Иде Коледната тиха, свята нощ, приказна е Варна, тъне във разкош!!!!

• 13 719
  • 207
  •   1
Отговори
# 105
  • морето и сините вълни :)
Франческееее,Теди започнал да прилича на тебе Peace

Супер е джуджо Mr. Green  bouquet

Мноо студено навън бе Sick Sick Sick

# 106
Наистина е много сладък! Peace Мама да вади костюма на Снежанка, тати на Дядо Коледа и да си спретнат едно страхотно парти на тема "Коледата в моя дом". Hug........и после и снимка да покаже на фамилията. Heart Eyes Веселбата гарантирана! smile3521

Хич не съм си и показвала носа навън днес. Таткото ходи да вземе кухнята, а аз кулинарствах   chef, че чакам височайшите гости - свекър и свекърва. Wink

# 107
Здравейте момичета!Моля ви ако някой има мнение за др.Кочева-АГ- Варна да сподели нещо.Насочила съм се към нея за секцио и търся малко инфо.Благодаря предварително.

# 108
ей,много ви благодаря Crazy

Ани вярно ли прилича на мен Rolling Eyes Whistling няма да кажа на никой  bouquet

за доктор в Майчин дом не мога да помогна,аз раждах в АГ Peace

ние днес поизлязохме до Пикадили с колата Mr. Green голям студ не е за жени Outta Joint

купих памперси еви бейби,кой ги ползваше newsm78 да каже как са Peace

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 18:28 от Морска

# 109
Virginity искам да те помоля да ми разясниш нещо-това че доктор Георгиев работи и по здравна каса означава ли че за водене на женска консултация няма да се взема впредвид таксата от 200лв или 400лв.

# 110
Искам да питам дали някой има представа къде мога да намеря костюмче на джудже за бебка? Оня ден в дъжда с една друга мама обиколихме магазинните по центъра, ама няма и няма Cry

Мда, и на мен ми беше голяма мъка намирането на тоалет за празниците. Много са неподготвени търговците тази година  #Cussing out. Накрая се отказах от джуджанския ефект и взехме ей такава рокля

И после ми казаха, че на Чаталджа срещу градинката до магазина на Азиз бебе имало джуджански роклички Tired, ама след дъжд качулка.

# 111
Много си права Гале. А да не казвам, че на въпроса "Имате ли костюмче на джудже?" отговора е "Какво имате впредвид?"Май задогодина ще почна да търся костюмче още от август Mr. Green Ще мина да видя къде е този магазин и какво има. БлагодаряSimple Smile
Морска това твойто джудженце да не би случайно да е при д-р Костова? Началото на Октомври видях едно момченце, което мн. прилича на него (ако не сте вие де) и явно ми е направило голямо впечатление детенцето Laughing Ние сме на еви бейби. Лично аз съм доволна-дълбоки са, попиват добре и не са ми изпускали. ПО едно време ползвах Слип едн плей и аз ли бях некадърната в поставянето или мойта силно рита...все бяха наполовина събути #Crazy
Днес бяхме цял ден по магазините и минахме през Хиполенд-а. Аз там си имам една "любима" служителка и днес пак на нея налетяхме. Искахме консултация за една играчка и накрая се оказа че не прави това което тя ни каза.
За майчин дом съвет не мога да дам. Аз раждах при д-р Протопопов в АГ.

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 19:25 от svetlag

# 112
  • морето и сините вълни :)
 Вале ние ползваме  Еви бейби.Доволна съм ,като се има предвид Влади как пиша яко Peace
И за тази цна са супер Peace

# 113
  • Варна
ротока ами сега не знам какви са цените на консултацията, прегледа е 30лв.
но преди две години като ходих за дъщерята, ЖК беше 300лв на частно а 100лв по ЗК,
даже самия Георгиев ме изюрка тогава да мина по здравна каса, защото излизало 3 пъти по-ефтино  Peace
записват те на колсултация след 3тия месец, до тогава ако нямаш направление прегледите си ги плащаш.

# 114
Светла,да при д-р Костова сме Flutter

бе далавера си е еви бейби за 21лв,а аз хъджис давах 26лв ooooh! бе ще ги видим ако са ок ,тях ще ползвам,ако ли не връщам се на хъджис Grinning
Теди и той пикае много Crazy а колко пъти ака на ден ooooh! 3-4

а за костюмчето пак да кажа,че аз тук не съм виждала такива ,купувам ги от английския ибей и ми идват на далавера,това го взех за 18лв с доставката Mr. Green

# 115
бе далавера си е еви бейби за 21лв,а аз хъджис давах 26лв ooooh! бе ще ги видим ако са ок ,тях ще ползвам,ако ли не връщам се на хъджис Grinning
А колко броя са в пакет тез Еви бейби за 21 лв.............че и аз съм на Хъджис.

# 116
ДНЕС НАШЕТО СЪКРОВИЩЕ СТАВА НА 1 ГОДИНКА!!!

Да Ви почерпим по този повод newsm59 newsm38  bigdance2

# 117
desiniko, да ви е живо и здраво детенцето и много да ви радва!   bouquet

Морска, много е сладко джудженкото  Heart Eyes
Еви бейби ги ползвахме последно, много бях доволна  Peace
За Майчин дом - аз бях при Д-р Халачева, доволна съм, вярно, че за консултацията е голямо чакане, но съм доволна. А за раждането - радвам се, че беше тя  Peace От Георгиев обаче не съм, имах честта да се видя с него, след като родих, но то за всеки лекар ще има положителни и отрицателни мнения.
Тъкмо от Д-р Костова се връщам - и Алекс е при нея, и аз  Crazy

# 118
                                    desiniko ,
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ПРЕКРАСНОТО ТИ СЪКРОВИЩЕ  bouquet

ПОЖЕЛАВАМ ВИ СТРАХОТНА ЗИМА С МНОГО ЕМОЦИИ И ПАЛАВИ ИГРИ Joy Joy

# 119
Деси, честит ти рожденик, да палува и да ви радва много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт