Дядо Мраз в снега върви, тръгнал е на Февруарки дар да подари!

• 19 552
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Ами, според нея това било превантивна мярка! След-като ги отпуша аз бебето нямало да се мъчи само, защото за него това би било тежко физическо усилие! Но аз реших, и отивам за ЛАНСИНОХ-а! Peace

Ами по нейната логика да вземем да пием антибиотик или нещо друго превантивно, за да не се разболеем #Crazy (
толо, благодаря ти за пожеланията hug Дано разрешиш компютърния проблем по-бързо, че така е много изнервящо Rolling Eyes

# 76
Здравейте мамчета.
Честито на всички празнуващи на патерици   bouquet
В момента мъжът ми и свекъра летят за Лондон и ми е толкова спек докато не се обадят,че са кацнали  Praynig,а в понеделник си тръгват с коли и трябва да прекосят цяла Европа,има да пътуват оКоло 2500-3000км.  #Crazy.Добре,че си пусна роуминг да се чуваме,иначе ще изперкам.
Тези дни и мен ме е налегнала меланхолията и доста често си поплаквам къде с причина,къде-не.Това стоене по цял ден сама ми се отразява зле,дано покрай празниците се съвзема малко  Embarassed

# 77
Здравейте,мами!!!!
Имам още доста да ви чета,но реших да драсна някой ред.
Първо благодарностти на всички ви за идеите за хотелите   Hug
Фокси,честито ви жилище!!!!Пожелавам ви да има много топлина,положителни емоции,усмивки и детски смях в него  Hug
РЕД,моя съвет е да не третираш гърдите си по никакъв начин.Ползвай си кремче за зърна и това е!
Десика,как е малката кукла?Надявам се новините да са добри!
Гея,миличка,благодаря ти за пожеланията  Hug Hug Hug Дано не ви притеснявам с моето хоби  EmbarassedЦелуни Алекс и погали малката бебка от мен!
Тони,новините за Криско са супер!Малкото ни борбено юначе!!!!! Hug
Карбо,страхотни покупки!
На всички празнуващи - много здраве,любов и сбъднати мечти!!!!!
Айде връщам се да чета,че вчера компа беше с вируси и нямах нет и доста съм изпуснала.

# 78
Здравейте и от мен - почвам да давам отчетии да се хваля  hahaha
 Първо за ходенето ни в склада на Коемес вчера с Дидерончо и Миа. То Дидка си го е казала много точно. Има интересни неща, но продавачката никак не беше любезна. Но все пак си купих комплект за исписване много е сладък, бодита и два гащеризона. А и ръкавички и 2 шапки за вкъщи, племеницата ми в Ирландия беше снимана с такава и хем изглеждаше много сладдко, хем малко мязаше на дете идиотче  Joy без да искам да я обидя де просто голям смях падна като видяхме снимката. Та сега и моя юнак е оборудван с такива шапки. А днес ходихме с таткото и до склада на Даяна и Ник. И от там накупухме доста неща няколко бодита, пак по-тънки гащеризони, шапки и комплект пелени - 2 тензухени и 2 бархетни. Не че мисля да го повивам с тях , но нали казаха, че с тензухените било хубаво да се попива бебето след баня (слагали се в/у бебешката хавлия) а за бархетните било хубаво да се слагат на рамото когато бебчо се уригва, че иначе голямо пране падало  Wink
 И сравнявайки двата склада май колкото и да не ми се ще в ценово отношение ползата не е за Даяна и Ник. Бодитата там ги взех по 5 лв. едното , а в Комес бяха по 3.60, но пък в Комес не искаха да отворят повече пакети за да си избереш и отчасти си принуден или да взмеш едно или цял пакет еднакви  Shocked.
 А и да се похваля с наи-голямата покупка - количка. Купихме си я от продавалника от една мама от Хаджи Димитър. На кенгуро мисля че беше модела Виктория или Даяна ( не помня- с цяла дръжка е) но по-важното е отделния кош за новородено, който е огромен и може като начало да си спи в него, може и с кола да се вози май , но трябва да разгадаем как се фиксира за коланите. А за нас е наи-удобен, че ни спестява купуването на кошарка или легло за провинцията като си ходим.
 Иначе от една приятелка с близнаци се сдобих с две зимни чувалчета за излизане, помпа , стелизатор и уред за затопляне на млакото на Авент, и още рдица дреболий. Та май доста от нещата вече са налице. А и корито със стойка също. Питах я тази стойка необходима ли е и тя каза че много помагала и било много по-удобно с нея отколкото на земята или на стол. Въпреки, че аз си мислех че е излишна, но ввсе пак тя има повече опит  Thinking
 Почнах да стягам и нещата за болнцата въпреки, че още не знам коя ще е тази болница  #Crazy купих пакет памперси за там , една нощница, халат ( посъветваха ме пак раждали жени, че било хубаво да си го имаш, било по-конфортно да се разхождаш с него по коридорите отколкот само по нощница  newsm78)
 Сега ще прегледам пак списаците с непбходимите неща за бебчо и мама и ще видя какво е останало. А така като се замисля май са доста неща, дреболии но си трябват Simple Smile
 И да не пропусна честито на Мартеничка сега те чака заслужена почивка до появата на бебео, а и бързо обезмирисяване  Wink
 Това от мен пак стана роман...... хубав ден и утре пак. Довечера чакаме свекито да кацне от Ирландия и сме като малки деца с мъжа ми  - тръпенем от нетърпение какво ще ни донесе  hahaha е то ще е предимно за бебео, но то е все тая Simple Smile

# 79
Минавам само да се отчета, че отивам на коледното банкетче от службата в един хотел във Врачанския Балкан! Мисля да ударя някое хорце, така че стискайте палци да се отсрамя Laughing

# 80
Inesita весело изкарване на банкета newsm68
Мартеничка честито за шестиците от последните изпити smile3501
И аз си купих днес Талцид,но още не съм го пробвала по препоръката на Фокси, че от снощи страшни киселини, първият път не бяха толкова силни и почнаха като излязох 45 дена преди раждане.Честито на тези,които имат полза от новите промени за 12 месеца, а такива като мен с много стаж, не ползвали отпуски и болнични, понеже до 14.11 гледах баткото до 2 год.че няма кой и получавах 220 лв,толкова ще получавам и занапред и с бебето, ама здраве да е, за нас не са помислили. Cry
Фокси честито за хубавите резултати, виж хубавите новини при теб продължават, дано да е така и занапред HugИ не се преуморявай при преместването, само давай нареждания, а другите да действат, ние също се местихме по това време от една квартира в друга при първата ми бременност.

# 81
Привет, големи, мърдащи коремчета  newsm51

Радвам се че съм била полезна със записките, но моля ако нещо съм забравила или както Деси каза, че на тяхната лекция са казвали други неща - споделяйте и допълвайте, пък нека всяка от нас прецени какво и как да прави.

Исках да кажа за възглавницата за кърмене - в каталога на Premaman си харесах една голяма, която може да се използва и сега - разгъва се, слагате я между краката, под корема и е много удобна за спане (вижте на стр. 139, долу, вдясно) -  http://www.premaman.com/wapr/en/int/cat_paper.jsp. Тази е доста скъпа, аз си взех на Bertoni мисля, че върши същата работа и я ползвам вече повече от месец.

Хубава вечер на всички и целувки от мен и бебчо  preggo newsm30

# 82
Сега се сетих да питам варненки виждали ли сте такива възглавници за кърмене освен в Премаман, там са над 100 лв, интересува ме на Бертони имало някакви или на други фирми ?
И кога Ви казаха,че трябва да си вземете от личния лекар обменната карта или както там се казва направление ли не знам за раждането, аз предния път не знаех и в деня на раждането чаках за това нещо пред кабинета на личната лекарка. newsm78
И забравих да честитя на мъжа на Dessi06 рождения ден-да е жив и здрав,100 години още да го празнувате заедно в щастие и да е най-обичливия и грижовен баща и съпруг!   

# 83
Здравейте и от мен!
Ред, направо ме изуми твоята лекарка-да ти препоръча да се самоизтезаваш така!
Мартеничка, браво за изпитите, ти си направо страхотна!
Фокси, радвам се че при теб са потръгнали нещата, дано все така да ти върви! И не виждам защо се притесняваш от големия си корем-би трябвало да се гордееш с него!
Емим, и моето момче е към 14-15 кг, и аз си го дигам и нося, ама какво да правя като си ми е приятно да го гушкам! Ама и на мен ми понатежава понякога, та вече се опитвам по-рядко да го нося.

# 84
Привет, момичета! Hug

Ред, и аз се присъединявам към мнението на останалите.  Peace

Толо, дано се мине без преинсталация. Много е неприятно.

Мартеничка, браво на теб! Аз си взех дипломата в 8-мия месец някъде, с дъщеря ми, и бях супер щастлива, така че напълно заслужено те поздравявам!

Аз днес се поуморих малко на благотворителния базар, но иначе пък се чувствах добре. Невероятни красоти - толкова талантливи са момичета, че думи нямам!
Но много странно ме стяга корема, като се застоя права или пък свита - като продължителна контракция примерно 2-3 минути. Много гадна болка. Явно ще си пия магнезия до последно.
Това е от мен, засега. Лека нощ и хубави сънища!

# 85
Добър вечер и от мен,

аз днес цял ден съм по разходки - и сега да питам случайно днес следобяд МамаZ и Mia да бяха в Малл-а на Стамболийкси? И двечките с мъжете, а MamaZ и с една малка кукла  newsm78

Момичета браво за покупките, добре напредвате. Аз имам чувството, че ния никаква не сме я свършили/ Но все се надявам да понаваксам като излезна в болничен, хем ще мога да пообиколя магазините и да си избирам дрешки за бебо, а и не само.

radka80 скоро ще си с любимия отново, така че не се притеснявай. И аз не обичам милото да пътува особенно без мен, все го мисля и съм на тръни докато не стигне докъдето е заминал и най-вече докато не се върне.

# 86
Но много странно ме стяга корема, като се застоя права или пък свита - като продължителна контракция примерно 2-3 минути. Много гадна болка. Явно ще си пия магнезия до последно.
И аз съм така, особено като седя по-дълго време и става непоносимо, веднага трябва да се раздвижа Confused Аз не пия нищо, засега малко движение оправя нещата Grinning
Емим, и моето момче е към 14-15 кг, и аз си го дигам и нося, ама какво да правя като си ми е приятно да го гушкам! Ама и на мен ми понатежава понякога, та вече се опитвам по-рядко да го нося.
Ох, и аз много обичам да гушкам Рая, тя е толкова гальовна, само че снощи яко ме преряза и почти цяла нощ си ме наболваше, явно трябва да се пазим повечко, не че ще спра да я гушкам де Wink

# 87
Мамета,

подкрепихме петицията на СНБМ нали?

Хайде сега да накараме управляващите да си довършат работата МОЛЯ ВИ!
http://www.bgpetition.com/410-dni-i-ravnopostavenost-na-bremenni … -maiki/index.html

# 88
  • София
Нищо не разбирам от тази петиция. Каква е целта, и след 01.01.09 да се взимат 6 месеца за база?

# 89
Привет Майчета!

Да се разпиша и аз, не че има нещо интересно.
Утре ще ходя на стандартните изследвания, дано са в норма. Бебка рита яко, много се радвам като усетя някой особено силен шут.
Честит рожден ден на патерица на ТифаниМишел!

Лек ден от мен и до скоро Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт