Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 294
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
strahotni krasoti na bazara,biah tam ponapazaruvah,no iskam ot6eeee Hug Hug

# 91
Супер готини неща на базара, браво на мамите със златни ръце и още по-златни сърца  bouquet

# 92
здравейте!
в тази темичка май не съм се включвала newsm78
да ви се оплача малко-Лили настина преди няколко дни  и и се появи хремичка.бях започнала да и давама клеева тинктура от известно време и забелязвам,че много леко я кара хремичката-няма сополи,не е запушено нослето,но едно сочно-сочно хрипти от време на време,явно секретът отива назад Sick.не съм я водила още на лекар,но на моя глава добавих и малко хомеопатия,която сме ползвали успешно и друг път,та се надявам всеки момент да се оправи детето Praynigстранното е,че през повечето време диша доста добре и тъкмо се зарадвам,тя подсмръкне ooooh!
честно казано,последния път,когато беше болна,водих я на лекар 3 пъти и три лекарства сменихме,докато се оправи.на хомеопат не съм я водила-знам,че ще ми препоръчате Хаджиев,но по ред причини му нямам доверие Naughty
иначе ми е веселка и спокойна и ви поздравяваме двете с коледния и танц
http://elfyourself.jibjab.com/view/2rE6YAEklpO1JcWtyOr3

# 93
  • България, Велико Търново
Здравейте момичета  Simple Smile
Деси, голяма сладурана имаш. Дано бързо оздравее  Peace
Аз вчера, също ходих  до базара. Накупих си доста неща, ама трябваше още да си взема  Mr. Green
Приятен ден на всички  Grinning

# 94
  • софия
Бихте ли ми казали, т.е. препоръчали детски хирург в Търново?
Кака и племенника ми са в Търново известно време, а на малкия пишлето се е затворило и да го види хирург.
Благодаря ви предварителноЧ
На всички желая  добро настроение през настъпващите празници!!! Heart Eyes

# 95
И ние ходихме на базара, даже малко снимки направих, извинявам се, че някои са малко размазани.  Embarassed
Майките са много талантливи, браво на всички.  Hug
Ето снимките:
Базар Търново

# 96
разгледах снимките от базара и много съжалих,че не успях да отида Sad

# 97
Петенце,какви пъпки има детето?
   Ами пъпките му(едните) са червени кръгчета с бяла точка по средата,която прилича на гнойна пъпка,но не може да се изтиска и още в родилния дом ги имаше.Там казаха,че не било нищо сериозно и да не се третират с нищо,щяли сами да се махнат,а педи каза,че било стафилококова инфекцияи да мажа първо със спирт,после фуксин и накрая бактробан.И така вече почти месец едни изчезват,други се появяват ,т.е.един омагиосан кръг.....А другите са пак червени с бяла точка,по-малки и се пукат-около нослето и по челцето. имаше и по главата-и те гнойни,по няколко пъпчици на едно мястои коравички......Засега се справяме,мисля че се поизчисти. Whistling
Много ме е яд,че не мога да му направя една свестна снимка,заприличал е на калинка Laughingс този фуксин.....Хайде ,че изписах цял роман,пък той се размрънка иска цица  Heart Eyes

# 98
Петенце,какви пъпки има детето?
   Ами пъпките му(едните) са червени кръгчета с бяла точка по средата,която прилича на гнойна пъпка,но не може да се изтиска и още в родилния дом ги имаше.Там казаха,че не било нищо сериозно и да не се третират с нищо,щяли сами да се махнат,а педи каза,че било стафилококова инфекцияи да мажа първо със спирт,после фуксин и накрая бактробан.И така вече почти месец едни изчезват,други се появяват ,т.е.един омагиосан кръг.....А другите са пак червени с бяла точка,по-малки и се пукат-около нослето и по челцето. имаше и по главата-и те гнойни,по няколко пъпчици на едно мястои коравички......Засега се справяме,мисля че се поизчисти. Whistling
Много ме е яд,че не мога да му направя една свестна снимка,заприличал е на калинка Laughingс този фуксин.....Хайде ,че изписах цял роман,пък той се размрънка иска цица  Heart Eyes
И моя син ги имаше .И ние мазахме с фуксин,но после ми казаха да го сменя с пиоктанин-от него съм по доволна и отгоре с Баниоцин.

