Дядо Мраз в снега върви, тръгнал е на Февруарки дар да подари!

• 19 226
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Добро Утро коремки.

След 2 седмици ще съм на плажа    grinning039  sport027

Найема Честито Госпожо.  Дълъг и щастлив семеен живот ви желая.   Hug

zitka Страхотна закусчица - Благодаря!

Вчера ходихме на поредният преглед.  Бебчо е с дълги крака, слабичък малко.  Нямал много място да расте.  39см сме високи и тежим 1700 гр.  Наддал е 400 гр за 2 седмици, което е нормално.  Това ни беше последен преглед за годината.  

За тези от вас които ще раждат секцио - моят доки ми пусна запис на едно секцио което е правил, записано за мед. ученици.
Ами не е толкова страшно.  Аз бях много се шашнала и той реши да ми покаже как изглежда.

Упойката - спинална, но преди това слагат упойка на кожата с 3мм игличка.  Не е страшно.
Разреза - 12см при нормално бебе до 4кг. Разреза е много ниско долу.  Не кърви много.
Шевовете - аз си поисках от тези които сами се разтварят, май за тях ще платя малко повече.  Използват по някога едни метални скобички, но не ги искам.
Катетър - Слагат точно преди упойка (различно е от доктор до доктор).  Маха се на следващият ден.

Бебчо излиза за 5-6 минути след срязването.  Отнема около 15-20 мин да се зашие разреза добре.  Има вътрешни и външни конци.
Препоръчват 3 дена след операцията да носим стегнати колани или от еластичните гащи за стягане.  
Наистина не е толкова страшна работа.  
До 3-4 месеца доки каза, че тялото се възстановява напълно и би трябвало да приема предишната форма.   За тези които обичат да ходят на фитнес, 6 седмици след раждането е позволено (след преглед, разбира се).

# 211
Добро утро момичета! Тази сутрин  изпитвам една болка сякаш ми е отмалял кръста,бебето рита доста и направо изпитвам една неприятна болка в корема и стомаха от ритането.Не знам дали го обясних правилно но ми се случва за пръв път и се притесних нещо.Дали е нормално това?

# 212
Еййййй днес си имаме рожденничка!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖЪЛТИЯ ЛАМТУРНИК!
Много здраве и любов от мен!А февруари най-хубавия подарък да получиш  bouquet

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖЪЛТИЯ ЛАМТУРНИК!

Да си жива и здрава и февруари, най-сладкия подарък.
Албенче-и аз искам на плажа  Cry   Laughing.
Мартеничка-да го беше цапнала с чантата.
О нашия тати, вече си е заплюл какво ще прави, като дойде бебка-той щял да я къпе и да я води на консултации, като трябва да й се бие ваксина  Laughing, защо ли  newsm78-ами като ме е виждал как припадам като ми бият инжекция на мен, пък камо ли на детето(няма ми вяра)  Laughing.
 Hug

# 214
Добро утро и от мен,

аз днес съм полузаспала на работа. Това спане започва да се превръща в истински кошмар вече, а най-вече след като веднъж се събудя, за да посетя wc-to  Confused

cutestsmallcat
не се ядосвай миличка, преди около седмица мрънках тук за същите неща. Освен че така само и единствено вредим на бебчовците и на нас, друго не правим. И аз се съгласих с момичетата, че мъжете ни не могат да осъзнаят добре това, което става с нас и че в този момент имаме нужда от адски много подкрепа, любов , разбирателство. Не че не ги получаваме ама ние си искаме отвсичко по повече  Simple Smile

emym отказвам се да ги смятам тия парици, каквото стане стане. Единствено ме е яд, че можеше по-рано да си спестя мъките с ходене на работа и да си изляза в болничен още от началото на Януари. А аз заради пустата му 13-та реших да стискам до края. А сега тя дори няма да ми се вкл в базата. Ама здраве да е.

Жълтият Ламтурник
, Честит Рожден ден

# 215
Здравейте,сладурини Hug
Тази сутрин се събуждам без никакъв глас,но за сметка на това пръстите ми са бързи Mr. Green Ама това е защото съм тиквена глава и вчера като усетих,че гърлото ме стяга,не пих чайче,ами направо легнах.Нощта мина с мнооого перипетии...то не бяха киселини и повръщане от тях,то не беше гърлото...Сега гърлото не ме боли толкова много,но...на моменти нямам никакъв глас,а в други моменти вадя едно мелодично гърлено гласче като от секс-телефоните Joy Единствения ми проблем е как ще командвам сега?!newsm78 Joy
Иначе с преместването всичко вързи скорострелно.Тук,на стария адрес,където все още спим,все едно бобма е паднала.Останали са две легла и естествено бюрото и компютъра Mr. Green Хубавата страна на нещата е,че ми се спести една седмица чистене тук Party
Ламтурник,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Heart Eyes

Дидерончо аз пък много ти се кефя на бузанчето...Много обичам пухкави бебенца,ще има да мачкаш баджачки... Mr. Green Hug
Албенче,какво ми се киприш с тоя плаж? Само дразниш народа Mr. Green  bouquet hahaha
Пожелавам ви най-романтичната почивка,все пак ви е последната интимна и само ваша  bouquet

zitka мерси,душицо,за закуската  bouquet Много ми хареса!!!
Малкия Кристиянчо е голямо сладурче. Heart EyesОт вчера му гледам снимките и показвам на всеки какво борбено детенце е  Heart Eyes Ама то сигурно се е метнало на мама Тони...няма на кой друг да е  bouquet Hug
Някой може ли да ми обясни как се слага катетъра и дали е гадно усещането? Знам,че като тръгна да раждам едва ли това точно ще ме притенява,но съм чувала,че било адски неприятно.... newsm78 Rolling Eyes
Ами засега това е от мен.Отивам да си правя чайче и след това ще свърша някоя и друга работа с прибирането на още малко нещица /то не остана много/,но докато съм все още вкъщи ще хвърлям по едно оЧо на писанията ви Mr. Green
Много,ама много ви цункам навсякъде Hug

# 216
  • София
Добро утро на всички  Simple Smile

Албенче,мерси за информацията,но да ти кажа на мен не ми звучи успокоително,макар че ще раждам нормално поне засега нищо не се знае и ме е шубе от секциото.Хубаво е,че си информирана,за да си наясно какво точно ще ти правят,а и ние покрай теб ако се наложи  Simple Smile

За татковците,според мен сега им е времето да са плътно до нас.Моя мъж откакто съм бременна само една вечер излезе сам и то го накарах почти насила,просто аз бях много изморена и не ми се излизаше,а той много искаше да пие по бира с едни приятели.Дори съм го карала да излиза по мъжки,а той казва,че без мен няма да му е приятно.Ето и тази събота например е на банкет от фирмата,но не иска да ходи,защото имахме идея да излезем заедно.Разбира се хората са различни,но според мен трябва да изисквате от вашите мъже да са съпричастни и да ви подкрепят,да са до вас.Ние не сме виновни,че се изморяваме повече и че не можем да излизаме,просто не е честно ние по цял ден сами вкъщи,а те да ходят да се забавляват  Crossing Arms

ЖЪЛТИЯ ЛАМТУРНИК   newsm59  много щастие и любов, и най-вече здраве!!!

Найема честито!!!!Дълъг и безоблачен семеен живот!!!

dideroncho радвам се,че бебка е ОК и че си остава бебка,защото ни трябват и жени в отбора,че ние с тези мъже...

Тони
, браво за големия юнак,да продължава все така и наистина да стане много голям! Simple Smile

Момичета,от коментарите ви се притесних малко,явно сме доста скромен брой практикуващите секс,вече се чудя да не съм извратена.То не че много го има,но още го има.Ще вземем с милото да направим една романтична вечер за Коледа и да спираме,че явно вече не е редно  Embarassed

Последно да ви питам гледахте ли снощи Шоуто на Слави?

# 217
  • София/Овча купел 2
Здравейте мамчета!
Вклучвам се за бързо.Нямам нет вкъщи и затова не пиша.Добре,че има такъв в ресторанта поне да се информирам от време на време.Видях,че си имаме вече едно бебче.Честито!Ние сме добре,подготвяме РДто на щерката,на 20ти става на 3г.Бебчо е добре и за сега всичко е ок.Успех и късмет на всички желая и се надявам скоро да пиша по-редовно.

# 218
 bdbaloniЖълтият Ламтурник , Честит Рожден ден
Най накрая се класирах и аз! От петък компа ми се прецака и чак снощи го направиха!
Албенче благодаря ти за инфто относно секциото  bouquet
Нашето талисманче много пораснало!Браво на него!

# 219
Честит Рожден Ден, Ламтурниче!!!
 smile3525Много здраве и късмет! А февруари най-голямото щастие!
И ни посещавай по-често, че нещо те няма...

Хетера, не се притеснявай - кексаjЧестит Рожден Ден, Ламтурниче!!!
Много здраве и късмет! А февруари най-голямото щастие!
И ни посещавай по-често, че нещо те няма...

Хетера, не се притеснявай - кексайте си щом ви е хубаво! Познавам много майки, които до последно си се "обичаха"...Е, ние от около месец не правим, защото и двамата чувстваме повече дискомфорт отколкото удоволствие.

Нашия татко по стечение на обстоятелствата никъде не ходи, понеже няма приятели тук. Но в БГ сме неудържими и двамата - голямо излизане беше, голямо нещо. Аз само докато бях бременна се бях кротнала, иначе веднъж седмично сами и веднъж заедно - задължителната програма...но и майка ми беше наблизо и помагаше с детето. Сега е ясно - аз ще си излизам сама, а той ще се грижи за децата (еее, как звучи)... Абе в общи линии - много сме либерални и много доверие си имаме.

# 220
Здравейте мили пухкавки снежанки  Wink

Ламтурниче
  да си жива и здрава, много обичана и пухкаво подаръче февруари Simple Smile

Ниема, Биби_ив добре дошли в групата на госпожте, много семейно щастие и дълъг семеен живот
 Мартеничка не се ядосвай на такива, моята майка обича да казва " селяните" могат да избягат от селото, но селското не може да избяга от тях  Flutter
Тони много се радвам за добрите новини за Криско, да продължава все така... и аз като Фокси се хваля с  него на мои приятелки  Party
Албенке, пощади ни, какво моренце, ние тука ще си дзанзъркаме от студ  Crazy

# 221
niunia радвам се, че сте добре.
Аз да си призная питах вчера в Зитата как си? Едното момче много ми заприлича на мъжа ти/който бях виждала на снимките ти/ и го попитах. Оказа се, че не е той  Embarassed, но все пак ми каза, че сте добре, което е най-важното.  Simple Smile

Някой мамчета пак се позагубиха - Geia, Tolo, Gall, Carbo  newsm78
А като гледам списъчето на 1 стр има такива, които не са писали повече от месец.
Но важното е всичко да е добре, пък кой когато има възможност

Мен нещо от 3-4 дни ме мъчи адско главоболие и съм леко  Rolling Eyes Ужасно е, а хич не ми се пият хапченца. Имам чувството, че се връщат неразположенията ми от първия триместър-  умора, главоболие, гадене  Confused Нормално ли е това?

Искате ли скоро да организираме някоя нова срещичка или да го оставим за след празниците?

# 222
Добро утро сладки бъдещи мами  smile3525
Ламтурниче

много много щастие и любов ти желая и много сладко и пухкаво бебче догодина  ylinfant

На младоженките честито

пожелавам ви мноооооооого дълги години прекрасни семейни отношения и много дечица да щъкат край вас  newsm63

Фокси да не се преуморяваш с преместването  Naughty то и без глас може да се командва не се притеснявай newsm47

А нашия юнак талисман е толкова сладурчест, че нямам думи Тони дано скоро да порастне достатъчно и да си го гушнеш  newsm03

# 223
Здравейте и от мен, сладуранки!

Ламтурниче, Бъди здрава, весела, щастлива, а за най-любимия подарък - ти си знаеш!  Hug

Говорите си за секс .... аз май забравих какво е  newsm78 ..... милото много се притеснява да не навреди на бебето и казва, че после ще наваксаме  Grinning

# 224
Забравих да ви почерпя   днес ми е последния работен ден  Crazy newsm44

Общи условия

Активация на акаунт