Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за декорация на ресторант с високи тавани и стъклени тавани?
Какви идеи има за подарък на любимия за Коледа?
Каква е темата на дискусията във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за декорация на ресторант с високи тавани и стъклени тавани?
За да украсите ресторант с високи тавани и стъклени тавани, помислете за използването на прозрачни орнаменти, нежни клонки по масите, малки коледни дръвчета, акцент върху маси или няколко места в ресторанта, кристални или стъклени орнаменти , различни нежни клонки по маси и малки коледни цветя. Освен това се предлагат черни клонки с глитер и акцент с коледни цветя за подчертаване на празничния сезон.
-
Какви идеи има за подарък на любимия за Коледа?
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какво представлява "Шведска горчивка" и за какво се използва?
-
Какво е 'Чиполино' и за какво се използва?

Благодаря за това ,че си една от първите отзовали се на моя призив ,включвам в това число Кати и Блондичка 
Да е жив и здрав Васето!
Хайде, попътен вятър и безаварийно шофиране...
), смятам, че не е трябвало да се притесняваш и ти...
Наистина сте страхотни...

- вдигнах се и аз...., та се изместих от телевизора пред компа
с зяпнали уста,

/, ама тоя външен изпит не е ли кормуването бре...? Пък аз тука цяла поема й спретнах на Жужонрата... - цели три отговора нови сте публикували докат тъна в стихоплетство... --------- Впрочем върнах се на първа страница -
Затова неспоменатите поотделно моля да не ми се сърдят!

писах,писааахххххх и а да публикувам и Ерор и отиде всичко .....знам ли аз къде.
Чакай да те светна аз как стоят нещата с курсовете в днешно време.Всичко естественно е направено за париииииии
не мож ге прескочи 
взел си часовете по кормуване-там колкото ти се полагат към 30.Отиваш на ВЪТРЕШЕН кормуване./и него взех/
Колкото и нескромно да звучи, тия наклонности си ги имам още от 10-11 годишна... Е, втора Петя Дубарова не съм била, ама доста пишех и сериозни неща, и на такива бъзици също... - даже в гимназията забавлявах класа като в скучните часове пишех един вид шаржове за някои учители.., имах си едно специално тефтерче и там ги къдрех и скришом в час или в муждучасието давах на другарчетата си от класа да ми четат бисерите... Еййй, голям майтап падаше
.., че в няколко дубала щеше да е, с финален /но не "хепи енд" 
Брей и сега се присещам, че и него бях изтипосала стихотворно как по време на тържеството за 24-ти май докато всички класове бяха П-образно строени в училищния двор, той хубаво се почеса по задника.., ама направо ръката му половината потъна между двете бузки
Ееееех, спомени, спомени!....
------ Пък ти разгледах снимките... най- така готино ми се открояваш до елхата... и да ти кажа много ми хареса роклята - елегантна, без да е прекалено помпозно-изискана