# 99
Благодаря за поздравите момичета и теб buterfly честито момченце.
Раждането беше лесно  Mr. Green, кака му миналата година се роди 4 кг. и е поразширила родовите пътища  Mr. Green та съм само с два шева, които вече почти не усещам.  Раждах във ВТ при Хаджирадев - дирижирано раждане, поради размерите на бебето. От поставянето на система с окситоцин и първите контракции до изгонването - 2 часа  Wink Отделението е по-добре от миналата година като условия, но персонала си е все същия - един "мил, любезен, компетентен"  Mr. Green . Добре, че го има форума та те говорят едно аз си правя какото знам за кърменето - излезе ми прозвището за тези 4 дни - "майката, която искала да кърми"  Laughing Кърмата ми слезе на 30 часа, на поискване сме, но забелязвам първи признаци на коликите  Sad
Какичка Ради много се радва на бебето казва му "бебе батче" и за сега го приема добре.

Бихте ли ми казали, т.е. препоръчали детски хирург в Търново?
Кака и племенника ми са в Търново известно време, а на малкия пишлето се е затворило и да го види хирург.
:
Д-р Рабчев - хирург от Плевен с частна практика в Бяла черква. Той оправи племенника с подобен проблем като беше мъничък, ако не те притеснява пътя мога да потърся тел. за записване.

# 100
Здравейте,момичета!
Аз не живея в

# 101
Стана малка грешка,та ще продължа:
Аз не живея във ВТ в момента,но ако раждам нормално съм се насочила при док.Паньова.Тя каза,че работи с анестезиолог,който поставя епидурална упойка.Именно заради епидуралната препочитам ВТ,понеже в Горна НЕ ПРАВЯТ ТАКАВА.Та въпросът ми е има ли мами,раждали с епидурална в Търново?Дали анестезиолозите/анестезиолога там са добри?
ще ви бъда много благодарна за отговорите,понеже съм пред голяма дилема newsm78

# 102
равейте момичета,само да ви кажа ,че базара наистина беше страхотен Hug И аз ,понеже съм с двете леви,се записах само с пазаруване, Embarassed но наистина имаше много идейни неща,браво на авторите им Peace

# 103
Стана малка грешка,та ще продължа:
Аз не живея във ВТ в момента,но ако раждам нормално съм се насочила при док.Паньова.Тя каза,че работи с анестезиолог,който поставя епидурална упойка.Именно заради епидуралната препочитам ВТ,понеже в Горна НЕ ПРАВЯТ ТАКАВА.Та въпросът ми е има ли мами,раждали с епидурална в Търново?Дали анестезиолозите/анестезиолога там са добри?
ще ви бъда много благодарна за отговорите,понеже съм пред голяма дилема newsm78
отиди,срещни се с анестезиолога и задай въпросите,които те вълнуват.най-вероятно при разговора с него,ще усетиш можеш ли да му имаш доверие Peaceдругото,което е-ако Паньова ти каже,че е работила с този колега и всичко е ок,значи можеш да му се довериш.и трето-моя приятелка ражда при Паньова с анестезиолог,с който тя си работи,и беше много доволна.ама на анестезиолога не му запомних името Embarassed

# 104
  • Велико Търново
Darima,анастезиолозите,които работят в стара болница са невероятни сладури и професионалистти.Краси Попов и  Чергеланов са им имената.Като ги видиш ще ти се иска срещата ти с тях да е при други обстоятелства,на друго място и задължително да не си в това състояние Embarassed

Петенцето,аз такова малко бебе много бих внимавала с какво мажа,но щом докторите са ти казали да не мажеш значи не мажеш PeaceДано скоро му минат пъпките.

Весе,дано следващата петилетка кърменето в родилното отделение да не изглежда научно-фантастично действие.

Общи условия

Активация на акаунт