Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за декорация на ресторант с високи тавани и стъклени тавани?
Какви идеи има за подарък на любимия за Коледа?
Каква е темата на дискусията във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за декорация на ресторант с високи тавани и стъклени тавани?
За да украсите ресторант с високи тавани и стъклени тавани, помислете за използването на прозрачни орнаменти, нежни клонки по масите, малки коледни дръвчета, акцент върху маси или няколко места в ресторанта, кристални или стъклени орнаменти , различни нежни клонки по маси и малки коледни цветя. Освен това се предлагат черни клонки с глитер и акцент с коледни цветя за подчертаване на празничния сезон.
-
Какви идеи има за подарък на любимия за Коледа?
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какво представлява "Шведска горчивка" и за какво се използва?
-
Какво е 'Чиполино' и за какво се използва?

... и в момента вече съм ей тъй на -
...
...
...
...... Отдавна се точех да си купя хубав стол за бюрото /където ми е компа/, че открай време се гърча на един фотойл дооборудван допълнително с възгланици за да му се компенсира височината на седалката... Имах намерение да е нещо от офисен тип..., ама днес просто ударих гъзО у тавана, купувайки един мого гъзарски президентски...- сещате се - като кресло, в цвят бордо
В момента съм се полу-разпаднала в него... ооооохххх кефффф!!! Само не питайте колко се уръсих за тая глезотия...
Явно е вярно, че когато една жена си разкара половинката/партньора/гаджето.., веднага си проличава по това, че почва да харчи на поразия...
Мдам! Тоя стол има само
ПДД! Мнооооого съм несериозна напоследък, а? Нито ви пиша, нито ви чета....Обаче си имам извинение! Не особено весело, но поне го имам. Понеже е края на годината, приключваме поръчки и има доста за доизработване. Освен това в нашата фабрика съкратиха 37 души! Много неприятна ситуация...но то се очакваше с тая световна финансова криза...Опитваме се да се настроим предколедно и да се заредим с усмивки за празниците, но май не ни се получава твърде! На всичкото отгоре броихме 150 евро за ремонт на едното возило, а другото като че ли му завидя и почна да скрибучи и то! Та днес ще го водим на чичо майстор, дано не е нещо сериозно
.

!

Та ако случайно може да удариш едно рамо