Бели снежинки танцуват, Априлски бузки искат да целуват!!!

• 20 953
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Хеленблонди, права си, и аз не съм бременната мама Simple Smile
Милени, и моя мъж не реагира много адекватно на моите романтични жестове и подаръчета Wink А за Х пред името (дано съм права в обяснението си), това е знак за траур за момчето, пребито до смърт пред  дискотека Амнезия в студ_град Sad Поне в скайпа това значи, ако е нещо, свързано с Коледа, то аз незнам..
Дари е вече по-добре, само малко хремава..
Ние бяхме уикенда на коледно празненство в Елена, беше много весело, разнобразихме се, че мен яко зацикляне ме е хванало. Имаше танци, хора, викторина, бира, хахах
Аз момичета не мога да си украся дома, тъй като няма място за нищо..догодина Simple SmileЩе взема да украся бебка, като не мога къщата Laughing

# 211
Имам кратък въпрос:

БРЕМЕННИ ЛИ СТЕ?????????За протокола:

Не са бременни:
Tanzen, Tea, Emma, Sisse, VanqM, Goldie, Krisi, Naana, Aquarel, Cenitelka, Koalkata, Milenaq, Maqi vs, Cow, T_ilieva, Eva_merry, Koalkata, Lassi, Vanyivan, Galivo, Reiana, Alokazia, Neli84, Didimora

И според мен не са бременни:
Nikito1974, Alokazia, Stefinka, Isane, Ivali, Todoran, Hrisi-pisi, Ivane, Valentine, Teoileo, Bibobibo, Byni, Jul, Doly_dog, veni_b, Jasmina, Nesinesi

Кой остана newsm78

Vercho? Vesy1? Tiffany (???)? Proletna_feq ( Hug) Gergina? Aneli? *vera??? Doika? Asq20? Milenni? Lurdes? Suny? Galia_ilieva? Milena1976? Ritka (ste razhda avstralo-BG-eiche Laughing)? Devi? Petty? Burenche? Tikvichka? Arodet?

Hug  bouquet Hug

Направо ме премести в 1-ва група! Нямам намерение да забременявам! Взех си направление за АГ да обсъдим вариантите за контрацепция, че презерватива не ми допада нещо ! Пък и все още не съм ходила на преглед след раждането  Embarassed има ли други като мен?

Украси има много, всички до една са нависоко така че да не им се случи случка! Дано ми остане време да ги снимам!

и така

ВаняМ а пък ти как се отметна, уж нямало да се посвениш да разкриеш бременната майка, пък после.... Crossing Arms Освен ако самата майка не те е помолила за това на лични, а?

Изплюй камъчето дееее  Twisted Evil

# 212
  • София
И аз не съм бременната мама.  Grinning

Емма, Марти доста често го подмятаме във въздуха (не на високо де), понякога го обръщам и с главата надолу, ама за мнооого малко, макар, че ако зависеше от него сигурно все така щеше да си стои ако можеше. 

За  Нова година имаме покана за Варна (аз много искам), но мъж ми още се назландисва, че много далече му било, та ще видим дали ще обикаляме и
тази година или ще се кротнем в София, което ще ни е за първи път.

Vanyivan, стискам палци всичко да е наред с Бобката и да е напълно здрав!

# 213
Добър деннннн  Hug

Ей, още ли не се знае коя е бременната мама. Пфу, явно и тази нощ няма да спя  Mr. Green
helenblondy, в правилната редица си ме строила и мен. Въпреки че преди няколко дни щях да си правя тест след няколкодневно закъснение  Wink но нищо не съм писала по другите теми, така че не съм аз заподозряната. И не съм и бременна. Въпреки че си мислех че не ми стиска толкова рано, като си помислих че теста може да е положителен и ми ставаше едно такова хубавоооооооо  Laughing Само че елате питайте татито дали е на това мнение. Понеже от няколко дни си е в къщи, и вчера го гледам един изморен, недоспал, и ми вика, кака второ бе, то едно се гледа толкова трудно. Ааааааааааа, ще види той дали е лесно гледането на дете 24/7, амаха  Crossing Arms

milenag
, много кофти това с падането. Говори с педи за всеки случай. Стискам палци нищо да му няма на Косьо.

