Дядо Мраз в снега върви, тръгнал е на Февруарки дар да подари!

• 19 251
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен Hug

Виви и аз като Гал нищичко не съм взела още, на теб  браво за шестицата Peace
konikonkoni наистина са много изгодни тия цени, тук такива няма.

Коледни подаръци, колкото и да ме е срам, още не съм взела, мисля тия дни поне на племенничките да взема, че за другите има няма, за дечицата трябва да има Grinning
^desika^ радвам се за племенничката ти Hug

# 136
  • София
Здравейте на всички  Hug
Да ви призная откакто си имаме бебе в групата на февруарките все отварям форума с едно чувство на страх и вълнение дали няма да има и друга изненада.Но НЕ ТРЯБВА! Поне още един месец бебчовците трябва да постоят на тясно преди да се развихрят. Simple Smile
Да ви се похваля и оплача едновременно,ние с милото през уикенда бяхме по пазари,нали сме ново семейство и купувахме коледна украса,дадохме сто лева за играчки,венче,свещничета и т.н.Направо ми настръхва косата и като се има предвид,че аз все още не давам да се купува нищо за бебо и нямам дори чифт ританки не ми се мисли идните месеци какви харчове ни чакат...Но само да сме живи и здрави всичко ще се нареди.
Гледам говорите за коледни подаръци,аз съм много притеснена относно свекървата,отгоре на всичко тя имаше и рожден ден в събота,не знам какво да и купувам за празниците  Sad
Момичета имам един малко личен и неудобен въпрос,но нали сме си все близки и ще ви питам:Имате ли представа докога можем да правим секс?Знам,че е индивидуално,но ако всичко е наред и се чувстваме ОК до кой момент е безопасно за бебчо?Аз вече съм в 8-мия месец и ме е страх,но от друга страна с милото имаме желание и се чудя дали е редно.Забравих последния път да питам моята лекарка  Embarassed

# 137
hetera И аз съм в 8ми месец.  Моят доки каза вече да намалим секса до почти нищо (не, че има секс при нас де  Tired).  Секса можел да предизвика контракции и преждевременно раждане.  Така, че по полекичка за всеки случай. 

# 138
Е момичета така ми стана по спокойно, че съм до никъде с покупките
Дея мс за поздравленията  Hug
Десика мн се радвам за малката бонбонка   bouquet

Хетера и аз съм в осмия и пусто му желание не изчезва ... все още си го практикуваме редовно, но много по внимателно... но не е зле да питам доки  сега в сряда че да не направим беля  Embarassed

# 139
Здравейте момичета  Hug,
Десика нищо не казват за изписване, само че не се наемат с прогнози, всичко зависело от бебчовците. Вчера като двънях вече го хранеха с 16мл на ядене  Grinning . Сега се оправям и излизам че в 13ч изкарват долу сведения и после ще пиша какво са ми казали.
Вчера успяхме да украсим елхата и стаите, много беше хубаво, а днес ще ходим за легълце до Дибо, че няма време и ние сме много назад и имаме само дрешки.
Пис-че и ние сме се спряли на Виктория на Кенгуру /тя е с цялата дръжка/  Simple Smile и тези дни трябва да ходим да я вземем.
Това е засега от мен, хубав ден на всички  bouquet

# 140
Ето, че се появило и първото февруарче! Laughing
toni_83 - честито, мила! Да ти е жев и здрав бебока и само радости да носи!  bouquet
Момичета, то не остана - желая ви леко раждане и здрави и пухкави бебоци! Hug Heart Eyes

# 141
˙·٠ pretty٠·˙ Благодарим!  Очакваме те отново в редиците на бременните.   Hug

toni_83 Браво на бебчо, че върви добре.  Дано скоро си го гушнете в къщи.  Много исках да разбера как мина раждането.  Не знам дали вече си го разказала.  Hug

# 142
konikonkoni лелееее какви са тия цени дето цитираш  Shocked тук са почти двойни и то уж в склада на пройзводителя  #2gunfire. Направо ми идва да си дигна д-то и да отида до Пловдив да се поразровя  Laughing, но аз пък май съм попрекалила с пазаруването на дрешки особено и ми е време да се поспра. Особено сега както и свекито се върна с един чувал от Ирландия като баба Коледа  hahaha.
 В момента правя нечовешките за мен опити да снимам покупките и, което е наи-трудното  да ги кача на компа и после в албумчето. И сега да не ми се смеете много ама апарата ни е нов от 3 месеца е и ей така си седи защото и двамата сме нация техническа с татето и освен това ни мързи и да прочетем упътването, което е почти колкото "Властелина на пръстените"  ooooh! Joy
 Та тази сутин седнах да се позанимая с фотоапарата дано да успея  Embarassed
 А освен това в последните 2-3 дни ме е затресла някаква мания и постоянно вадя нещата, който сме купили за бебео и си ги разглеждам и пак си ги прибирам и на дригия ден повтарям същата процедура  Crazy луда работа.
 vivi_mm браво на теб за изпитите, продължавай все така  Hug Като гледам все отличнички се очертават в нашата отчетна темичка.
 ^desika^ браво и на малката принцеса, че толкова бързо се е оправила от такова сериозно нещо като пневмония. Явно е борбено момиче и от сега насетне само да ви радва.
 А аз и да се похваля - днес моето мило има рожден ден. Исках да ви почерпя ама пусти ми мързел все така не се научих да качвам картинки.  newsm38  само от готовите емотикони май мога. Но вие си представете, че е най-голямата и вкусна торта и цялата е за вас  Hug
 Днес обаче няма да мога да му отдам подобаващото внимание защото чакам майка ми да пристигне точно довечера та малко ще си пораздвоя вниманието, но ще наваксламе след 2 дни  smile3521
 toni_83 стискам палци малкия герой да е надал още и скоро да си го гушнете вкъщи при хубавата коледна украса  Hug . А за количките ще се консултираме взаимно защото на мен продавачите все още не са ми дали упътването (обещаха да го потърсят), ако вашата е нова с упътване ще помагаш  Wink

# 143
  • София
Аууу момичета  newsm44 аз съм на 8мо квадратчееее!!! Хайде наближава срещата с бебо.

Значи и аз съъъъъъм! Hug Hug Албенче, Албенче, май и аз към 05.02.2009 съм се насочила, в сряда имаме среща с нумеролог. Току виж верно сме раждали заедно (ако даде Господ... Praynig Praynig Praynig).

Момичета, cutesmallcat, да ви кажа за майчинството. Наистина ако излезете в 45 дни преди 01.01.09 ще получавате 12 месеца заплата на база 6 месечен доход.

# 144
autumnsphere видяло се, че ще ги раждаме по едно време.   Flutter  Flutter

# 145
˙·٠ pretty٠·˙  Hug, благодаря ти
Пожелавам ти когато сте готови и вие да се похвалите с добри новини  Praynig

vivi блазе ви, а при мен желанието изчезна някъде преди около месец. Но и на мен ми е много неудобно, как да застана, не ми е приятно корема да ми се притиска, абе голяма галимация е. И поради тази причина акробатиката я сведохме до минимум. Ама и милото не дава зор и така ми е по-спокойно.

toni чакаме добри новини от вас  Hug

hetera и аз поукрасих малко вкъщи през уикенда, но трябва още нещица да взема

PIS74f да ти е жив и здрав рожденика, много да ви обича, обгрижва и да ви прави много щастливи

# 146
  • София

Ох, аз вече броя дните! Отдавна не съм броила така дните до някакво събитие... Остават 1 месец и 24 дни!  ura

# 147

Ох, аз вече броя дните! Отдавна не съм броила така дните до някакво събитие... Остават 1 месец и 24 дни!  ura

Simple Smile

И аз нямам търпение, въпреки страха, който ме е обзел.

# 148
  • София
Аз днес съм по-добре. Даже тази нощ не сънувах кошмари! Обаче две нощи спах без мъжа ми и гледай на сутринта каква параноя... Чувствам се като преди изпит, лошо ми е, бълнувам...

И аз се чудя, дали ще се радвам или ще ме е страх в деня на раждането. Надявам се, че ще успея да се зарадвам все пак, щото не върви да сме толкова откачениииии! Crazy Гледам да се успокоявам и да не се панирам, че положението е трагично!!!!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 149
Тони, браво на момчето, дано да си го гушкате скоро Hug

Прити, радвам се, че ни посещаваш отвреме-навреме и ти стискам силно палци да се похвалиш Hug
autumnsphere, сериозна е работата, щом и с нумеролог ще се срещате, а дали лекарите ще ви оставят да си изберете дата за секцио newsm78

Аз имам позната нумероложка, но се надявам бебето само да реши, кога му се излиза Wink

Общи условия

Активация на акаунт