Иде Коледната тиха, свята нощ, приказна е Варна, тъне във разкош!!!!

• 13 722
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
Дани,от фотинов в събота,на купона пише пункт 11,а на които няма печат 11 от цар освободител Peace

кой ще излиза в морската по обяд? аз ще нахраня Тедката към 12 и ще дойда на слънчевата до към 2 и 30 ще съм там Flutter

# 91
Дани,от фотинов в събота,на купона пише пункт 11,а на които няма печат 11 от цар освободител Peace

newsm20 БЛАГОДАРСКО за упътването!!!Това уселнява много нещата ,защото аз съм на работа и трябваше свекито да "търка"обувки до Цар Освободител  Mr. Green

# 92
как сте мами, днес е супер ден и е толкова слънчево.
а мен ме мързи, ама моят любим ми се обади да ми се накара, че е може би последния топъл ден, тъй че вдигам дупето и всичките кила с него и се мятам по улиците в търсене на коледни подаръци. много ме мъчи мъжа - какво да му взема на него, ама може някоя витрина да ми хване оченце
лек ден

# 93
Бреййй,никой няма тук Rolling Eyes

# 94
Здравейте, момичета!
Съжалявам, че чак сега ви открих, иначе с удоволствие бих си изкарала бременността във вашата компания. Родих дъщеря си на 25.09. тази година. Дали ще ме приемете сред вас?! Имам и по- голяма дъщеричка, която е сега първи клас. Ние излизаме всеки ден на разходка, независимо колко е студено, стига да няма много силен вятър, иначе и лек дъжд не ни притеснява, така че ако има други ентусиастки ще се радвам да си правим компания. Аз живея в района между малкото Пикадили и голямото Пикадили, така че ставам и за Чаталджа и за Окръжна болница. На всички приятна вечер желая. Не съм ви чела още, защото нямам много време.

# 95
Здравейте момичета Simple Smile
Браво за купончето.. Позволих си да погледна снимчиците Simple Smile
Искам да питам дали някой има представа къде мога да намеря костюмче на джудже за бебка? Оня ден в дъжда с една друга мама обиколихме магазинните по центъра, ама няма и няма Cry
И само да споделя относно приема в детска ясла. От "Роза" казаха, а и други познати питали по др. ясли, искат служебна бележка от таткото, че се води на работа и в бележката да е упоменато, че работи на територията на гр. Варна.

# 96
Добре дошли Beky и Tintqvabouquet
Вержи, дано се чувстваш добре! Praynig Стискам ти палци и аз. fingerscrossed
Merrygold, купи ли подаръци?
Днес времето си беше супееееер. И аз голямо обикаляне из града си спретнах. Търсих фото, което да ми направи един колаж от 4 снимки и да го отпечата на календар. Ей, нервите ме хванаха. Всички затрупани с работа и вземат поръчки за след нова година. Ама то аз съм си виновна, все в последния момент се сещам. Намерих накрая де........
Дано и утре става за разходки........че като гледам прогнозите, едни дават 8 градуса и слънце, други 6 градуса и дъжд........страшни синоптици. Така и аз мога да давам прогнози - може да вали, може и да не вали....

# 97
Светла,аз тук не съм виждала костюм на джудже,аз ги купувам от интернет Peace

# 98
Морска   bouquet Хич не ми дойде на ум да търся в нета. Ама съм много хаху Mr. Green

# 99
# 100
ама много хубаво джудженце сте вие, бе. браво....

аз днес с любимия ходихме на ролбата да се топлим на басейна, много яко е, а и във водата не се чувствам като слонче - каквото съм станала. и подаръци купувахме, и за бебето вече имаме дршки, стъклени шишета, но Тополчице - все още нищо за мъжо ми.

а на сестра ми искам да и купя един стъклен як 1айник - по готин така, някой да се сеща къде има по-голям магазин за стъкларии или за домашни потреби - ама по - гъзарски. минах на Нептун - има един ама то такава цифромания там.... чудя се в мол-а дали няма да имам късмет. вие какви подаръци за мъжете взехте?

пожелавам хубав ден и утре, ама май ще се размине и ще остане гушкането в къщи

# 101
Здравейте мами  Hug

Добре дошли на новите мами  Heart Eyes   Hug

merrygold виж в TCM - вете, там има интересни неща.

Tintqva и аз живея в същия район. Ако се разхождате в градинката на Медецинския унив. най - вероятно сме се виждали  Joy

Вале, Теди е голям сладур  Heart Eyes   Joy

Момичета и аз съм в голяма чуденка за подаръците  newsm78 Още на никой, нищо не съм взела  Embarassed

# 102
  • Варна
tintqva  и ние сме там, на Битоля  Mr. Green може да сме се засичали по градинките Wink

иначе за сега съм добре, няма повече кръвоизливи,само зацапване...пия си лЮкарствата пък да видим  Rolling Eyes
подаръци не съм купувала още...за роднините сигурно ще подарявам календари или рамки с Лора, а на мъж - дрехи, че не е спрял да расте и нищо не му става  Laughing

# 103
Мили майчета,имам въпрос към вас,може ли да изкажете мнението си за добър гинеколог в майчин дом-Варна.

# 104
  • Варна
веднага ти препоръчвам моя - Боян Георгиев, работи и по здравна каса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт