Тайната на дългата и здрава коса - 52

• 22 299
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Днес си взех Phyto 9, крем за много изтощена коса. Мис арк, мисля че ти го беше похвалила или се бъркам?  newsm78

Аз също съм го ползвала. Сега ползвам Рене Карите- по- добър е.  Tired

# 196
... По повод на цъфналите крайчета - на мен преди ми цъфтяха не на две и три, а на много повече крайчета.  Tired

# 197
Като бях по-малка  Mr. Green си мислех, че като цъфти най-отдолу ще стане много гъста...Защото нали се дели на две, после и те ще се разделят по на две, и пак....
А мама ми казваше:" Да, както цъфти ще стане по-гъста,  даже и ще върже." Joy Joy

# 198
Някой правил ли е маска със зехтин и канела? Какво мислите за маска с царевично олио?
Четох, че било много хубаво да се сложат няколко капки масло в шампоана. smile3521 Мисля да пробвам с масло от пшеничен зародиш. Утре ще кажа какъв е ефектът.

# 199
... По повод на цъфналите крайчета - на мен преди ми цъфтяха не на две и три, а на много повече крайчета.  Tired
издай тайната, моля те.
как се оттърва от този наболял проблем?

# 200
Предполагам с ножица и пиене на витамини/добавки. Grinning

bebence58, не мога да ти отговоря, понеже имаш 0 мнения и май нямаш право на ЛС. Напиши няколко мнения във подфорум, където се отчитат мненията, за да имаш право на ЛС.

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 13:25 от ♥ мис арк ♥

# 201
Здравейте момичета, напоследък усещам много липсата на Кафе - бях свикнала да пия кафето си, лично поднесено от нея  Wink Кафе, мини замалко да те видим

Като ви чета, и аз се позамислих за тази хумена вода?! Хума съм ползвала доста пъти досега, но само в маската преди къпане. Интересно ще е да пробвам - ефектът в обема ли е най-вече (предполагам и леко изсушава).

Искам също така да ви похваля един балсам. За първи път използвам такъв без отмиване и учудващо останах доволна. Винаги ми се е струвало, че когато не отмия докрай даден продукт, той утежнява косата ми след това. Майка ми преди известно време си купи от едно павилионче някакъв балсам - без отмиване с Д-пантенол. Български! И не спря да ми го хвали - колко бил хубав, как й разресвал косата и т.н. (като се има предвид,че тя се оплаква от години,че не може да разресва и не чувства косата си достатъчно жива). А нейната коса за мен е чудо - нормален тип,гъста,дебел,здрав косъм,без цъфтежи,бижу! Въпросният балсам е на фирмата Aries Cosmetics - проверих в Google и установих, че има и шампоани, и продукти за лице, много неща. Лично аз съм доста доволна от балсамчето и ще повторя непременно  Flutter

Мис арк, а колко време ти отнема да си режеш цъфтежите на всяко косъмче поотделно?  Rolling Eyes На мен ми се струва, че ще прекарам така часове...

# 202
Анелия, не съм мис арк, но и аз рязах косъм по косъм. Луда работа.  Crazy Събираш си очите на 8, но пък ефекта е хубав- хем косата ти е дълга, хем е обрана от цъфтежи и изтънели крайчета.
Нали, мисHug

# 203
  • София
(X)Анелия85, на Aries Cosmetics съм ползвала тоалетно мляко май - не беше лошо Wink

балсамът бял с розова капачка ли е?

# 204
Мис арк, а колко време ти отнема да си режеш цъфтежите на всяко косъмче поотделно?  Rolling Eyes На мен ми се струва, че ще прекарам така часове...

Около два часа за преглед на цялата коса кичур по кичур, и рязането на цъфналите крайчета.
И ВЕЧЕ не ми се събират очите на осем, понеже косата ми е дълга и кичурът го държа на около 20 см. от лицето. Но преди, когато беше по-къса, направо ставах разногледа. Joy

anastangelche, ПсЕлютно си права, да. Няма цъфтежи, а дължината не се променя въобще. Heart Eyes
Е, нервите намаляват, но при мен те липсват по принцип, та нямам проблем. Joy

# 205
Благодаря на всички за отговорите  ! И на мен ми се стори голяма щуротия това със замазване на положението. Много ми е неприятно като седна в автобуса и пред мен младо хубаво момиче ,а косата му побеляла от цъфтеж.

Анелия и аз ползвах един подобен преди  на  Скала .Сега  има на  Импресия с отмиване няколко вида и един без отмиване и наистина са добри и много ефективни и евтини/ по описание прилича на този който ти казваш, може сега да са с ново име/ . Продават се само по павилионите на спирките.

# 206
Анелия, преди време си взех този балсам или майка ми ми беше дала такъв - не си спомням. Самият балсам е един розовичък и мирише приятно! Сега съм си сложилаот него  в едно шишенце с помпичка и съм го разредила с малко минерална водичка и редувам след миене - ту спрея на Глис, ту този спрей... Имам и една обливка на Лонда. Тя е зя след силно изтощително третиране на косата, например за след къдрене, 5 мл. от обливката се разтварят в 1000мл. вода и това се използва за последно изплакване. Е аз не изплаквам, а съм си разредила в трето шишенце и от време на време си пръскам от него. В общи линии имам три спрея за разресване и поддържане без отмиване, но смело мога да кажа, че най-хубава ми става косата от обливката на Лонда.  Peace Сега съм се намазала със зехтин, варен на водна баня със смлян карамфил - мирише доста приятно /поне на мен ми харесва миризмата на карамфила/.
Извинете за дългия пост!  Whistling
Много благодаря на всички, които са подписали петицията!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 207
  • София
зехтин, варен на водна баня със смлян карамфил - мирише доста приятно /поне на мен ми харесва миризмата на карамфила/.

какъв трябва да е ефекта и как точно го приготвяш тоя зехтин?

# 208
Този зехтин го приготвих за масажи с ароматерапия. Правят се масажи по гръбначния стълб и около него с кръгови движения. Това е за отпускане и релакс! И понеже съм си направила 500мл такъв зехтин и нямам друг - просто използвам него. Едва ли карамфила ще повлияе по някакъв начин на косата, но има, според мен, малко коледен аромат!!!  Flutter А приготвянето не е трудно - в 500 мл зехтин се сипват 5 пакетчета смлян карамфил и се вари на водна баня 30 минути. След това се сваля от котлона, оставя се да изстине и се прецежда и се сипва в шише. Аз си го съхранявам в спалнята, защото ако го сложа в хладилника, после не е приятно за масажа...  Peace

# 209
  • София
котенце десси-г, mерси много за инфото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт