А и не всичко се върти окло Софията.
, много внимателна,търпелива и съвестна лекарка е. Аз съм с проблемна бременност и при нея ходя на женска консултация, винаги ми обръща необходимото ми внимание, дори и когато и задавам не толкова умни въпроси
Успех на всички
. Много внимателна, търпелива, спокойна, с отношение към пациентите. След доста травматично раждане преди пет години в Шейново, този път беше съвсем различно - в най-добрия смисъл. Страшно съм й благодарна за това и се надявам да има повече такива лекари - не само кадърни, но и носели на по-нова култура, ако мога така да се изразя.
Искам да спомена още едно име - на Соня Манолова: изключително приятна и способна акушерка, която с напътствията си също ми помогна много да родя леко и бързо. За Майчин Дом - въпреки всички критики, които бях изчела предварително, останах страшно доволна от това как акушерките и педиатрите се грижат за бебетата. Когато някой си обича работата и я върши с удоволствие, си личи
. Бях на 12 етаж, с още едно момиче в стая и децата бяха при нас. Малко ни поразиграваха през нощта
, но въпреки това предпочитам този вариант, защото можеш да кърмиш на поискване от самото начало. Сериозна забележка имам към температурата, която се поддържаше в стаите - парното беше надуто като за световно, без никаква възможност за регулиране... Леко раждане и здрави, чудесни бебчета на всички, които са в очакване
Препоръчани теми