз да се похваля, че вече се изправя в кошарата и я обикаля. Научи се буквално за няколко дена. За тоя месец нищичко не е наддал милинкия и е пораснал с 1 см - 69 см, 8320 г. Взех да си мисля дали не го храня достатъчно детето, а няма да ви обяснявам бабите колко са недоволни и езиците ги сърбят да ме затрупат с идея как да го храня  ooooh!. Но като го гледам как не се спира си мисля, че е нормално, поне не е отслабнал  Laughing.

Абе, момичета, к'во стана с т'ва майчинство, навсякъде различни тълкувания чета и съвсем се обърках. Моите 315 дена свършват на 28.12.2008, ще ли съм сред печелившите или не  newsm78

Между другото аз като една клюкарка да изклюкам, че май имаме още една бременна априлка в редиците. Попаднах на нейн пост в друга тема, но естествено няма да издавам, тя ще си се похвали, когато реши  Peace

# 91
Добро утро
  и поздравче
  Коалката я раздуй клюката веднага ,че не се търпи така,давай казвай че много ще ми е трудно да проследя всички ви,да не си ти.
 Goldie и аз мисля че не трябва да миеш всеки път със сапунче,док ми каза само течаща вода ,леко попиване не бърсане и никакви мокри кърпички.

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 08:56 от didimora

# 92
Добро утро от мен момичета!
И аз изгарям от любопитство за клюката Crazy
За китайските- в студентските си години работих известен период от време в китайски ресторант в София и после дълги години не ядях китайско дори от миризмата ми ставаше лошо, но за сметка на това се научих да ям типично китайските неща. Не беше в Славянска беседа, така че не мога д коментирам Peace
Голди- на мен дерматоложката ми изписа някакво правено лекарство, но не мога да прочета какво пише на рецептата и това си е. Само си мисля, че не трябва всеки път със сапун да го миеш детето, защото по всяка вероятност му дразниш допълнително кожичката. Предписа ми и едно на Мустела- Стелактив, но мисля, че е неприложимо при вас, защото пише да не се прилага върху мокри рани.
Рекламите винаги са ми били страст за това просто имам много любими.
Хубав ден от нас!

# 93
Здравейте момичета толкова много ви се радвам като ви чета от време на време а за бебоците да не говорим толкова много са пораснали да са ви живи и здрави.Целувам ги всичките а за вас Hug.Приятно посрещане на коледа и една незабравима нова година.

# 94
Eeeee pinit  Hug Hug HugМного се радвам за тебе.Пожелавам ти едно прекрасно бебче Hug

# 95
Мерси КРИСИ

# 96
Пинит, много се радвам да те видя  Hug Hug Hug

Страхотна линийка си имаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
  • Popovo
Добро утро, хайде на кафето

Пинит, по често се отбивай при нас   bouquet
Коалката, пускаш бомбата и после не казваш, ще се спукаме сега от любопитство Mr. Green

# 98
  • Варна
Добро утро!

Мерси didimora, кокетка за закуската и поздравчето  Hug

ВаняМ ей сега си поръчах и аз тоз охлюв, сакън да не остана назад  Mr. Green

pinit Много се радвам за теб! На теб, Жабче и Asja желая леко раждане и здрави и красиви бебчета през пролетта!  Heart Eyes

коалката е, не е честно просто, кажи поне първата буквичка  Praynig  А най-добре априлката веднага да се похвали  Grinning

# 99
Добро утро! Благодаря, че ме отменихте тази сутрин с кафето. Аз тази нощ бях без деца...и се понаспах тази сутрин!  Mr. Green
pinit, честито! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала! Hug
Aquariel , и аз като Sisee щях да ти кажа, че нашето бънджи е по-нагоре. Едвам и опират пръстите, но така скача по добре.  newsm78
...и много благодаря за напомнянето за филмчето на NG за бебетата. Аз така и не разбрах кога ще го дават от рекламата!  Thinking
didimora, и моята любима реклама напоследък е тази с Марчето. Този чичка е толкова откровен и чистосърдечен /като казва "Няма нищо"/, много добро попадение на сценаристите. Също харесвам много и тази с Христо Гърбов, ама то предимно заради него. Любим ми е! Peace
Хубав ви ден! Аз отивам да си поръчвам столче за кола! Стискайте ми палци! Praynig

# 100
Как е банда ?!   Hug
Хелън  bouquet Heart Eyes    Еличка - елхичка е страхотна !
Сисе ,мерси !      bouquet Heart Eyes
Тея е по-добре, борим хремата. Най-накрая ви изчетох и от всичко,което си мислех да пиша ,в главата ми остана само "любимата реклама"
Ето я моята Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:97d7ccef

Бъни, филмчето ще го дават от 15 часа

Пинит Heart Eyes

# 101
  • Русе
Дима е подсечена до кръв и варих тетри, правих компреси, но явно положението е тежко; смених Либерото с Памперс и стана по-зле; не знам какво да предприема вече Cry

По тази тема и аз мога да се включа от личен опит.И ние бяхме така(до кръв).Доки ни изписа едно мехлемче Тридерм.С него се пооправяше ма за  малко.След ден два пак имаше кръв  Confused .И аз много мазах с Бочко ,но ефект не забелязвах.Един ден Бочкото не ми беше под ръка и намазах с един крем на Нивея(бебешки) и ефекта беше поразителен още на следващата смяна на памперса.На второто мазане всичко изчезна все едно  никога не е бил зачервен  Peace .Кремчето е в метална кутия(уточнявам,защото на Нивея има и в пластмасови).И само да добавя(както и другите са ти казали) не ползвай сапун,защото дори и бебешки много исушава кожичката  Peace

Сега да благодаря на всички за отговорите   bouquet .Аз не че съм се притеснила толкова,ма се зачудих дали останаха бебета като нас  baby_neutral  .Сега съм още по-спокойна  Joy  .Благодаря ви   bouquet

И мене  Санди ме ухапа веднъж и даже успя да ми одере кожата (едно парченце с диаметър около 3мм) точно върху живеца  Mr. Green.

За украсите -всички са много хубави  Heart Eyes .Ще се постарая тези дни да ви покажа и нашата.

Айде да приключвам,че както не пиша по много сега се улях  Embarassed

Приятен ден на всички   bouquet

# 102
И аз мажа с Тридерм за тежко подсичане и помага  Hug При лека форма мажа яко с крем Здраве и помага определено  Hug

# 103
  • Временно
pinit Hug

Коалката, пускаш бомбата и после не казваш, ще се спукаме сега от любопитство Mr. Green
И аз съм много любопитна.Хайде чакаме самопризнание!

Моята мадамка продължава с гладната стачка.Само в 8 изяде 150мл кърма и това е.  ooooh!

# 104
pinit,много се радвам за теб.Не сме те забравили , да знаеш. Стискам палци бременността ти да мине леко и да гушкаш здраво бебче.

Ася и Жабче , пишете и вие ..  целувки и на вас  Hug Hug Hug

Ей , кажете новината де , ще се пръсна от любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт