Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 21 261
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ето ме и мен  Hug

Минавам да ви споделя малко челен опит (особено ценен за по-мързеливите като мен) - измих играчките на Косьо в миялната - екстра са, нищо им няма  Peace

Любима реклама нямам, но имам "любима Sick"  - тая на Саностол с Благой Георгиев. Няма по-тъпа, по-неествествена и по-нескопосана от нея  Sick Емма, тази с Марчето и мен много ме радва Hug

Aquariel, аз много често "правех" пици от Дон Вито, но последния път "сготвих" от о!шипка. Супер вкусно беше Peace Препоръчах я на МиленаГ...дано и на тях са им харесали. Като поръчаш по Интернет ползваш отстъпка от 5%, доставката е безплатна.
Софиянки, дайте добър китайски ресторант за home delivery. Макар, че малко ме е страх да поръчвам китайско...първия и последен път, когато го направих стана земетресение  hahaha hahaha hahaha

И понеже понаобикалям темите и съседните на нас месеци, разбрах, че в Чиполино (вкл. и в Интернет магазина им) има голямо намаление на някои артикули. Ние взехме на Косьо един мноооого сладък музикално-светещ търкалящ с охлюв.

Чаша със силиконов накрайник имаме на Нуби, но моя син няколко пъти се опита да се удави с нея  ooooh! Като е легнал и стисне, тя много пуска и то директно в гърлото му. А като е седнал не се сеща да я надикне.

Косьо се изправя на всичко - решетки, стена, табла на легло... Търкаля се, сяда сам от легнало положение. Седи много стабилно. И много сладко се заиграва с играчките си (когато е в настроение). Но иначе не владее нито здрасти, нито чао...абе НИЩО не владее. Но аз не съм се и опитвала да го уча. Embarassed

T_ilieva, елхата ти е много красива, но да махнеш лекарствата от под нея  Peace

Лека вечер  Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 21:22 от ВаняМ

# 76
Здравейте мами  Hug !!!

От няколко дена ми се прожектират разни филми в главата  Tired .Като ви гледам снимките на бебоците и като чета какви неща правят вече направо ставам ей така  #Crazy .Искам да ви попитам има ли все още бебета,който не могат да се изправят на решетките или да пълзят  newsm78 .Моят Санди само се върти от гръб по корем и обратно, но отказва да се изправя сам ,както и  да сяда.Ако го сложа седнал седи доста време и се играе,но сам не иска да се изправя  Confused .Това нормално ли ви се струва ?

Има, имааа... в нашата къща тъкмо два броя такива бебоци Mr. Green
Кико стои изправен отскоро, ама с подръжка, обаче като е седнал често се катурва. Най-удобно му е да се търкаля по корем и обратно.
Мацката обаче е желязна, не ще  и не ще. Толкова ми е лежерна, че обръщането хич не й е интересно. Педито като я преглежда я питах, тя каза че малката  просто е по-мързеливечка, такъв й е темперамента, иначе няма проблеми. Какво пълзене, няма такова нещо у нас.  ooooh!
Като ги държа пристъпват, ама толкова. На проходилката спрях да ги слагам, защото той се научи да скача като заек с двата крака да се оттласква и като го държа да ходи пак прави така. А тя пък така кротко си посяда в проходилката, че като я изправя да върви, се отпуска да сяда Mr. Green
Иначе тя ми е по-контактната, маха за здрасти, гали и двамата "целуват", разликата е, че нейните целувки са с два зъба и се чувствам перфорирана понякога Laughing
Та от моя паралелен опит с човечковците ви казвам, не си сравнявайте децата! Родени са с една минута разлика,  а са толкова различни. Различен тонус имат, различни неща са им интересни, ако щете и на различни неща се смеят. Така, че радвайте се на бебенцата си, такива каквито са и не си намирайте повод за притеснения.

А вижте пък у нас какъв смях пада ЦЪК.
Нали са по-големи и вече доста забавни, много се радват един на друг. Кофтито е, че винаги като видят камерата и почват да гледат нея и отиде веселбата...
Последно голяма веселба падна като им купих и облякох коледните костюмчета. Малката гледа шапката на брат си, хвана му я и почна да му се смее, ама така силно, че чак започна да хълца. Той пък хванал нейната и така откараха пет минути кикотене.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 22:08 от *vera

# 77
Мамчета, искам да ви се похваля, че помпата за прахосмукачка е вълшебна - за първи път от месец насам Бобката няма сополи, Днес сутринта му ги изсмукахме и после само със Стеримаар съм го промивала, а сега е супер  Peace Който има проблеми с нослето - горещо я препоръчвам (не е скъпа - струва 18 лв, но си струва всяка стотинка  Peace)

Съни22, Бобката е на същото дередже, само че на мен и през ум не ми е минало да се притеснявам и за това, а пък аз съм си от паниките  Laughing Той започна да се обръща на 5.5 месеца, ама сега е много пъргав в това. Само че друго за сега не умее - е, опитва се да вдига дупето с коленца, но сме далече от пълзенето. Така, че споко  Peace

Но, айде сега да го похваля, какво пък може - дава целувки, когато му кажеш и покажеш, прави бип по нослето, пак като му кажеш и дава боц - ей това ни е репертоара  Mr. Green Уча го на здрасти и чао и за сега май се опитва да вдига ръчичка, но не се е научил все още  Simple Smile

Днес си получх първата Коледна картичка и така се зарадвах - заедно с мъжа ми я четохме  и много се вълнувахме  Hug

# 78
Така бях захапана от долните два зъба като се опитвах да намажа горните венци ,че кръв ми пусна точно до нокътя .Малки са им още дупетата за бой иначе все го беше отнесъл Sick
naana ,честито ти пораснало момченце Hug
Aquariel ,Габка е супер сладка и как скача... и казва чао ,супер.

# 79
Ето ме и мен  Hug

Минавам да ви споделя малко челен опит (особено ценен за по-мързеливите като мен) - измих играчките на Косьо в миялната - екстра са, нищо им няма  Peace

Любима реклама нямам, но имам "любима Sick"  - тая на Саностол с Благой Георгиев. Няма по-тъпа, по-неествествена и по-нескопосана от нея  Sick Емма, тази с Марчето и мен много ме радва Hug

Aquariel, аз много често "правех" пици от Дон Вито, но последния път "сготвих" от о!шипка. Супер вкусно беше Peace Препоръчах я на МиленаГ...дано и на тях са им харесали. Като поръчаш по Интернет ползваш отстъпка от 5%, доставката е безплатна.
Софиянки, дайте добър китайски ресторант за home delivery. Макар, че малко ме е страх да поръчвам китайско...първия и последен път, когато го направих стана земетресение  hahaha hahaha hahaha

И понеже понаобикалям темите и съседните на нас месеци, разбрах, че в Чиполино (вкл. и в Интернет магазина им) има голямо намаление на някои артикули. Ние взехме на Косьо един мноооого сладък музикално-светещ търкалящ с охлюв.

Чаша със силиконов накрайник имаме на Нуби, но моя син няколко пъти се опита да се удави с нея  ooooh! Като е легнал и стисне, тя много пуска и то директно в гърлото му. А като е седнал не се сеща да я надикне.

Косьо се изправя на всичко - решетки, стена, табла на легло... Търкаля се, сяда сам от легнало положение. Седи много стабилно. И много сладко се заиграва с играчките си (когато е в настроение). Но иначе не владее нито здрасти, нито чао...абе НИЩО не владее. Но аз не съм се и опитвала да го уча. Embarassed

T_ilieva, елхата ти е много красива, но да махнеш лекарствата от под нея  Peace

Лека вечер  Hug

Аааа , поръчахме си и не само пица .Всичко беше много вкусно .Храната дойде за 35 минути  newsm44 newsm44

И моя мъж е на фирмено Коледно парти тази вечер , та затова и аз досаждам.

А Косьо го приспах преди 1 час и вече 3 пъти се буди.Та , ще кукувам пред компа май тази нощ.

# 80
Честита месечинка на Борко, Габа каза "Мя-мя-Гя-Мом" , те си знаят ама май е нещо свързано с целувки и прегръдки   loveuuu

Нанче и Криси  Hug Hug Hug

ВанчеМ много полезно инфо, мерси. Другият път ще съм на О!Шипка. За китайски- с две ръце и два крака- за "Небесен дракон"- "Славянска беседа". От години си хапваме там с Васко, много е хубава храната, никога до сега не сме имали оплаквания-от какъвто и да е род Wink Порциите са огромни и много вкусни! Славянска Беседа се намира в центъра на София, на улица Славянска  3  Peace Ето карта- карта Може да си поръчваш онлайн от там чрез gladen.bg Wink (http://gladen.bg/restaurants.php?Restaurant=12)

За любима реклама, ето тази и музичката е супер  Heart Eyes - Цък

Изгледах филма- много е хубав  Crazy

Ванче браво за сополките Wink Ще имам напредвид таз прахосмукачка че действа!  Hug

МиленаГ значи и двете ще си кукуваме, и аз уж приспах Габа в 9, но се събуди и сега си играе по нощница до мене  Rolling Eyes Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 23:08 от Aquariel

# 81
Честита месечинка на Борко, Габа каза "Мя-мя-Гя-Мом" , те си знаят ама май е нещо свързано с целувки и прегръдки   loveuuu

Нанче и Криси  Hug Hug Hug

ВанчеМ много полезно инфо, мерси. Другият път ще съм на О!Шипка. За китайски- с две ръце и два крака- за "Небесен дракон"- "Славянска беседа". От години си хапваме там с Васко, много е хубава храната, никога до сега не сме имали оплаквания-от какъвто и да е род Wink Порциите са огромни и много вкусни! Славянска Беседа се намира в центъра на София, на улица Славянска  3  Peace Ето карта- карта

За любима реклама, ето тази и музичката е супер  Heart Eyes - Цък

Изгледах филма- много е хубав  Crazy

Ванче браво за сополките Wink Ще имам напредвид таз прахосмукачка че действа!  Hug

МиленаГ значи и двете ще си кукуваме, и аз уж приспах Габа в 9, но се събуди и сега си играе по нощница до мене  Rolling Eyes Mr. Green

А , ще си имам компания тази нощ.

А този китайски е много готин. Не знаех , че правят доставки.

# 82
И аз приспах Лидия в 20.00, а вече се буди 4 пъти! Само че диването се дере, май и тая нощ ще съм #Crazy #Crazy

Ванииван, браво за това устройство! Peace

Аквариелче, и аз съм доволна от "Славянска беседа"! Иначе веднъж ядох китайци от някакво павилионче нейде из центърЯ - еми просто така се оповръщах, разстройство, просто беше ад! Две седмици бях у нас и не знаех на кой свят съм!  Sick Close

# 83
  • Временно
Аквариелче, и аз съм доволна от "Славянска беседа"!
И аз. Peace Поне преди де.Чеот доста време не съм ходила там.

Aquariel,Габи голяма сладурана на клипчето.И как сладко маха. Heart Eyes

Сиана тази вечер ми отказа и кърмата. ooooh! Не знам утре как ще е.
Поне я прилъгах днес да пие вода от чашата.Напълних малко и и я дадох да играе.Противно на очакванията ми в един момент я налапа и започна да пие.Направо не ми се вярваше.И и беше смешно даже,защото много рязко я вади и се пръска по лицето. Laughing

Съни,и мойта мадамка почти нищо не прави-доскоро пълзеше по корем,от 2-3 дни прави опити да пълзи както трябва,ама май по корем и е по-удобно.Иначе не се изправя,не седи стабилно,няма и зъби още.Не ще и да яде. Mr. Green

# 84
Ей здравейте бе,
 гледам със закъснение сте почнали да ми отговаряте за рекламите,нищо,нищо по-добре късно отколкото никога  smile3534и Миркааааааааа това си е моята любима реклама,аз имам още няколко де ей го на и ей на и има още няколко ама ще стана много нагла,иначе на колата ми харесват и тая с Марчето е много  Crazy и кви фафли бе мен.... абе ваобще има много попадения.
 Искам да ви кажа че всички елхи и окраси са много много красиви  Hug Hug Hug
 Съни егати точно ти намери да се шашкаш за Сашко дето си  ни дала акъл за нещата който правите и дето сигурно той пръв направи много неща "Не се вкарвай в некви филми бе пич"  Wink всички момичета са ти отговорили и аз така мисля ,всяко дете е строго индивидуално.
 Акварелчееее ама как скача тая Габи бе,голяма сладурка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Вера и с вас как се смях,пу пу ,цяла нощ сънувам че съм бременна с близнаци,майтап няма  Hug
 Чаши с накрайници имаме и от двата вида ,с твърд и със силиконов накрайник,предпочита тази със силиконовия,въпреки че не може да свикне още и се дави.
 А сега един въпрос-как свикват бебетата със зъбите си,питам защото освен че ме хапе мен,на няколко пъти милата ми така се ухапа нея си и такъв рев му дръпва,че не ми се приказва,а пък аз се спуквам да се хиля през това време,ей на оня ден съм и дала да гризе едно парче мандаринка и тя като си заръфа пръста,чак го перфорира и кат се разрева,малиииииии ,после така нещо направи ама си ухапа езика,нещо и е мноо неконфортбно от как не сме само по капли-абе кой го измисли това бе.
 Айде стига толкова да видя дали съм се научила да викам и аз така цък,мък и подобни.

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 00:00 от didimora

# 85
  • Бургас
Хоп, само да надникна и да споделя, че нашето спокойствие с преносимата кошара си беше само за снощи Tired Сутринта ме събуди, като ми скубеше косата, протегната през кошарата и цял ден стои права в нея ooooh!
Съни, и аз да кажа, че всяко дете си е индивидуално; както се тревожех за Дима, тя взе че пропълзя и започна да се изправя за няколко дни. Аз пък се притеснявам, че няма зъби още Confused Мята ръцете на браво, но и е трудно да ги събере и засега сме само на здрасти и муш с челцето Crazy
Днес правихме гирлянди, фенери и меденки цял следобед и съм гроги вече Tired
Дима е подсечена до кръв и варих тетри, правих компреси, но явно положението е тежко; смених Либерото с Памперс и стана по-зле; не знам какво да предприема вече Cry

# 86
  • Временно
...
Дима е подсечена до кръв и варих тетри, правих компреси, но явно положението е тежко; смених Либерото с Памперс и стана по-зле; не знам какво да предприема вече Cry

Goldie,погледни тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341952.0  Hug

# 87
Голди и ние сме почти така,е вече има някакво подобрение де,водихме я на доктор и той и изписа пиоктанин(едно лилаво,май се продава и без рецепта) и клотримазол.Но ако искаш за да си по спокойна я заведи да я погледне някой док.

# 88
  • Бургас
Ева-Мери, Дидка, мерси Hug
Ще я заведа на дерматолог и ще потърся този крем в понеделник Peace В чудо се видях, сменям памперс през час, мия задължително със сапунче с тетра, мажа Бочко и въпреки това кърви Cry Явно трябва сериозно да се заема с приучването на гърне Rolling Eyes

# 89
Милото малко златце-ГОЛДИ дръж ни в течение, дано и мине бързо  Praynig

ЛУРДЕС как си? Оздравя ли? Абе тия китайските- съмнителните са мн опасни, представям си какъв ад си изживяла Sad

Ева и Диди благодаря ви   bouquet

Ето 3 интересни неща:

1. Случи ми се нещо странно 4  newsm43- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355123.0

2.БЪЛГАРСКИ ЛЕГЕНДИ И МЕСТА ,СВЪРЗАНИ С ТЯХ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356536.0

3. айде на късметите-http://banici.net/

пп- да не забравите утре -http://btv.bg/movies_serials/movie_details.pcgi?cont_id=420

Общи условия

Активация на акаунт