Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 253
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Деси,не ми е специално детето,нито аз съм с огромни претенции,но просто в мол-а загубиха на моята приятелка детето миналата година през септември месец.Така,че аз съм категорична по въпроса.Пак ще се повторя,че в детския център на лъки ленд нямаше посещаемост.
Пък и като си спомня дискусията как се гледат децата в яслата се ми се чини,че първо трябва ммалко да се помисли и след това да се пиши.
Съвсем съм здраво стъпила на земята и очаквам бизнес инициативи и проекти.

# 166
истината е,че на децата им трябва много по-малко-не е задължително играчките да са маркови и скъпи или да са супер много.на децата им трябва да са заедно,да полудуват,да изхабят енергия и такива неща....
Ето това е истината  Peace Децата не държат на лукса, а на игрите и забавленията. Ако ще и едно шише да си подхвърлят, щом на всичките им е интересно, купона е сигурен  Wink

# 167
Деси, абсолютно права си  Hug Моята идея е точно в тази насока.  Пък и то има хора дето не можеш им угоди ако ще и Луната да им свалиш. Аз бих се стремила към нещо по-обикновено, което би било по възможностите на повече майчета, а не да е с маркови играчки и празно като в музей  Laughing
Ками, този център звучи много добре иначе, но в условията на по-голям град. Би ли пуснала снимки?

# 168
[quote author=siska79 link=topic=356543.msg9659655#msg9659655 date=12306391
Пък и като си спомня дискусията как се гледат децата в яслата се ми се чини,че първо трябва ммалко да се помисли и след това да се пиши.
Съвсем съм здраво стъпила на земята и очаквам бизнес инициативи и проекти.
[/quote]
точно понеже не вярвам на яслите,търся алтернативи,а не ми харесва варианта детето ми да стои цяла зима вкъщи с мен или с бавачка Peace

# 169
Ох , милите  ми майчета на малки зайчета-навсякъде залите за забавление на дечица са с едни и същи пособия за игра, въпроса е колко е голямо помещението, къде е мястото и от огрооомно значение-какъв е наема. От там идват и цените за час. Защо смятате че в тези места децата ви ще са по-добре гледани от яслата? Има мнооого неща които трябва да се спазят за откриването на един такъв детски център и ако някой търси печалба от това, по-добре да не се хваща.Минали ден бяхме в МОЛ Варна-детския център е голям, да но е разделен на отделни сектори за различни възрасти деца, има жени които се занимават с тях, но при мъничките стояха баби, дядолци, мами и тн

# 170
  • Велико Търново
Ох,ще останем без вечеря,ама да се доизкажа за да не остана неразбрана CrazyНямам нищо против яслите и градините/понеже вече нямаме бавачка/,ама половината от списващите тук искаха персонално внимание на децата им,да влизат сутрин и да стоят колкото е необходимо,че да не се травмират децата както било на запад и т.н.Пък сега аз като споменах за въпросния детски център,ама ние не можем да се сравним с Пловдив и София-ей това ми беше мисълта.Нищо лично към никой Hug

Мариянче,разбрах,че си увеличила услугите в салона.Днес работите ли?

# 171
Кой твърди това Shocked Хубаво би било за мен, но не и за клиентите ми така че дори не съм си и мислила да вдигам цени
    Само маникюристката работи , аз след малко се изстрелвам за Елена, така че вероятно ще пиша догодина - чак
     Щастлива безкиризисна и многопарична Нова година желая на всички, надявам се искренно че Дядо Коледа ви е донесъл пъъъълен чувал със ЗДРАВЕ  bouquet

# 172
  • Велико Търново
Кой твърди това Shocked Хубаво би било за мен, но не и за клиентите ми така че дори не съм си и мислила да вдигам цени
    Само маникюристката работи , аз след малко се изстрелвам за Елена, така че вероятно ще пиша догодина - чак
     Щастлива безкиризисна и многопарична Нова година желая на всички, надявам се искренно че Дядо Коледа ви е донесъл пъъъълен чувал със ЗДРАВЕ  bouquet

Спирам да пиша Mr. Greenаз исках да кажа за маникюристката.След празниците ще ви навестя.
Весели празници на всички и най-вече много здраве Hug

# 173
  • някъде там
можем всички заедно да си пожелаем онзи с бялата брада, дето ниносеше подаръци за НГ да помогне на някой и през 2009 да се сдобием и ние с хубав детски кът

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2009

# 174
и аз пожелавам същото като renyto !

и смятам че ако ще и най-хубавия, приказен детски център да има в Търново , винаги ще има мами, които ще се оплакват...просто доволни клиенти на 100 % никога няма.... Я че е скъпо, я че е твърде шарено, я че не са обърнали внимание точно на нейното дете .... и така....

само едно се надявам - ако стане ( дай Боже ) единственото, което ще е най-голямата печалба са усмивките на децата !!! другото - бошлав работа

утре да посрещнете новата година с усмивка и чаша в ръка - за да сте щастливи през цялата година и опиянени от любов !!!!

bouquet    bouquet    bouquet

# 175
еййй, ама никой ли не познава някоя женица дето ще се навие да гледа бебче на Нова година  Flutter

то ще й се плати двйно , че и тройно/..../.

Praynig

# 176
В отговор на:
"Някой знае ли за друг хомеопат във ВТ освен Хаджиев, не е лош като лекар, ама много е натоварен и не обръща вече достътчно внимание на всичките си пациенти?"

Д-р Георгиев - кабинета му се намира срещу Пазара от страната на ул.Никола Габровски

Надявам се не е прекалено късно

Успех

# 177
И аз пожелавам на всички весело изкарване на НГ!!!!

Поли-не можеш ли да оставиш детето на бабите?То така точно на НГ малко кофти...

Иман ще постна снимки тези дни,но трябва да ги умаля ,а не ми стига времето:)

# 178
Момичета пожелавам ви весело изкарване на НОвата Година.
Да е мирна и щастлива и най-вече да са ни живи и здрави децата
Искам да ви питам за добра козметичка - от бременността кожат ми стана една суха и черните точки са навсякъде, та искам да се почистя и освежа малко. НО досега където съм ходила все ме правят на едни червени рани от стискането , които нямат махане 1-2 седмици

# 179
В отговор на:
"Някой знае ли за друг хомеопат във ВТ освен Хаджиев, не е лош като лекар, ама много е натоварен и не обръща вече достътчно внимание на всичките си пациенти?"

Д-р Георгиев - кабинета му се намира срещу Пазара от страната на ул.Никола Габровски

Надявам се не е прекалено късно

Успех
Може ли по точно да обясниш къде се намира кабинета му,че нещо не разбрах съвсем newsm78
 Момичета,весело посрещане на Новата година и нека тя ни донесе много здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт