Иде Коледната тиха, свята нощ, приказна е Варна, тъне във разкош!!!!

• 13 557
  • 207
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! НА ВАС И НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ ЖЕЛАЯ МНОГО ТОПЛИНА, ЩАСТИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 151
Весела Коледа  Hug
Желая ви много късмет и от здраве да не се отървете през Новата Година  Laughing
Всички желания и мечти да се реализират  Peace

# 152
Момичета, черпя ви за здравето на голямото ми момче, което днес става на 5 години Grinning

# 153
Добро утро

baby doll Дати е жив и здрав рожденика Hug  bouquet

малко снимки от вчера http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … =Picture092-1.jpg

# 154
baby doll  Честит празник на малкия мъж и на цялото Ви семейство. Да е жив и здрав и много радост да Ви носи!!  newsm59  party023  bigdance2

# 155
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Пожелавам ви любов и топлина в душите! Много здраве и щастие в семействата ви!

# 156
Честита Коледа!Честито на всички които празнуват  bouquet

# 157
Аз честитих ли ви коледата  newsm78 Нямам спомен ooooh!
Та честита ви Коледа   bouquet

Ники ме побърка от събота като почна да вдига Т до 39.5  и така до четвъртък ooooh!Червено гърло и вадене на последните зъби .Но АБ не ни се размина Rolling Eyes

# 158
  • Варна
мдам и ние вадим последните два....некъв ужас , некъв ад  #Crazy

# 159
Честита Коледа мамчета!   bouquet
Много здраве,късмет и успехи без чет.
Скоро не съм писала,но не съм ви забравила.Редовно преглеждам форума.Малкия стана голям беладжия и не ме оставя на мира  Mr. Green,а когато седна пред компа ме мързи да пиша и само чета.
Весели празници!  Hug

# 160
Здравейте момичета  bouquet
Еййййййййййй големи празници hahahaда идва работната седмица,та да си"починем"от почивката Joy Joy
Лудница с теЗЗЗ деца в студени дни...излизаш за малко и после пак в  hahahaкопторето SickужаСССС.Вече обърнахме къщата на площадка за игри.... Rolling EyesАйде да идва пролетта...
Днес смятам да забегна с каката на кинце в МОЛ-а ,та да "освободим"напрежението от силното мъжко присъствие у дома.
Лек ден на всички мацки  bouquet Heart Eyes

# 161
Здрасти и от мен,и ние си седим в къщи голям бахър на вън Ill cold

# 162
Добро утро  bouquet
Днес по улиците джан-джун едваМ се мяркат хора ooooh!а ние работните"припкаме"да се трудим...ха-ха ,то не че нещо ще има да вършим днес ,ама ей тъй да изхарчим по някой лев на шефа от включения на мах.климатик в офиЦа. Mr. Green
Как сте мацки,ужасно е да си"закотвен"в студилника с щури малчуганчета,жадуващи за весели игри.
Ей тез малките умора нЕмат.

# 163
Добро утро  bouquet
Как сте мацки,ужасно е да си"закотвен"в студилника с щури малчуганчета,жадуващи за весели игри.
Ей тез малките умора нЕмат.

Да, аз вече малко съжалявам, че не ги записах в градината  Laughing
Студ не студ, след малко ги обличам и ги извеждам, защото у нас е като на бойно поле вече.
Да не говорим, че няма къде да мина от купищата играчки, които се събраха по Коледа, рождени дни и т.н.  Laughing 

# 164
Добро утро и от мен. Отдавна не съм писала, но пък редовно ви проверявам кой какво пише  Mr. Green, т.е. чета ви най-редовно, особено от както се застуди.
Стоим си ние в къщи на топло, Калина ме подлуява, но няма как.

Общи условия

Активация на акаунт