Стиснати палци и за Бобката на Vanyivan. Хайде после чакаме добри новини след прегледа.

За подмятането на бебетата, и на Дари много и харесва и я подхвърляме, но не много екстремно. Но не я люлеем с главата надолу.

В колата обикновено слушаме някое радио, което се хваща добре. Дискове не, защото нещо забиват по хубавите ни пътища  Mr. Green

А колко са пораснали само малките ни мишоци. Ще сложа и аз снимки по-късно, че съм с нов комп и още не съм си прехвърлила снимките от стария. Затова и още не съм сложила снимка за колажа, но още днес ще я свърша тази работа, че не остана време  Embarassed

Замалко да забравя да похваля *vera, СТРАХОТНИ картички, направо ми останаха очите в тях. А пък тук в Ботевград една интересна картичка няма бе, егати.

veni-b, и аз  Embarassed Не броя обаче прегледа на четиридесетия ден от раждането, тогава само на ехограф ме гледаха.

Емма, я си надписвай картичките в твоя стил, стига пък ти  Peace

И накрая, но не на последно място, специални поздрави и целувки от Дари за Дани и Мони  Heart Eyes

# 214
Аааа, Ритка още не е бременна Simple Smile Ще чакам Алекс да стане на 2 че ще съм с трето секцио  Crazy

Аз ходих на контролни прегледи за какво ли не, посетих и зъболекаря. Нали заминаваме и там не знам как е системата с прегледите и си ги направих тук  Thinking Сега чакам резултатите от микробиологията и цитонамазката  Thinking

Миленче, с това повръщане и ако сте паднали лошо заведи детенце да го видят  (ако сте в София най-добре в Пирогов). Не искам да те плаша, но аз лично като не съм сигурна в нещо предпочитам да си вържа гащите. С дъщеря ми три пъти съм ходила заради глава и нито един път не са ни оставяли. В тежки случаи само оставят.

Не подмятам и не обръщам с главата надолу заради предупреждение от неонатолог, още от дъщеря ми.

Абе момичета, какви са тез покани и тез емайли за картички, че съм изпуснала и пак съм не разбрала.

Ванииван, хайде мило стига с тез болести  Praynig

# 215
Честити 8 ми месечинки на  Малвина на Alokazia, Сиана на eva_merry,  Никол на krasitka, Лилия  на cow,  Валентинна tiniita

# 216
  • Варна
сега прочетох поста на Емма за храненето и искам да споделя с вас нашия режим

8:00 - половин настъргана ябълка с малко банан (това от днес, иначе до вчера нищо не давах)
10:30-кърмене
12:30-зеленчуково пюре - 3-5 лъжички, не повече. Ама не, че ми се свиди, детето не иска. След това символично количество следва кърмене
15:00-16:00-кърмене
18:00-19:00 - каша(оризова, елда)+плод (сварена ябълка, тиква, круша или банан). С огромен апетит яде единствено тиква+ябълка домашно производство - ок.120гр, от кашите - най-много 40гр
20:30-кърмене
и след това започва Голямото Нощно Кърмене - в 22, 1, 3, а между 5 и 7 сутринта - поне 3 пъти

от трите ми деца, Невена е най-късно захранена (на 7 месеца), на тази възраст яде най-малко твърда храна, а е най-тежка в сравнение с другите на 8 месеца. Това според мен е защото я кърмя вечер  Grinning

# 217
Забравих да ви се похваля че на Ива и изби зъбче! Само че със смукането и хапането нещо не можем да се разберем! Отказва биба , щом се навре в скута ми иска да смуче цокито! Пак съм с разранени зърна! Как се справяте със зъбатите кърмачета???

А за празниците няма да ходим никъде! Мойте родители отиват в Германия при сестра ми и сина ми каза - бабо , ти ще си прекарш по добре от нас! Стана ми тъпо, искам коледата да остане незабравима , чудя се как да организарам празника- дайте идеи!!! А за нова година- хем ме боли хем ме сърби  Twisted Evil С тия деца- за никъде не сме! Мислех си да каня гости, ама как ще се оправим, пък и като ни се приспи - как да ги оставим и да спим!???

# 218
Честити месечинки на бебоците!

Ванииван  Praynig

Helenblondy права си,и аз не съм бременната мама Simple Smile

# 219
  • Варна
Helenblondy права си,и аз не съм бременната мама Simple Smile

Helenblondy отмяташ ли по списъка?

# 220
Ясмина добър ви е режима,ама на обед наистина ли неиска повече от 4-5 лъжички да яде
Ето и нашия режим.
7.00ч. -кърма
10.00- кърма + плодово пюре 125г.
13.30- заленчуково или местно пюре 190г.
17.00 каша  около 160 г.+ кърма после колкото иска
20.30-21.00 ч. кърма
И през ноща в 00.00,2.00,4.00 после5 абе нощните кърмения не ги броя точно,но виждам че повечето бебета сучат така затова не се притеснявам че яде много през ноща  Peace

# 221
Само да ви кажа , че Косьо както му нямаше нищо , така заспа на стола , докато го хранех .Такова нещо не му се беше случвало до сега. Винаги заспива с много рев и борба. Притесних се пак и се обадих на педи. Каза да го следя колко ще спи и дали е отпуснат и унесен. И така 24 часа. Каза още , че щом е паднал на ламинат е добре , защото било меко. И ако се притесня да го водя в Пирогов на неврохирург , като каза ,че там правели общ преглед - нищо съществено. Спи вече 1 час .Като се събуди ще пиша.

# 222
Дзън-дзън добър ви ден  Hug  bouquet

Честита месечинка на Сиана, Лили, Ината и на другите бебочета!   bouquet

Нашият режим е:

6 или 7 - кърма

10-кърма

12:00-кърма (малко, колкото да се приспи, но си иска де)

14:00- зеленчуково/ местно пюре - редувам ги през ден.Едно бурканче от 130гр +цокане

16-17-кърма (пак малко иска)Може би трябва да и давам някакъв плод на тези леките закуски, които си ги прави  newsm78

18:00- 200гр плодово пюре / 2 пъти в седмицата каша, тъй като сме дундави в дупата/

20:00-кърма (пак малко)

22:00-голямо кърмене преди сън
, през ноща не се кърмим Peace

Вчера смело дадох едно бурканче от 200 гр плодово пюре с глутен, портокал, банан, праскова и житни култури някви Wink

За Коледа - не сме решили още.

Не я пускаме надолу с главата, и не сме я подхвърляли, само веднъж Васко пробва, ама нещо не ни хареса и на 3 мата  Mr. Green

Ванче стискам палци, нищо да му няма на Бобката
.

МиленаГ аз каквато съм паника, ако беше повърнала както ти казваш 3 пъти да съм отдавна на лекар. Хич не чакам аз, може и да няма нужда, но предпочитам да не рискувам . Дано нищо му няма на мъника  Peace

ЛУРДЕС и  Лидийка  е много променена и си е вече госпожица, ако бяхме мъжко, щяхме да ви искаме за снаха  hahahaHug Heart Eyes

Ау този Борко много е хубав, Габа направо и изтекоха очите.
   mrstraetz kiss Heart Eyes kiss Kissing Heart kiss Two Hearts
Много са порастнали тези бебоци наистина, станали са вече човечета, от хубави по-хубави  и палави Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 13:26 от Вятърно Звънче

# 223
Аз  за бременната мама се съмнявам в :Vercho,Vesy1,Tiffany ,Proletna_feq Asq20,Galia_ilieva, Burenche? Tikvichka? Arodet,
Devi,Isane,Todoran, Hrisi-pisi, Ivane, Valentine, Teoileo,Jul, Doly_dog,Jasmina ,hiksita, Nesinesi,galivo,musito,krasitka,pepa_ilkova,Haliotis,

Те не са се отчитали че не са те 2 в 1 .ако някой се види в списъка и нее да си каже за да го махнем ,така по логиката на отпадането ще стигнем до финала и ще разберем сами коя е щом толкова много се криеее Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 12:49 от m_a_g_i_vs

# 224
Хеййй, здравейтеее.
Не успях да ви прочета-по късно ще го сторя, само разбрах , че още една бременна мама има- ама НЕ СЪМ АЗ   Rolling Eyes

Едно бързо въпросче- вашите бебета имат ли криви глави (отзад) - чудя се дали се получава така заради страната,на която спят и ще се оправи от самосебе си или....

Общи условия

Активация на акаунт