Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Мале колко съм пристрастена към тия Мондо игри  ooooh! мине не мине все цъкам да видя дали са ги пуснали и яко ме е яд че не мога да вляза  #Cussing out
Мале това все едно аз го писах Simple Smile

# 646
И аз искам да оправят вече играта. Praynig
Сега ми е тъпо Crazy, не че нямам подскачащо край мен дете и очаквам гости, ама..... Blush
Днес имах само 1 новородено.
Пък животинките взеха да ми измират малко по малко, тия дето най-отдавна съм ги купувала.

# 647
  • София
И аз проверявам невротично през 15 минути...ама игра няма Simple Smile))) пък искам да си сготвя охлитата Simple Smile)) поне хубаво че сутринтта се записах за състезанията.

# 648
  • София
Така като гледам нищо чудно да я пуснат чак в понеделник  Sad

# 649
Така като гледам нищо чудно да я пуснат чак в понеделник  Sad
Сакън, недей такива неща да приказваш. Praynig
Ще са ми измрели всичките животинки дотогава. Wink

# 650
 Не бойте се,"франсетата" са стриктни,всичко ще се нареди добре,просто им трябва малко време.

# 651
  • Варна, а по празниците в Ямбол
katyadjin, какво да кажа...тоя човек аз си мисля, че спи до мен нощем, а той все по зоотата на хората ходи  Crazy   Но в моето не припарва, защо ли  newsm66 

Ти вземи го вържи вечерта, щото ако ние решим да го посетим всичките, дето ни направи золуми.... дупе да му е яко! Twisted Evil Twisted Evil Laughing

# 652
И аз непрекъснато проверявам, но няма и няма Sad А имам и съкровище да копая и охлюви да готвя.

# 653
Аз мойте охлита ги сготвих преди да спрат тока  Joy ама не успях да ги продам.
Съкровището и за него покопах малко , ама ми е интересно дали ще ми възстановят лоловете дето ги хвърлих за клетката , която така и не се появи.

# 654
  • София
Ауууу, прибирам се и няма Мондо  Sad И какво ще правя сега, ......................да поизчистя малко освен  Mr. Green Добре, че спират сайтовете от време на време. Аз им казвам Санитарен полуден   Mr. Green

На коя мама е АлексПетров, ако не е тайна  Blush Клю-клю....

# 655
  • София
по коментарите не си ли личи Simple Smile))

какво да кажа...тоя човек аз си мисля, че спи до мен нощем, а той все по зоотата на хората ходи  Crazy   Но в моето не припарва, защо ли  newsm66 

# 656
  • София
по коментарите не си ли личи Simple Smile))

какво да кажа...тоя човек аз си мисля, че спи до мен нощем, а той все по зоотата на хората ходи  Crazy   Но в моето не припарва, защо ли  newsm66 

Mr. Green bowuu

# 657
Хихихи разконспирирана съм  Joy Joy Joy

# 658
Опааа не се шашкайте  Joy Joy Joy
Аз съм по погрешка писах и с неговия ник  tooth tooth tooth

# 659
  • София
ееееееееееееееееее, тъкмо да се избъзикам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт