Тайната на дългата и здрава коса - 52

• 22 264
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, върти ми се нещо в главата и искам да чуя и вашето мнение! Hug
Тъй като темата доста се измести от центъра си- маската с Тривитаминол, може би ще е добре леко да се промени заглавието ́и...Нещо от рода на "За здравата и дълга коса" или от сорта... Thinking

Как мислите? newsm78
Или да пусна една анкета? newsm78

# 91
Здравейте момичета! От доста време следя прекрасната темичка, но за първи път пиша в нея. От вас научих за маската с тривитаминола и я ползвам от 20.11.08г. Проблема е, че след раждането на дъщеря ми косата започна ужасно да ми пада и вече три години не е спряла.  Confused Дори структурата на косата ми се промени. Затова много се амбицирах и се опитвам да съм постоянна с маската. Когато я започнах, косата ми беше отрязана до раменете, но вече забелязвам как е пораснала мъничко. Дори вчера ме видя една позната, която не бях виждала от около месец и тя се учуди, че косата ми е доста пораснала (а пък на мен ми се струва, че е много малко), но това много ме зарадва. Сега само искам да се боядисам и ще пусна снимка, за да кажете дали поне изглежда добре и след няколко месеца отново ще я снимам, за да имам база за сравнение. Вчера си купих и стимуланта за коса на Икаров, но не прочетох как се използва. Дали да не го добавям към маската?
Извинете, че поста ми стана много дълъг, но исках да споделя с вас, колко се радвам, че ви има и колко сте полезни за много жени като мен.   bouquet

p.s. Мис Арк, идеята ти ми харесва, наистина може да промениш заглавието на темата. Между другото съм възхитена от твоята коса  Simple Smile

# 92
между другото и аз се замислих, какво е темата- за тривитаминола или общо за косата Laughing

сега разбирам, че идеята е за тривитаминола, обаче ще е по-добре да се обсъждат и други неща свързани с косата, защото ще са от полза на много от нас, ето например за гребена, като стана дума толкова форумки изказаха мнение и разбраха, това което питаха, или друг пример за някой продукт-спрей, шампоан, балсам и др. като се консултираме и разменяме личен опит е наистина важно и полезно Hug

Така, че да, и аз съм ЗА да изместим малко "центъра на темата". Добре ще е и да се направи една анкетка, за да се види всички ли са съгласни Whistling

# 93
Мис Арк, не мисля ,че темата се е изместила. Ние дискутираме какво е добро за косите ни . Всеки разкрива неговите "тайни " за подържането на здрава,дълга  и красива коса. Да едно от всичките неща е маската с тривитаминола,но както знаем всяко нещо прекалено е вредно,така,че маската изисква почивка и през другото време трябва нещо друго да правим. Освен маските е важно да знаем как да решим, мием, оформяме, как да се грижим за косите си.
Няма как да си помагаме и да си вярваме ,ако не говорим и от време на време за някои странични неща, за да се опознаем и сприятелим ,както веднъж вече казах и хумора дори е полезен/разсейваме стреса/ .
С две думи аз съм традиционалистка и предпочитам това име което имаме на темата и смятам ,че то напълно отговаря на това което пишем.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 11:58 от (X)Си-си

# 94
И аз смятам, че е по-добре името на темата да се запази. Все пак това е традиция!!! smile3525

# 95
И аз съм за старото име на темата  Hug

# 96
Аз също мисля, че няма нужда от смяна на заглавието, но за да не пише всеки поотделно, може би е добре да се пусне една анкета.  Peace

# 97
И аз съм за идеята името на темата да си остане същото или да се промени на "Тайните на....", защото наистина коментираме и дрги неща относно косите си.

Игуанче, харесва ми косата ти въпреки, че е скъсена. Не съжалявай.   Hug

# 98
Пуснах анкета.  Hug
Има опция за промяна на гласа.
Ако не виждате СВОЯ отговор, кажете да го добавя.

# 99
♥ iguanka ♥ , прекрасна коса    smile3521 , мама наистина доста се е развихрила  smile3553, но промяната е много добра!

Честно казано за мен няма значение дали името на темата ще се промени малко. Важни са нещата, които се обсъждат в нея, а те отдавна не се ограничават с Маската.
Съгласна съм, че 52 теми са си голяма традиция, това е една от най дълго поддържаните теми във форума  Peace
[X] мис арк , а може да добавиш в анкетката твоето предложение  Sunglasses Досега всички са категорични, че не искат промяна  Rolling Eyes

# 100
# 101
Аз ще направя така, както каже анкетата! Защото тя- това сте вие, които пишете тук! Hug
И аз имах предвид, че Тайната всъщност не е само в Тривитаминола и не е само една. Тайните са много повече. И ние явно го разбрахме, че само с маската от първия пост не стават чудеса. Ако сложим множествено число хем заглавието ще си остане същото, хем ще показва, че не сме се ограничили само в маската от първия пост. Не знам, разсъждавам си просто.

Киара, можеш да добавяш Стимуланта в маската. Той е сбор от различни масла. Hug

# 102
[X] мис арк , пропуснах да отбележа - това, което ти е казала твоята позната ( за косата ти ) е страхотен комплимент и още едно доказателство за резултатите, които си постигнала, в грижата за косата си Hug Визирам това, че околните забелязват промяната, а не че ти не си вярваш.
 Rolling Eyes Искам и аз вече дъъъъълга коса  Crossing Arms

# 103
# 104
Моята изглежда доста зле обаче.
Особено ако пропусна купената маска и съм измила с шампоан и съм със спрей без отмиване.  Tired Явно трябва да се примиря, че през зимата ще е така.
Но се питам едно нещо.... Би трябвало маслата, които слагаме по дължината да проникват по някакъв начин в структурата на косъма и да го правят по-здрав не само непоследствено след измиването, а и за по-дълъг период от време. Но като че ли не става така. Косата ми изглежда най-добре след маска, а при следващите измивания вече не е такава..
Но пък и аз май че много искам. Защото преди ми беше слепнала, без обем и безжизнена, а сега е по-добре... Thinking
Извинете ме за оплакването!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт