Иде Коледната тиха, свята нощ, приказна е Варна, тъне във разкош!!!!

• 13 708
  • 207
  •   1
Отговори
# 120
бе далавера си е еви бейби за 21лв,а аз хъджис давах 26лв ooooh! бе ще ги видим ако са ок ,тях ще ползвам,ако ли не връщам се на хъджис Grinning
А колко броя са в пакет тез Еви бейби за 21 лв.............че и аз съм на Хъджис.
54бр са, 2 бр по малко,но пък са по дълбоки и на Теди са му екстра,5 на хъджис почна да му отбелязва ластиците Peace

аууу Деси как можах да забравя ooooh! Честит ти рожденик да ти е жив и здрав,много послушен Hug

# 121
ДЕСИНКО ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ЮНАК   Hug  Много да те радва и слуша, н най - вече да ти е жив и здрав  Heart Eyes 

# 122
Докато темичката ни тук  hahahaкрета,крета едвам...в една друга тема се вихри спор,тече жУвота...Та ако някой ме търси-там съм Joy Joy Joy/нищо ,че уж съм на бач.../.ГледаФте ли най-готското шоу -по точно финала снощи на  Survivor Mr. Greenе няма такова шоу....жалко ,че не грабнах екскурзията до Панама ooooh!

Вале,Теди е невероятно сладък в костюмчето на джудже. Heart Eyes

# 123
Мерси ,Дани Hug гледах снощи сървайвър,голяма неораганизация ooooh! иначе финалиста ми беше фаворита Peace

# 124
Олеееееееее,още никой не се е вснал тук ooooh!Карай...ето предложение за утрешния ден
ДЯДО КОЛЕДА, СНЕЖАНКА И СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА ЩЕ ЗАБАВЛЯВАТ УТРЕ ДЕЦАТА В МОЛ ВАРНА
Игри и изненади очакват утре (23 Декември) децата в Мол Варна, когато стартира голямото коледно парти с участието на актьори от Куклен театър и танцьори от The Street School Center.
През изминалите седмици децата пускаха своите писма до Дядо Коледа в специално изградена кутия на втори етаж. Утре някои от тези деца ще бъдат изненадани с подаръци от магазини Хиполенд, Спортмания, Fuji Film, Subway, Кино Арена, Рефан, Андрюс Фешън Студио и Capella Play Център в Мол Варна.
Коледното тържество ще премине под вещото ръководство на Дядо Коледа и неговите помощници Снежанка и джуджета.
Училището по street танци The Center ще представи уникални изпълнения, подготвени специално за шоуто в Мол Варна.

Към веселбата може да се присъедини всяко дете .

Айдееееее народе-който скучае -там да поиграе

# 125
daninka, от колко часа   bouquet

# 126
мястото-партера на МОЛ-Варна
начален час -18.00  bouquet Hug

# 127
 newsm78 от 18.00,в МОЛ-а ?? значи "тъпкане" на децата...не ,мерси Naughty
аз съм против ...можеше да сложат възрастова граница- представете си едно бебе на 1 годинка и една тийнеджърка??и това на ен- та степен....ще го пропусна,...и без това всяка ве4ер моите 2 мажоретки ми правят шоу....гледат музикални канали и се кълчат Wink bowuu

да знаете дали някъде продават кукла като героинята в Лейзи Таун? една с розова коса на черта ??

Дани,къде ще празнувате Коледа и Нова година ??
Споделете - някой ще пътува ли??

# 128
Честит рожденик на Деси Heart Eyes

Мери ред, ние ще пътуваме към родата - на Коледа сме в Силистра, а на Нова Година в Разград. Стискайте палци да не ни затрупа някъде по пътя Praynig

Сега да ви покажа и нашата прословута коледна снимка, подарък за родата Flutter:
 http://prikachi.com/images.php?files/507500G.jpg

# 129
Гали- страхотни сте !!! къде ти е я правиха?? Hug

вземайте си винаги храна ,вода и памперси за из път!!
 Peace

# 130
Мери ред, във фотото срещу автогарата /поне 10 пъти ни снимаха  Mr. Green/. Много е точна фотографката. Аз само там се снимам Hug

# 131
Добър ден  bouquet Hug
Студът нахлува и завладява Mr. Green

Аз само ви пратих инфо за "масовката"в МОЛ-а...аз няма да ходя Peace

Мери ред-ние по празниците сме си във Варна...ще обикаляме родата.Туй -то Peace

Гали,много сте готини на фото-Мексикото bowuu

# 132
Момичета, весели празици и много подаръци! Hug

# 133
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ МОМИЧЕТА!

# 134
Весели празници  Hug  bouquet